Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
DohodouAhoj, mám 3 měsíčního psa AO (Radar) a v posledním týdnu se při procházkách začal chovat trošku jinak. Často skočí na nohu, obejme ji a chce mě nakrýt, popřípadě se během toho zakousne do bundy nebo hýždí. Nepomáhá stočení pozornosti na hračku nebo pamlsek (max vždy jen na nepatrnou chvilku). Zkoušel jsem i rychlé otočení (ignorace) a povel "Ne", ale nepomáhá. Je mi jasné, že to je hravé štěndo, ale nechci aby mu to zůstalo na pořád, tak se raději ptám, jestli jste někdo v minulosti řešili podobný problém. Díky za každou radu. ;)
Uživatel s deaktivovaným účtem
tak štěně, co si představovalo, že procházka spočívá v zakousnutí do nohavice a nechat se tahat si ještě docela živě pamatuju.
a co jsem dělala? ono to stočení pozornosti nespočívá v tom, že ukážete štěněti hračku a myslíte si, že od té chvíle bude hodné.
prostě jsme šly na procházku a místo nohavice jsme se tahaly o hračku. o různé hračky. pořád. prostě civilizovaná procházka se z toho vyloupla až časem.
Tříměsíční štěně nechce jít na procházku. Tříměsíční štěně chce blbnout někde na louce, honit se s vámi, případně poválet ve sněhu ( až napadne ), ukradnout vám čepici a rozcupovat ji. Staré rukavice, zvlášť, kdyby byly kožené - taky dobré. Uzel na rukávu ze staré bundy, pešek z podkolenky......
tetrivek
napsal(a):
Taky máme tříměsíční štěně tohle je naprosto normální. Syn má domácí bundu a šusťáky jak trhan a já taky. Místo oděvu mu nabízíme míčky, hračky a hlavně miluje kůži ze zajíce s tou si hrajeme nejvíc. Občas se splete a trhne oděv nebo ruku.
Na vesnici je to v pohodě, ale když jsem z venčení musela přes sídliště - orvaná jak samice........