čivava krátkosrstá s PP pejsek

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice z Třebaňského údolí nabízí k odběru od...
17000 KčChcitovědět1
XXX.XXX.146.177
Dobrý den, řeknete mi někdo prosím co znamenají zkratky ON a PP?
Uživatel s deaktivovaným účtem
překlep v Očkovacím nebo Občanském Průkaze :-)
případně Velký bratr
Ještě taky NO = německý ovčák a FÚ = finanční úřad
a pak taky IM je Ivan Mládek = https://www.youtube.com/watch?v=CMpzQeFKrYc
PP = polypropylen
ON = zapnuto
napsal(a):
PP = polypropylen
ON = zapnuto
a já pořád cože to je to ON a koukám, že ani PP jsem neurčila správně a to pracuju v kobercích, kde je těch polypropylenových většina
Pro ostatní - už pro to, že zadavatelka pozdravila, a použila kouzelné slovíčko "prosím" - což tu zdaleka není pravidlem, spíš výjimkou - by jste snad mohli vynechat rýpání.
Píše do fóra o psech tak třeba předpokládá, že to jsou v "psím" světe běžné zkratky, a každý pejskař hned ví o co jde.
A možná i vy byste mohli vědět že jste aktuálně na "psím" fóru, a rady typu "polypropylen" jsou vědomý výsměch.
ON není nic. Je to překlep. Občanka, očkovák, Něm. ovčák, Ostravský naháč.
Lepší?
Anebo.....Obedience None.
Občanská nauka. Jsme měli v osmé třídě.
Na Oldřichovském nádraží, myslím to outobusové nádraží, osobák nezastavuje. Ota Nový. Ne, to byl Pavel.
Pravděpodobně inz., kde se psalo "bez PP, zato ON si můžete vybrat s obrázkem nejska či nočičky"
očkovák.. vsázím .. Obří Nic, Negí vše sežrala, teď je jí blbě, NO neříkala jsem jí to?
oborová norma
napsal(a):
ON není nic. Je to překlep. Občanka, očkovák, Něm. ovčák, Ostravský naháč.
Lepší?
Anebo.....Obedience None.
Občanská nauka. Jsme měli v osmé třídě.
Na Oldřichovském nádraží, myslím to outobusové nádraží, osobák nezastavuje. Ota Nový. Ne, to byl Pavel.
Pravděpodobně inz., kde se psalo "bez PP, zato ON si můžete vybrat s obrázkem nejska či nočičky"
očkovák.. vsázím .. Obří Nic, Negí vše sežrala, teď je jí blbě, NO neříkala jsem jí to?
Na čem proboha frčíte...?
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Že vy závidíte ? :-)) Možná je to pouhopouhá radost, že je po Vánocích a že na Nový rok už bude o slepičí krok.
Nyala
napsal(a):
Pro ostatní - už pro to, že zadavatelka pozdravila, a použila kouzelné slovíčko "prosím" - což tu zdaleka není pravidlem, spíš výjimkou - by jste snad mohli vynechat rýpání.
Píše do fóra o psech tak třeba předpokládá, že to jsou v "psím" světe běžné zkratky, a každý pejskař hned ví o co jde.
A možná i vy byste mohli vědět že jste aktuálně na "psím" fóru, a rady typu "polypropylen" jsou vědomý výsměch.
jéžiš, trocha srandy, no... tyhle smrtelně vážné "umravňovatelky" fakt "zbožňuju"...s vámi se lidi asi moc nepobavjej, co ?
Shrnutí :
PP už víme
ON měl být asi Op - očkovák, ale trvá-li na ON tak je to 1,0 od ONA
a navrh "hádanka" Pp je co ?
(Ps. Pet pas)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak ale to je škoda, že někdo potřebuje nějaké posilovače k tomu, aby to dobře uměl s češtinou :)
A to mě napadlo mnohem víc, jenže ta paní nahoře se zlobí, tak nic.
A přitom jsme poradily hned na začátku, což je tu velmi neobvyklé.
A Vy dokonce bez legrace, to jste mne zklamala :-)
Nejsem ráda, že je po Vánocích, konečně jsem měla asi 6 hodin volna, to se stane ještě na Nový rok, pak až zas za rok.
Ale rok to byl nic moc, tak ať je ten následující dobrý. Dobrý je za 3.. a takhle tu budu otravovat, dokud nepřijde zadavatel a neřekne, o co šlo. Mě to fakt čílí, jak se furt někdo na něco ptá, ale konec neprozradí