Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouZdravim, mam dvouleteho zlataka a dost casto trpi zazivacimi problemy. Posledni dobou ho trapi prujem, vetsinou to ma treba den ci dva a pak zas v pohode, jinak zadne jine potize. Mu chut k jidlu, pije, neni apaticky, nema teplotu.. Pred cca mesicem jsme zmenili granule a zda se mi, ze je to od te doby, ale uz mu je nejakou dobu nedavame, dostava varenou stravu. Vetsinou kure, ryzi a nejakou zeleninu. Ted mel dva dny klid, stolici v pohode.. Ale furt mlaska, uz jsem z nej nervni.. V noci me furt taha ven, vzdycky myslim, ze treba nutne potrebuji tak s nim bezim, ale on jen vse ocucha s oznackuje, prijdeme domu a zacne byt zase nevrlej. Samozrejme vim, ze nejvhodnejsi je jit proste na veterinu, ale to je kamen urazu. Nas pes ma sileny strach z aut a je temer nemozne ho tam dostat a kdyz jsme volali vet domu, tak byl zase problem v tom, ze doma se proste vice branil a stekal a veterinarka ho odmitla vysetrit. Budeme ho tam samozrejme jeste zkouset nejak dostat, ale je to mozne az v pondeli. Mate nejake zkusenosti s necim podobnym? Zadny kaz jsem mu v tlame nenasla, takze si nemyslim, ze by to byl duvod mlaskani. Jeste mne napadla nejaka alergie..
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mít takovýhle problémy, tak jdu k veterináři, jinou radu nemám. Na vás je, jak psa na návštěvu připravit.
Napadlo mě... Co anální žlázky?
Když jsou ucpané, psovi to dost vadí, někdy ale ani nemusí vědět, kde mu je co vlastně nepříjemné. Nesáňku je vám? Nebo nekouše si kořen ocasu nebo okolí konečníku?
Mohl by mlaskat a být nevrlý i kvůli tomu. Napadlo mě to proto, že naše stará psice při problémů s análníma žlázama v podstatě jenom mlaskala a chtěla chodit ven i bez toho, aby se nakonec vyvenčila.
Bolí to, nemusí ho to proto nechat moc dlouho v klidu a pořád by s vámi někam vláčel. Při průjmu se to nemusí poznat tolik, jako když ze sebe chce dostat pevný bobky a je mu to nepříjemný o to víc.
Každopádně, je to jenom tip a i kdyby to bylo toto, sami s tím nezmůžete vůbec nic. Na domácí ošetření mu dejte koš nebo ho prostě nějak na tu veterinu budete muset dostat. Fakt není dobrý nápad nechávat to být.
Tak můj pes mlaská, když se mu vrací kyseliny - blbá strava, překyselený žaludek. Teď sme našli doplněk stravy, co mu pomáhá. Pokud má pár dní po sobě granule, taky má průjem. To se snažím řešit, bohužel když se v okolí hárá, nic než pár granulí nesežere. Zkuste vyměnit kuře za kvalitnější maso(krůtí, hovězí, králík...) a rýži za ovesné vločky. Můj kuře nechce vůbec, rýže mu nedělá taky moc dobře. Než třeba v pondělí pojedete na tu veterinu, zkuste poměnit tu stravu.