Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2019 19:20
jan.lako

XXX.XXX.67.130

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně granulí. Mám doma 9. týdenní štěně, které krmíme granulemi Rasco, na kterých bylo odchováno, ale rádi bychom přešli na jiné. Štěně je pravidelně očkované a odčervované. U štěněte máme problém s průjmem ( nejčastěji v noci je až vodnaté,kašovité a přes den je o něco pevnější, ale i tak to pořád je spíš ta průjmovitá stolice) se kterým jsme byli již u Veterináře. Ten nám dal nějaké prášky, které však moc nepomohly, tak jsme šli znovu a ten nás upozornil, že by to mohlo být způsobené současným krmivem, takže bychom měli přestoupit na jiné. Proto bych se vás chtěla zeptat na vaše zkušenosti s citlivým žaludkem u štěněte, a které granule vám na tento problém pomohly, případně nějaká osvědčená dieta vhodná pro štěňata s častým průjmem.

Děkuji

21.12.2019 19:30
jan.lako

XXX.XXX.67.130

Úplně jsem se v článku zapomněla zmínit o Granulích (Prospera plus medium junior) našla jsem je na stránkách SuperZoo, že jsou vhodné pro psy s citlivím zažíváním, proto bych se chtěla ještě zeptat na názor na tyhle granule. děkuju

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2019 20:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevhodné. Je to přebalený Brit od stejného výrobce.
Pejsek může mít i nějaké jiné parazity, na které běžné tabletky nestačí, tak to ještě s vet probrat. Giardie.
Zkuste nějaké jednoduché granule - N&D rybí s obilím nebo Wolfsblut cold river a podobné, Barking heads,.. Společné mají to, že mají jeden druh masa (u wolfsblut je dost na výběr včetně koniny, klokana,..) a jednu celkem neškodnou přílohu. Brambory nebo méně problematické obilniny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík