Prodám štěňata s PP

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Chovatelská stanice Zdyve Prodá štěňata d...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den mám psa dvouletého jezevčíka, který nemůže došlápnout na zadní nohu. Kulhá a chodí jenom o třech.
Nevím jestli je mu něco stalo. Byl na zahradě a já šla za ním ven a už za mnou přišel a kulhal. Zkoušela jsem s nohou trochu hýbat nebo pohmatat jestli ji nemá oteklou nebo něco ale pes na nic nereaguje. Prosím o ňákou rádu
Uživatel s deaktivovaným účtem
asi to fakt hodně bolí, když nohu vůbec, ale vůbec nezatěžuje
Ňákou radu bych měla. V 9 mají děti spát, nebo si vzít pěknou knihu.
napsal(a):
Ňákou radu bych měla. V 9 mají děti spát, nebo si vzít pěknou knihu.
"Orionko", já si nemyslím, že toto je trollení. Já s Vámi souhlasím, že se to tu hemží čím dál víc stupidními dotazy. Ale co je smutné, je to, že věřím, že to jsou reální majitelé zvířat s jejich reálnými problémy!!!
No a domnívat se, že někdo/kdokoli vyřeší chození po třech u psa od monitoru PC - tak to si může myslet jen někdo, kdo je blbý jak vagón blata!
Ha, první využití spojení odkoukaného od "Inspektora"!
fikovnice
napsal(a):
"Orionko", já si nemyslím, že toto je trollení. Já s Vámi souhlasím, že se to tu hemží čím dál víc stupidními dotazy. Ale co je smutné, je to, že věřím, že to jsou reální majitelé zvířat s jejich reálnými problémy!!!
No a domnívat se, že někdo/kdokoli vyřeší chození po třech u psa od monitoru PC - tak to si může myslet jen někdo, kdo je blbý jak vagón blata!
Ha, první využití spojení odkoukaného od "Inspektora"!
Deaktivovaný účet?
napsal(a):
Deaktivovaný účet?
Já vím, to bylo první, čeho jsem si všimla. Ale já si říkám, že snad SNAD v některých těch lidech jsou ještě aspoň nějaké zbytky sebereflexe, a že se zamyslí nad tím, že psát na anonymní fórum dotaz, který nikdo z nás neumí a ani nemůže umět na dálku zodpovědět, je prostě totální blbost. A že se třeba i zastydí... A že když dostane tak trochu "slovní výprask", že přece jen s nemocným zvířetem na tu veterinu zajde. Možná jsem v tomto optimistka, ale prostě občas to je jasný trolling, občas jsem na vážkách.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ještě mám jedno oblíbené přirovnání, kdyby se Vám hodilo do sbirky:
IQ mražené makrely
A máte tam nějaké superlativy? Otřepané supéér - je otřepané, úžasné je přehnané,
dobré je nedostačující.......
vetřelec
napsal(a):
Nebo je ten jezevec měkký jako novorozené miminko.
Ve cvalu je extrémně těžkopádný, pomalý, neobratný a pohyb je neplnohodnotný. Posunuje se ve vlnách - podobně jako housenka, zaostává. Často bývá agresivní na majitele, ojediněle přitom ještě láskyplný k cizím. Povahově hezký, tvrdší pracovní pejsek.
fikovnice
napsal(a):
Co takhle Juchůůůůů!?
Asi ale taky otřepané...
Dobrý....copak otřepané, písemně to ještě jde, ale až budu juchat nahlas - neodvezou
mě?
GAELLE
napsal(a):
u nás se používá je blbej jak puštok a má iq houpacího koně. superlativ mne taky teď zrovna nenapadá
Houpacího koně taky používám a pak taky IQ tykve...
u toho přirovnání, že je někdo blbej teda používám spíš "jsi tak blbej, jak daleko vidíš"
nebo se u nás dost používalo "blbej jak vantroky"....
Ale teda vede ten "vagón blata"
napsal(a):
Houpacího koně taky používám a pak taky IQ tykve...
u toho přirovnání, že je někdo blbej teda používám spíš "jsi tak blbej, jak daleko vidíš"
nebo se u nás dost používalo "blbej jak vantroky"....
Ale teda vede ten "vagón blata"
U nás se ještě říká, že je nekdo blbej, až to bouchá vratama
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
U nás se ještě říká, že je nekdo blbej, až to bouchá vratama
Tak jednoznačně vedete...u vás se toho říká asi nejvíc...a dobrý
napsal(a):
Tak jednoznačně vedete...u vás se toho říká asi nejvíc...a dobrý
Maj tam hodně blbých :-)
Jako holky...s náma tady je to fakt těžký, tak nějak nejsme schopný udržet téma.
Škoda, že dle toho, kam to dospěje nemůžeme opravit název tématu, v tomto případě:
Pes kulhá na zadní nohu a encyklopedie přirovnání "jsi blbej jako....."
aby nezúčastněný návštěvník, který něco hledá věděl, co v daném tématu najde
lupus4
napsal(a):
u nás totéž, ale dveřma
jinak drsné ocenění něčí inteligence je (dámy prominou )
" bože můj, že tě radši táta neutřel do záclony..."
...blbej jak necky.......a citlivej jak dřevák.......a chtivej jak bouchající šuplík.....toť kdysi mluva mé kamarádky......
a pes furt kulhá :-)
pamatujete na tohle?
já na to nikdy nezapomenu :-)
slečna nick Madonna mi to tehdy natřela jako ještě nikdo
top "vylitá vázo"
https://www.ifauna.cz/index.php/psi/diskuse/detail/2993850/stene-staforda
napsal(a):
pamatujete na tohle?
top "vylitá vázo"
Hele, "vylitá vázo" - tohle takhle večer.....ráno mám vstávat a řvu tu smíchy.
Jinak by mě skoro zajímalo, jak Natty skončila.
napsal(a):
pamatujete na tohle?
top "vylitá vázo"
Já už zapomněla...ale takhle zpětně jsem se fakt pobavila
napsal(a):
Já už zapomněla...ale takhle zpětně jsem se fakt pobavila
Já tu fakt řvala smíchy, takže se psice chodila koukat, jestli mě má utěšovat, nebo kousnout, ať se vzpamatuju. Nemohla se rozhodnout, tak pro jistotu začala "zpívat".
napsal(a):
pamatujete na tohle?
top "vylitá vázo"
"Vylitá váza" je výraz, kterej znám....akorát v souvislosti s ožralostí. Je vožralej jak vylitá váza!
fikovnice
napsal(a):
Hele, admine, mně tu mizí příspěvky! Toto je odlehčující téma a nepsala jsem neslušně...
Nic si z toho nedělejte, mně na kočkách taky zmizel dotaz, jak nejlépe zavraždit kocoura. Přitom jsem čekala, že mi někdo odpoví třeba, že je moc hezký ( to on je ), že si pro něj rád přijede........
Nedávno zmizelo celé vlákno. Protože (nechci teda být domýšlivá.. nebo ne moc) jsem napsala, čí reklamy tady jsou.
napsal(a):
Nedávno zmizelo celé vlákno. Protože (nechci teda být domýšlivá.. nebo ne moc) jsem napsala, čí reklamy tady jsou.
Ale to je snad účel celého webu, aby tu byly reklamy........
Aha. Já myslela, že jde o zvířátka. Já je mám ráda
Jo, Natty jsem neznala, já dorazila až do éry Madonny.
Stejně ale ta úvodní zadavatelka měla úroveň, oproti dnešním, ti hned zdrhnou :-)
napsal(a):
Stejně ale ta úvodní zadavatelka měla úroveň, oproti dnešním, ti hned zdrhnou :-)
Natty byla zadavatelka té diskuze o stafordovi.
napsal(a):
Nic si z toho nedělejte, mně na kočkách taky zmizel dotaz, jak nejlépe zavraždit kocoura. Přitom jsem čekala, že mi někdo odpoví třeba, že je moc hezký ( to on je ), že si pro něj rád přijede........
Vy jste chtěla zavraždit kocoura? Já taky, měl blechy. Ale to jsem ještě neuměla střílet prakem, tak jsem ho nechala. A když jsem se to naučila, tak to kocouřisko si normálně sedlo před terč a neuhlo, ani když létaly ocelové kuličky.
Kvůli němu jsem celý týden netrefila ani šestku!
napsal(a):
Natty byla zadavatelka té diskuze o stafordovi.
Já vím, to byl rok 2015, to jsem tu ještě nebyla.
napsal(a):
Vy jste chtěla zavraždit kocoura? Já taky, měl blechy. Ale to jsem ještě neuměla střílet prakem, tak jsem ho nechala. A když jsem se to naučila, tak to kocouřisko si normálně sedlo před terč a neuhlo, ani když létaly ocelové kuličky.
Kvůli němu jsem celý týden netrefila ani šestku!
Blechy zvládám, ale on mi zahrdlil uhelníčka. Fakt to měl málem spočítaný. Ostatní sýkorky jsou pozornější, ale ten uhelníček.......
napsal(a):
A já myslela, že jste si ten příspěvek smazala sama, dokud to ještě šlo. Přitom já tu jen, a podotýkám, že velmi slušným slovníkem, napsala, že jsem zamlada také kdeco pozvracela...
A příspěvek zmizí: Tři - dva - jedna....
Admine, kliiid, už bude Silvestr!
napsal(a):
"Stejně ale ta úvodní zadavatelka měla úroveň, oproti dnešním, ti hned zdrhnou :-) "
No a teď tu řvu smíchy já... Ona ani tak neměla úroveň jako výdrž!!!
fikovnice
napsal(a):
"Stejně ale ta úvodní zadavatelka měla úroveň, oproti dnešním, ti hned zdrhnou :-) "
No a teď tu řvu smíchy já... Ona ani tak neměla úroveň jako výdrž!!!
Budete smazána :-)
Chybovat je lidské, ale za chybu by se měl člověk omluvit. Admin mi napsal soukromě, že mi nic dnes nesmazali.
A já po chvíli zjistila, že opravdu příspěvek, který jsem měla na mysli, je v jiné diskuzi!
I když jsem omluvu napsala adminovi soukromě, chci i zde v tomto vlákně napsat, že se omlouvám a děkuji také redakci za rychlou reakci formou SZ!
fikovnice
napsal(a):
Chybovat je lidské, ale za chybu by se měl člověk omluvit. Admin mi napsal soukromě, že mi nic dnes nesmazali.
A já po chvíli zjistila, že opravdu příspěvek, který jsem měla na mysli, je v jiné diskuzi!
I když jsem omluvu napsala adminovi soukromě, chci i zde v tomto vlákně napsat, že se omlouvám a děkuji také redakci za rychlou reakci formou SZ!
Ty bláho, to byla rychlost, než jsem stačila napsat, že jsme zvracely v Haloooo.
fikovnice
napsal(a):
Já ale byla mezitím na poště, je-li to myšleno ironicky.
Nebylo to myšleno ironicky, ta rychlost byla na admina - docela vážně, že se ozval, že nic nemazal.
A chudák jezevčík - asi stále kulhá.
Hlavně, aby nám to nesmazali - smích je koření života! Když už jsem se rozčílila na Aujezskyho, tak abych to měla kde kompenzovat.
napsal(a):
A chudák jezevčík - asi stále kulhá.
Hlavně, aby nám to nesmazali - smích je koření života! Když už jsem se rozčílila na Aujezskyho, tak abych to měla kde kompenzovat.
Já teda to písnu veřejně - není to nic proti ničemu. Admin prý ani Vám nemazal žádný příspěvek (mám na mysli ten na "Kočkách"). Ale já si jej pamatuji a jeden můj opravdu zmizel, takže....takže tu řádí nějaký virtuální admin a správce morálky! (Reálný admine, to není nic proti Vám!)