Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2019 15:04
Jana0071

XXX.XXX.68.13

Dobrý den, mám 6 měsíčního Stafika. Váží 14-15kg. Momentalne krmime granule Brit junior Large Lamb. Přijde mi poslední dobou nechce moc dojidat. Krmim 3x denně cca 100-120g a přidáváme 2ml lososoveho oleje. Někdy mu musím granule podávat, někdy mu je hazim a tak různě jen aby se najedl. Chválím ho při dojezeni misky a odměním za to, že vše snědl. Nevím jestli nemáme změnit granule. Jestli jsou tyto kvalitní.... Děkuji za rady a přeji krásné svátky 🎄☃️🧣🐕🐩

25.12.2019 16:33
GAELLE

XXX.XXX.55.67

zkuste třeba Yoggies nebo krmte masem syrovým nebo vařeným s přílohami

25.12.2019 17:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

a po 1000 cí

SLOŽENÍ:
jehněčí masová moučka (42%), rýže (36%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly ...
)

Definice moučky :
Masová moučka je produkt, který se získává tepelnou úpravou, sušením a mletím těl nebo částí těl teplokrevných suchozemských živočichů, jejichž tuk lze částečně extrahovat nebo fyzikálně odstranit; nesmí obsahovat rohovinu, štětiny, chlupy a peří, jakož i obsah žaludků a střev."

To se uvaří, pomele, usuší a vznikne moučka. Přihodí se antioxidanty a narve se do bigbagu. A aby to v něm neschnilo, použijí se "super" konzervanty...

pořád nechápu, jak každý tvrdí, jak svého psa/y miluje a rve do nich podobné srá.gor.y

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2019 17:53

Tak zas ale všichni nemůžou tušit, co se skrývá za okecávačkami jejich výživáře :-)
Proč má large breed?
Já měla nějaké staffordy a ti jedli krávy, prasata, kuřata.... a řvali, ať jim přidám.
Granule teda zrovna Megíně celkem jedou, v jednu ráno dostali s Kocourkem nápad, že si vlezou do pytle N&D obilných kuřecích.
A veliké ona nežere, Kocourek jo. Megí papá jen ty malinké.
A docela jí chutnaly Lukullus kuře na rozmarýnu nebo jak se jmenují. Prý že pečené v troubě. Fakt tak vypadají a celkem voní.

Nechte toho, takový pěkný havoš. Z čeho by nabral svaly, jaké má mít, když mu nechutná?
Mně nechutná vločková kaše a rýžový nákyp, nemůžu to ani vidět, ještě aby mi to tak někdo podával po kouskách :-) To po něm asi hodím. Jestli nehodím něco jiného.
Prostě mu dejte půl kuřete ráno a půl večer, k tomu hrst zalitých vloček.

25.12.2019 20:46
Jana0071

XXX.XXX.68.13

Prosím o názor na granule Fitmin. Děkuji.

25.12.2019 21:05
Jana0071

XXX.XXX.68.13

Děkuji.

25.12.2019 21:29
Mousinka

XXX.XXX.62.162

Na 6 měsíců vysoká váha. Pozor na klouby, snizte příjem. V pul roce uz staci jist 2x denně.
My krmime od mala wolfsblutem a k tomu syrové kosti. Ta dávka co mu dáváte mi.prijde moc.
Pokud jeste dáváte pamlsky, čeká neco lepšího.

25.12.2019 21:31

A je to bullteriér? Mně se nezdá. Ale špatně vidím.

25.12.2019 21:35
Jana0071

XXX.XXX.68.13

Posílám ještě jednu fotecku asi 4 měsíce

25.12.2019 22:31

Možná se mýlím, ale to bude ten bezpapoš ze Slovenska, ne?

26.12.2019 07:38
Jana0071

XXX.XXX.68.13

No rajka999, nevím jak jste na tento výplod přišla. Asi s "bezpapoš ze Slovenska" máte zkušenosti.

Já se ptám na stravu a na nic víc 😂🤣😂

26.12.2019 09:10
Mousinka

XXX.XXX.18.124

Nepřijde mi to jako standardní SBT... Hlavně ta váha. Nechce jist a presto ma váhu dospělého. Co dáváte krom granuli? Asi bych opravdu raději přešla na BARF ...

26.12.2019 09:18
eli22

XXX.XXX.58.41

Mousinka napsal(a):
Nepřijde mi to jako standardní SBT... Hlavně ta váha. Nechce jist a presto ma váhu dospělého. Co dáváte krom granuli? Asi bych opravdu raději přešla na BARF ...

Určitě to není SBT. Hlava úplně jiná. Tipuji tam AST.

26.12.2019 09:27
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Mousinka napsal(a):

Teď si to neberte špatně, ale neměl zrovna váš pes SBT ani ne v roce 20 kg?

Jinak k zadavatelce - granule brit premium jsou opravdu nic moc, navíc v prvním roce života psa. Každému psovi sedne něco jiného, takže nejde jednoznačně říct, co mu sedne a co mu bude chutnat. Zadejte si tady do lupy granule a vyjede vám nespočet diskuzí a tam už si vše prostudujte a udělejte vlastní názor.

Jinak bych psům nedělala u žrádlo žádné "divadlo" , že mu budu granule házet nebo tak... Dala bych misku, nechceš? Ok, sbírám. Za pár hodin znovu atd... Ale já mám popelnice žravé, takže mě se to lehce povídá .

26.12.2019 09:51
Mousinka

XXX.XXX.18.124

Uz nemá 20 kilo, chyba byla v krmne dávce, ted uz máme krásnou postavu :-)

26.12.2019 10:41

Jak to, že FCI standard uvádí:
Černá s pálením nebo játrová barva je vysoce nežádoucí.
A země původu, kde, na rozdíl od FCI, je tohle plemeno uznané už od čtyřicátých let minulého století, uvádí tohle:
Černá, hnědohnědá nebo játrová barva je vysoce nežádoucí.

Divné.

Se rozčilujte, no, ale radí Vám tu granule podle plemene, takže když je to staffbull, tak to je malý pes a krmí se granulemi s větší energií a ne větší velikostí granule.

26.12.2019 12:31

Jana0071 napsal(a):
No rajka999, nevím jak jste na tento výplod přišla. Asi s "bezpapoš ze Slovenska" máte zkušenosti.

Já se ptám na stravu a na nic víc 😂🤣😂

Kouknu a vidim
Buď kupte lepší granule a dokrmujte masem nebo na maso přejděte rovnou.

26.12.2019 12:49
Mousinka

XXX.XXX.18.124

eli22 napsal(a):
Určitě to není SBT. Hlava úplně jiná. Tipuji tam AST.

Pokud chce zadavatelka poradit, měla by napsat, co je to za psa, protoze pokud opravdu má v krvi AST, pak by jeho nynější váha byla ok. Každopádně maso je jistota a pes bude žrát i bez komedie kolem.:-)

11.1.2020 07:52
Jana0071

XXX.XXX.68.13

Takže vyzkoušeli jsme několik granulí s ne valným výsledkem. Po pár dávkách se mu též omrzí. Na radu z cvičáku jsem začala vařit. Váhu psa teď neřeším hlavně, že vypadá dobře a není tlustý. Pejsek baští jedna báseň a je spokojený 😉. Ještě jednou děkuji za reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík