Volní 2 BŠO kloučci ze Camberku

Prodám Bílého švýcarské ovčáka - Štěňátka budou řádně odčervená, očkována,...
25000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den pejsek je křížený bílý švýcarský ovčák s vlkem huskym Vzali jsme si ho týraného z útulku Když mu bylo cca 10. měl rakovinu varlat vytrhanou srst za živa zarostlý obojek v krku špatné očko měl 13kg podvyživený. do útulku byl odchycen kde se o něho starali. Mi jsme jsme si ho vzali. pejska dali do kupy pejsek se dostal na váhu 25 kg mírně mu dorostla srst teď má 13 až 15 let nevidí na jedno oko 2. Skoro taky ne moc neslyším před měsícem začal být špatný zhubl takže mu lezou žebra propadlé břicho je to stářím? Potřebuji pomoc normálně běhá jí všechno dělá jako zdraví pes ale pak jsou dny kdy nejí zvrací má průjem nemůže chodit neotevře očka a stále pořád hubne Děkuji za radu PS nechci chodit na veterinu aby neřekli že zbytečně panikařím
Uživatel s deaktivovaným účtem
tak nechoďte a prostě počkejte, až zdechne
Ne není vtip když sem byla naposledy u paní veterinarky dostala jsem servany že to je normální, šla jsem k jinému ten mi řekl utratit. Zítra jdu ještě k 3to zkusit
Vážně vtipný, teho pejska sme dostali z nejhoršího děláme první poslední, první veterinarka řekla že je to ok, druhý doktor utratit. Jde vidět jak doktoři sou spolehlivý, zítra jsem ještě ke 3tak uvidíme
Vážně vtipný, teho pejska sme dostali z nejhoršího děláme první poslední, první veterinarka řekla že je to ok, druhý doktor utratit. Jde vidět jak doktoři sou spolehlivý, zítra jsem ještě ke 3tak uvidíme
GAELLE
napsal(a):
hubnutí není určitě OK. Nechte mu udělat testy krve a moči. Na utracení je vždy času dost. Nám pes hubnout začal když mu začly selhávat ledviny...................navštivte jiného veterináře nebo kliniku.
Starý pes hubne, to je normální, ale pokud zvrací, tak s největší pravděpodobností jsou to ty ledviny...