Australská kelpie s PP

Prodám Australskou kelpii - Máme poslední dva volné pejsky z našeho zahrani...
35000 Kč
Dobrý den,
mohli byste mi doporučit vhodné krmivo pro mého Archieho rasu Australská kelpie? Jsou mu dva roky, není kastrovaný a je zdravý. Jen bych chtěla přejít na nějaké jiné krmivo než máme do teď. Doposud krmíme : https://www.svetkrmiv.cz/brit-premium-by-nature-adult-m-15kg-p216050/
Díky za všechny odpovědi:-)
Uživatel s deaktivovaným účtem
Záleží jaký máte cenový strop
A zase jste se nachytali.
Doufám, že ne
JarmilkaVyskocilova
napsal(a):
Tak okolo 1000 Kč. Líbila semi značka N&D, ale neznám nikoho, kdo by s ní krmil
Já chvíli feně N&D kupovala, když byla štěně, vyhovovaly a moc jí chutnaly, ale nějak postupem času z granulí komplet samo sešlo. Jinak ale ze své zkušenosti můžu doporučit. Vzpomínám si, že měla dýni a jehněčí a ještě jedny, ale to si teď nevzpomenu.
lupus4
napsal(a):
mám ACD, 23 kg, barfování mě vychází cca 20,- denně
(0,5 kg masa + příloha) vidím co (na rozdíl od amarounů) a kolik mu dám
měl jsem i chovnou fenu AKE a s 1/2kg masa byla mooooc spokojená , nalítala i 30km/den
takže zkušenost - amarouny netřeba, max jako balast
nepotěšil?
Zkuste se na to někdy podívat z pohledu člověka, který začal se psy v době, kdy vám všichni tvrdí, že jedině granule jsou nejlíp vyvážená strava. On takový člověk má z toho barfování nejdřív v palici strašný zmatek. A to mluvím o takovém, který je vůbec ochotný se k němu uchýlit. Jsou lidi, co prostě neví, jestli to fakt dělají dobře a paradoxně je pak děsně matoucí, že je to vlastně fakt jednoduchý a levný a když žijete v tom, že grancle jsou ideál, nedává vám pak smysl, jak je tohle možný, že tak levný a jednoduchý způsob krmení je vlastně lepší.
Nemluvě o tom, že jsou tu pak lidi, kteří ochotní přejít na barf vůbec nejsou, protože v tom vidí problém, to pak nemá smysl zmiňovat vůbec, že si tím vlastně ulehčí, peněžence především a udělá dobře pro psa. V takovém případě je prostě lepší doporučit granule, co aspoň za něco stojí. Nemyslíte?
V takovém případě je prostě lepší doporučit granule, co aspoň za něco stojí. Nemyslíte?
má-li limit 1000,- tj přibližně 100,-/ kg spíš míň, tak takové neznám
a ŽÁDNÉ (vyrobené tep. extruzí to prostě už z výrobních důvodů a vzhledem k použitým surovinám ) pak nemohou mít přízvisko "aspoň za něco stojí" protože to je NEMOŽNÉ
A proč cpát do psa nesmyslně drahé umělotiny, když za 2/3 jejich ceny může krmit přirozenou potravou ? Takže ji dát námět k zamyšlení není nic špatného.
Nemyslíte ?