Cane Corso s PP

Prodám Cane Corso - Nabízíme k rezervaci štěňátka cane corso s PP. Volné po...
DohodouJak řešíte zamrzání vody při venkovním chovu ? Můj pes má sice dostatečně velkou a dobře izolovanou boudu 2x1.3x1.1 cm (dxšxv) a nainstalovovaný olejový radiátor na spínací hodiny, když mrzne, ale vodu mu nechci dávat dovnitř, aby tam nenacákal a pak neležel v mokru. Vodu sice hlídám, aby nezamrzla, ale v noci je to problém. Máte někdo nějakou vychytávku ❓🐅🐧
Jimu
napsal(a):
Jak řešíte zamrzání vody při venkovním chovu ? Můj pes má sice dostatečně velkou a dobře izolovanou boudu 2x1.3x1.1 cm (dxšxv) a nainstalovovaný olejový radiátor na spínací hodiny, když mrzne, ale vodu mu nechci dávat dovnitř, aby tam nenacákal a pak neležel v mokru. Vodu sice hlídám, aby nezamrzla, ale v noci je to problém. Máte někdo nějakou vychytávku ❓🐅🐧
A pije v noci? Jestli jde jenom o noc, tak bych to neřešila. Navíc nějakou dobu trvá, než voda zamrzne, takže to ani není celá noc.
Jimu
napsal(a):
Jak řešíte zamrzání vody při venkovním chovu ? Můj pes má sice dostatečně velkou a dobře izolovanou boudu 2x1.3x1.1 cm (dxšxv) a nainstalovovaný olejový radiátor na spínací hodiny, když mrzne, ale vodu mu nechci dávat dovnitř, aby tam nenacákal a pak neležel v mokru. Vodu sice hlídám, aby nezamrzla, ale v noci je to problém. Máte někdo nějakou vychytávku ❓🐅🐧
Prodávají se vyhřívané napáječky, nebo topné kabely, ale podle mě je nejjednodušší mu tu vodu dát do večerního krmení.
On pes nemusí pít nepřetržitě - v přírodě taky psovití netráví všechen čas u napajedla (zvlášť v zimě)
Jimu
napsal(a):
Dávám ráno "polívku" z konzervy a večer vodu do granulí.
Dostává granule s vařeným vepř.jazykem a zalévám mu to mírně vývarem z těch jazyků, ale četl jsem, že se granule nemají podávat máčené. Po suchých granulích se hodně napije, někdy hned a někdy později. Několikrát se mi stalo, že po půlnoci stál u zamrzlé misky a štěkal,takže poslední vlažnou vodu podávál po 23. hod. V létě to neřeším a přes zimu to nějak zvládnu. Taky jsem uvažoval o nějakém malém ohřívači třeba do akvaria, ale všechny jsou na 220 V, tak mám z toho obavu, aby to nepřekousl a bylo by hotovo.
Díky za vaše info.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Omlouvám se své psici. Do ložnice jí misku s vodou nenosím. V noci spí a nepije.
Mno, náš pesan chodil pít pravidelně kolem půl druhé ráno. Měli jsme ho venku. Dávali jsme mu vodu do 10l kýble, více vody zamrzá pomaleji, až na třeskuté zimy byla tekutá ještě o půl šesté ráno, kdy jsem odcházela do školy či do práce. Někdy měla takovou ledovou krustičku, ale tu si snadno prorazil tlapou.
Jinak lze uvážit vodu umístit někam, kde teploty nejdou tak nízko, např. do zahradního domku apod. No a pak viz výše, topné kabely, podložky aj.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Můj pes taky v noci pije, někdy se prostě zvedne, jde se napít a zase přijde. Venku to máme řešené tak, že pes má přístup do sklepa, který je vytopeny a tam voda nezamrza 🙂