Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Rezina94

22.11.2019 22:53
Rezina94

XXX.XXX.103.249

Dobrý den, máme 5letého bernského salašnického psa a potřebovala bych poradit, čím stravovat, aby přibral. Je docela hubený. Granule jsme vyzkoušeli různé druhy, ale pár jich vždycky ze začátku sní a zbytek nechá. Zkoušeli jsme granule ochutit lososovým olejem, ale vylíže misku od oleje a granule vyplivne zpátky do misky. Když přidáme konzervu, vyjí pouze konzervu a granule opět nechá. Většinu vitamínů také odmítá jíst. Nevíme jestli by se nemohlo jednat o nějaký zdravotní problém, když nám zhubl, ale chová se jinak normálně. Potřebuji teda poradit, jaké stravování po kterém se přibírá, byste mi doporučili nebo jestli byste zvolili raději návštěvu veterináře. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2019 23:03

Jestli chcete, během zítřka Vám celé stravování popíšu do zpráv.

23.11.2019 06:58
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jako bývalá majitelka berňáka s plno berňáckých kamarádů řeknu téměř s jistotou, že jestli vám berňák zhubnul, je to zdravotní problém a velký. Neřešte žádné jídlo, ale běžte na veterinu na testy! S největší pravděpodobností jsou to ledviny

23.11.2019 07:24
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Nechala bych ho zkontrolovat a přešla bych na maso.
Mám jednoho hubenďoura(nalezenec a šťoural,na jídlo rozmazlenec), občasné vepřové, pořádnē hovězí,tučný tvaroh,vejce apod., to dělá divy ;)Pokud ovšem nebude mít např.ledvinovou nebo jinou dietu.Veterina každopádně.

23.11.2019 08:47

taky bych se okamžitě pídila po nemocech - jednoznačně ledviny, případně nádor.....

23.11.2019 09:23

Máte ho od štěněte a začal hubnout náhle? V tom případě určitě vyšetření u veterináře, pak teprve můžete případně upravit stravování a přejít na maso.
Já mám osvojeneho psa v jeho skoro 2 letech, byl silně podvýživeny, ještě teď po více než půl roce, co ho máme, dostává zvýšené dávky a přilepšuju mu buchtama s tvarohem. Ještě tak 2 nebo 3 kila a bude na ideální váze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík