Nový domov pro shelby

Z nutných rodinných důvodů bychom rádi našli nový domov pro naši Shelby, zd...
Jarča88
XXX.XXX.96.12
Ahoj, máme 3 měsíční stěně a máme dotaz... Agar má celkem velké uši... Jedno se mu začalo pěkně tvarovat a do druhého ho píchla včela, takže mu zůstává dlouhé a klapaté....
Chovatelka radí lepit uši obě... V tom problém není... Spíš mám problém, že nevím jak na to..na netu jsem našla spoustu návodů, ale všechny jsou ukázané na už dospělém psovi a žádný nemá ty uši tak dlouhé, jako náš mrňous... Nemáte někdo taky staforda s delšími oušky, kde by jste mi přímo udělali nějaký fotonávod???
Mám strach abych mu ty uši nelepila špatně :/
Jarča88
napsal(a):
Ahoj, máme 3 měsíční stěně a máme dotaz... Agar má celkem velké uši... Jedno se mu začalo pěkně tvarovat a do druhého ho píchla včela, takže mu zůstává dlouhé a klapaté....
Chovatelka radí lepit uši obě... V tom problém není... Spíš mám problém, že nevím jak na to..na netu jsem našla spoustu návodů, ale všechny jsou ukázané na už dospělém psovi a žádný nemá ty uši tak dlouhé, jako náš mrňous... Nemáte někdo taky staforda s delšími oušky, kde by jste mi přímo udělali nějaký fotonávod???
Mám strach abych mu ty uši nelepila špatně :/
Měl by Vám poradit přímo chovatel. Už proto, že zná nejen plemeno a jeho specifika, ale především zná rodiče Vašeho štěněte. (Přinejmenším ví, jak lepil uši matce. :-) ) Na Vašem místě bych se s chovatelem domluvil, zajel k němu a nechal si přímo na štěněti předvést konkrétní způsob. Jsem přesvědčen, že doporučení chovatele je lepší než totéž od anonyma z internetu. (Bez urážky kohokoliv zde v diskuzi!)