Dalmatin štěňata s PP

Prodám Dalmatina - Hledáme milující domovy pro náš vrh plemene dalmatin v c...
Dohodou
Dobrý den,
Mám 10ti měsíčního psa-dalmatina. Je to ještě tele, které všechno zajímá. Musím říct, že poslouchá hezky. Dost jsem si ho vypiplala= nevím, co to je tahání no vodítku, utíkání, čůráni doma atd.
Jediné co nás trápí je to, že když někoho venku slyší a nedejbože k nám jde návštěva, tak dostane hysteričák. Štěká, vrčí, pouští hrůzu(nekousne)
Za 5 minut je nejlepší kámoš, ale nikomu není příjemné, když na něj takhle hnusně štěká velkej pes. Snažím se ho chválit, když je v klidu a ukázat, že se není čeho bát, ale už má prostě v hlavě zafixované: ,,prijde člověk, musím ho odehnat”
Asi to bude i strach. Dost se to zhoršilo v to, když se mu někde na ulici někdo nelíbí( většinou statnej chlap) tak taky vrčí. Dokáže ho vyštěkat i do ksichtu, ale jak mi tohle jednou udělal, tak raději chodíme buď se stopovačkou nebo košíkem. Teď se to hodně zlepšilo tim, ze hrajeme hru, ze kdyz vidime typka, tak jsou pamlsky. Takze uz mi i sam od sebe obcas nabízí oční kontakt. Ale někdy se to prostě nepovede...
Ale spíš by mě zajímali ty návštevy, protože to se fakt neda. :/
Děkuji moc!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Však to máte vymyšlené pěkně, tak to udělejte stejně u dveří.
Co bude dělat místo řvaní, když někdo přijde.
Pes zařve (to je dobře, hlídá) a pak jde na místo. Nejdřív se mnou, protože by to nezvládl sám :-) Něco na kousání, to pomáhá od stresu.
Asi se to musí učit až do zblbnutí- reflex. Dveře = místo.
A vzala bych to postupně - nejdřív někdo za dveřmi, pes ohlásí a maže na místo. Návštěva odejde.
Pak kdosi vezme za kliku. ..a zas odejde...pes dostane jistotu, že se mu nic nestane.....a tak se to stupňuje.
Uživatel s deaktivovaným účtem
To samé jsem měl svým psem, stejně jak píšete, většinou nějáký chlap. Časem se uklidnil sám + jsem ho také chválil když byl vklidu