Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčHaaa
XXX.XXX.212.35
Dobrý den, mám 10 měsíčního staffbula, váží 14,5kg, jí mi jen vařené maso, které vařím 2x denně. Vařím většinou vepřové maso občas kuřecí a vnitřnosti obvykle s rýži. Nevíte kolik zhruba bych mu toho masa měla dávat? Dávám mu zhruba 250 g ráno a 250g večer. Na váze už cca měsíc nepřibral. Mám mu přidat?
Haaa
napsal(a):
Dobrý den, mám 10 měsíčního staffbula, váží 14,5kg, jí mi jen vařené maso, které vařím 2x denně. Vařím většinou vepřové maso občas kuřecí a vnitřnosti obvykle s rýži. Nevíte kolik zhruba bych mu toho masa měla dávat? Dávám mu zhruba 250 g ráno a 250g večer. Na váze už cca měsíc nepřibral. Mám mu přidat?
Nemusíte vařit pokaždé čerstvé. Uvařte větší množství, rozdělte na jednotlivé dávky a zamražte.
Na množství a složení krmné dávky se zeptejte nejlépe chovatele, od kterého pejska máte.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Vyměňte občas tu rýži za jinou přílohu , brambory, batáty, těstoviny, i staré pečivo se dá spotřebovat...moje dospělá buli má zhruba od 300g-do 500g čerstvého masa denně+ nějaké kosti, pro štěně jsou nejlepší kuřecí krky, ale naučte ho kousat nebo je potlučte paličkou na maso, větší vepřové žebro z kotlety a.t.d.(i nekoštěné ryby) + nějaká příloha, klidně jí tam ze zahrádky přidám nějakou bilinku na ovonění, ovoce zelenina a granule.....prej je tlustá ...lidi nejsou zvyklý na tento typ psů. Z mojí zkušenosti musí být žrádlo pro psa zajímavé, u nás max.dva dny stejné- mám rozmlsanýho psa. ztláská všechno, ale z misky se jí to moc jíst nechce, ale už to neřeším není ve vývinu....(taky jsme kdysi podávali rovnou do hubiny, jinak by milostivá nepozřela....),