Bernský salašnický pes

Prodám Bernského salašnického psa - Chovatelská stanice Tichý dvůr nabízí 4...
DohodouRezina94
XXX.XXX.103.249
Dobrý den, máme 5letého bernského salašnického psa a potřebovala bych poradit, čím stravovat, aby přibral. Je docela hubený. Granule jsme vyzkoušeli různé druhy, ale pár jich vždycky ze začátku sní a zbytek nechá. Zkoušeli jsme granule ochutit lososovým olejem, ale vylíže misku od oleje a granule vyplivne zpátky do misky. Když přidáme konzervu, vyjí pouze konzervu a granule opět nechá. Většinu vitamínů také odmítá jíst. Nevíme jestli by se nemohlo jednat o nějaký zdravotní problém, když nám zhubl, ale chová se jinak normálně. Potřebuji teda poradit, jaké stravování po kterém se přibírá, byste mi doporučili nebo jestli byste zvolili raději návštěvu veterináře. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jestli chcete, během zítřka Vám celé stravování popíšu do zpráv.
taky bych se okamžitě pídila po nemocech - jednoznačně ledviny, případně nádor.....
Máte ho od štěněte a začal hubnout náhle? V tom případě určitě vyšetření u veterináře, pak teprve můžete případně upravit stravování a přejít na maso.
Já mám osvojeneho psa v jeho skoro 2 letech, byl silně podvýživeny, ještě teď po více než půl roce, co ho máme, dostává zvýšené dávky a přilepšuju mu buchtama s tvarohem. Ještě tak 2 nebo 3 kila a bude na ideální váze.