Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčDobrý den, mám 6 měsíčního Stafika. Váží 14-15kg. Momentalne krmime granule Brit junior Large Lamb. Přijde mi poslední dobou nechce moc dojidat. Krmim 3x denně cca 100-120g a přidáváme 2ml lososoveho oleje. Někdy mu musím granule podávat, někdy mu je hazim a tak různě jen aby se najedl. Chválím ho při dojezeni misky a odměním za to, že vše snědl. Nevím jestli nemáme změnit granule. Jestli jsou tyto kvalitní.... Děkuji za rady a přeji krásné svátky 🎄☃️🧣🐕🐩
a po 1000 cí
SLOŽENÍ:
jehněčí masová moučka (42%), rýže (36%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly ...)
Definice moučky :
Masová moučka je produkt, který se získává tepelnou úpravou, sušením a mletím těl nebo částí těl teplokrevných suchozemských živočichů, jejichž tuk lze částečně extrahovat nebo fyzikálně odstranit; nesmí obsahovat rohovinu, štětiny, chlupy a peří, jakož i obsah žaludků a střev."
To se uvaří, pomele, usuší a vznikne moučka. Přihodí se antioxidanty a narve se do bigbagu. A aby to v něm neschnilo, použijí se "super" konzervanty...
pořád nechápu, jak každý tvrdí, jak svého psa/y miluje a rve do nich podobné srá.gor.y
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak zas ale všichni nemůžou tušit, co se skrývá za okecávačkami jejich výživáře :-)
Proč má large breed?
Já měla nějaké staffordy a ti jedli krávy, prasata, kuřata.... a řvali, ať jim přidám.
Granule teda zrovna Megíně celkem jedou, v jednu ráno dostali s Kocourkem nápad, že si vlezou do pytle N&D obilných kuřecích.
A veliké ona nežere, Kocourek jo. Megí papá jen ty malinké.
A docela jí chutnaly Lukullus kuře na rozmarýnu nebo jak se jmenují. Prý že pečené v troubě. Fakt tak vypadají a celkem voní.
Nechte toho, takový pěkný havoš. Z čeho by nabral svaly, jaké má mít, když mu nechutná?
Mně nechutná vločková kaše a rýžový nákyp, nemůžu to ani vidět, ještě aby mi to tak někdo podával po kouskách :-) To po něm asi hodím. Jestli nehodím něco jiného.
Prostě mu dejte půl kuřete ráno a půl večer, k tomu hrst zalitých vloček.
Je toho tady dost.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse?q=granule+Fitmin
A je to bullteriér? Mně se nezdá. Ale špatně vidím.
Možná se mýlím, ale to bude ten bezpapoš ze Slovenska, ne?
https://www.eshop.doglife.cz/srovnani-ruznych-typu-granuli/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=doglife+%7c+kombinovana+reklama&utm_content=OS+%7c+Granule+%7c+Zajmy&utm_term=
a
https://www.radaveterinare.cz/pes/clanky/barfovani-a-krmeni-psa-je-o-zdravem-selskem-rozumu-rika-veterinar-milan-stourac-94
Mousinka
napsal(a):
Nepřijde mi to jako standardní SBT... Hlavně ta váha. Nechce jist a presto ma váhu dospělého. Co dáváte krom granuli? Asi bych opravdu raději přešla na BARF ...
Teď si to neberte špatně, ale neměl zrovna váš pes SBT ani ne v roce 20 kg?
Jinak k zadavatelce - granule brit premium jsou opravdu nic moc, navíc v prvním roce života psa. Každému psovi sedne něco jiného, takže nejde jednoznačně říct, co mu sedne a co mu bude chutnat. Zadejte si tady do lupy granule a vyjede vám nespočet diskuzí a tam už si vše prostudujte a udělejte vlastní názor.
Jinak bych psům nedělala u žrádlo žádné "divadlo" , že mu budu granule házet nebo tak... Dala bych misku, nechceš? Ok, sbírám. Za pár hodin znovu atd... Ale já mám popelnice žravé, takže mě se to lehce povídá .
Jak to, že FCI standard uvádí:
Černá s pálením nebo játrová barva je vysoce nežádoucí.
A země původu, kde, na rozdíl od FCI, je tohle plemeno uznané už od čtyřicátých let minulého století, uvádí tohle:
Černá, hnědohnědá nebo játrová barva je vysoce nežádoucí.
Divné.
Se rozčilujte, no, ale radí Vám tu granule podle plemene, takže když je to staffbull, tak to je malý pes a krmí se granulemi s větší energií a ne větší velikostí granule.
Jana0071
napsal(a):
No rajka999, nevím jak jste na tento výplod přišla. Asi s "bezpapoš ze Slovenska" máte zkušenosti.
Já se ptám na stravu a na nic víc 😂🤣😂
Kouknu a vidim
Buď kupte lepší granule a dokrmujte masem nebo na maso přejděte rovnou.