Štěňátka Cane Corso s PP

Prodám Cane Corso - Chovatelská stanice Cane Corso Hanytar Corit přijímá re...
DohodouDobry den chtěla jsem se zeptat. Mám 6 letou fenu Cane corso. Nedávno jsme si přivezli štěně argentinské dogy 3 měsíčního pejska. Paní co si ho pořídila se ho bala a tak jsem se ho ujala. Je strašně milý a takový trdlo. Ale moje fena na nej pořad vrci . Venku je v pořádku. To si i hrají chodí zasebou hlídá ho. Ale v moment když přijdeme domu je zle. Chápu ze zarli ale bojim se aby mu přeci jen neublížila. Vím ze by stene nikdy nekousla ani neublížila ale strašně mi to bere energii a nechci malého dávat pryč a delat mu trauma.Už tak toho má za sebou dost . Děkuji za odpověď. Krásný den
Terizim
Dobrý den,
tak podle mě a za mě bych to takhle nechala jen neustále koukala a hlídala. Moje zkušenost, co jsem dotáhla psa štěně k staršímu psu vždy zezačátku bylo období vrčení pak to přešlo do období nevšímání a pak třeba až za rok už mohl prcek si ke staršímu i lehnout.
Nikdy mi pes nepřijal starší štěně jako hepi a taky nikdy starší i když dost vrčel štěně vždy pochopilo co už je moc, tak ten starší nikdy nekousl, protože štěně se stáhlo ( není sebevrah a pochopí). To jen moje zkušenost.
Dája
Ano máme kastrovanou. Venku je všechno naprosto v pořádku. Běhají spolu poslouchají všechno ok ale přijde domu a začne zarlit. Hold ho bere jako takového vetřelce. Ale je to postup dneska spolu semnou spali na posteli vedle sebe a všechno bylo ok. Tak snad si na nej zvykne.
Koutek pro sebe má odejit muže ale ona pořad šéfuje takže nejde 😅