Americky stafordširsky terier

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chov. stanice přijímá rezervace...
15000 KčDaweson
XXX.XXX.35.202
Zdravim vsechny vcera sem mel proble se sousedkou , ktera po nas vyjela ze tam ten pes nema co delat , a ze ji majitelka bytu kde prytelkyne bydli rekla ze tam zadnej pes nebude , coz neni pravda. Majitelka nam psa povolila v byte nesteka ani nic nenici . Nicmene sousedka byle uplne nepricetna v 11 v noci . Rekl jsem ji ze sme na navsteve a ze od brezna se tam stehuji i se psem . Da se delat neco vic aby po nas prestala stekat kdyz nema s bytem ani s nami nic spolecneho?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ona na vás sice "nemůže", ale pokud budu se psem bydlet v blízkosti lidí, se kterýma se nesnáším, asi to nebude dobrý pro nikoho.
Pokusila bych se nejdřív jít co nejvíc v dobrém. Navštívit někdy přes den (bez psa), promluvit, vysvětlit, zeptat se, jak by si představovala soužití, apod.
Někdo se třeba psů bojí nebo je prostě nemá fakt rád, a najednou se mu do sousedství přistěhuje pes... já bych to její nadšení při dnešním chování pejskařů a jejich množství celkem chápala.
Daweson
XXX.XXX.35.202
Ano v panelaku pani bydli v prizemi a my ve druhem patre pes je na chodbe jennkdyz jdeme ven a s nikym sme se nepotkali a nemeli problem o patro pod nami maji taky psa sice yorkshira ale maji. Chystame se teprv pristehovat ale urcite veskery poplatky zaplaceny budou at nejsou problemy . Vcera vyletela jak sup a jecela na chodbe ze pry ji majitelka naseho bytu rekla ze tu zadny pes nebude ale ta o tok nic nevi ani ji nic takoveho nerekla napsala nam ze plati jeji slovo a psa mit muzeme ze ani ona nam to zakazat nemuze ... Nevim o co pani jde vzdyt ani chodbu vytirat nemusi na to je tam zamestnana uklizecka ktera v panelacivh vytira . Spis mi jde o to ze pokud by se to nekolikrat opakovalo tak jestli muzu neco delat ja a nejak se proti tomu chovani branit . Jakoze jestli pomuze policie aby ji vysvetlily ze nema co pindat
Daweson
XXX.XXX.35.202
Stafford a v baraku je na voditku poustim ho az venku a proto me ta reakce prekvapila . Mam prepinaci uvazany kolem tela a pes je tak max metr ode me
Daweson
XXX.XXX.114.18
No vsak to sem rikal taky ze jeste parkrat takhle vyleti a bouchnu ja a treba bude klid 😅
Nechci paní obhajovat, nevím, co se tam odehrálo, ale třeba mají majitelé - obyvatelé okolních bytů špatné zkušenosti s nájemníky investičních bytů.
napsal(a):
Nechci paní obhajovat, nevím, co se tam odehrálo, ale třeba mají majitelé - obyvatelé okolních bytů špatné zkušenosti s nájemníky investičních bytů.
To ji ale neopravňuje po lidech bezdůvodně vyjíždět, pokud nemá špatnou zkušenost s těmi konkrétními lidmi...To je jako bych řekla, že nemám dobré zkušenosti s důchodci a proto budu pro jistotu na všechny hnusná...stejně tak nemám ráda děti, ale to neznamená, že to budu všem lidem s dítětem dávat najevo...
Lidi by se měli hlavně naučit chovat.
Když jsem ještě bydlela v Brně, tak tam byla stará správkyně a jednou na nás vletěla, že ji naše kočky v noci ruší, protože ocasem mlátí do zdi a vždycky se nám div nenarvala do bytu (bydlela o patro výš a ani ne nad náma ). Někteří jsou úplně pošahaní.
napsal(a):
To ji ale neopravňuje po lidech bezdůvodně vyjíždět, pokud nemá špatnou zkušenost s těmi konkrétními lidmi...To je jako bych řekla, že nemám dobré zkušenosti s důchodci a proto budu pro jistotu na všechny hnusná...stejně tak nemám ráda děti, ale to neznamená, že to budu všem lidem s dítětem dávat najevo...
Když jsem ještě bydlela v Brně, tak tam byla stará správkyně a jednou na nás vletěla, že ji naše kočky v noci ruší, protože ocasem mlátí do zdi a vždycky se nám div nenarvala do bytu (bydlela o patro výš a ani ne nad náma ). Někteří jsou úplně pošahaní.
No, já jsem na rozdíl od vás se zadavatelem diskuze tehdy na chodbě nebyla, tak nevím, co jak bylo. A nevím jestli sousedka reagovala neadekvátně...
Bohužel v našem domě nemáme zrovna dobré zkušenosti s nájemníky investičních bytů.
"Lidi by se měli hlavně naučit chovat." - Tak třeba přemýšlení o tom, že zavolám policii na sousedku za to, že mi vynadá, mi nepřijde úplně v pořádku a v rámci slušnýho chování.
Daweson
XXX.XXX.114.18
Reknu vam to takhle sel jsem v 11 v noci se psem vyvencit jen utikal po schodech zadnej rachot stekot nic uz sme byli ve vchodovych dverivh kdyz se najednou odemkli dvere (my byli jeste o pul patra niz sli sme druhou stranou panelaku) a pani vyletela jak raketa se slovy co tu dela ten pes rekl jsem co by jde se vxvencit a ona zas co tu dela ten pes odpovedel jsem jak to jako mysli co tu dela a ona ze tu nema co delat ze uz jednou volala majitelce a ta ji pry rekla ze tam zadny pes nebude odpovedel jsem ze to asi tezko ze nam to povolila zeptala se kdy rekl jsem 8.1.2020 a ona znovu ze tu nema co delat rekl jsem ze jsme na navsteve a druhy den odjizdime ale ze se tam v breznu stehujeme ptala se vy se sem budete stehovat rikam ano od brezna a majitelka psa povolila rekla ze si sni promluvi poprala dobrou noc to sem ji popral taky uplne v klidu a ona nasrane odesla a zabouchla ale v tu chvili byla jak vysinuta . Prominte diakritiku 😅
Běžel po schodech na vodítku :-)
Pochybuji, že je tam povolené mít psa venku navolno. A vodítko se drží v ruce. Jak je, není, pes vychovaný, nikoho cizího nezajímá, nikdo to neví, a už vůbec na psa navolno nikdo není zvědavý.
Být majitelem toho psa, tak donesu flašku, ukážu, jak je pes hodný, slíbím, že nikdy, nikdy
toho psa v baráku, ani venku kolem, bez vodítka nepustím, ukážu sáčky na exkrementy, aby se vidělo, jak jsme zodpovědní, a dám paní pamlsek.
Daweson
XXX.XXX.37.39
Ano bezel a jelikoz vim ze specha tak schody taky sbiham rychlejc 😅 radsi
napsal(a):
Pochybuji, že je tam povolené mít psa venku navolno. A vodítko se drží v ruce. Jak je, není, pes vychovaný, nikoho cizího nezajímá, nikdo to neví, a už vůbec na psa navolno nikdo není zvědavý.
Být majitelem toho psa, tak donesu flašku, ukážu, jak je pes hodný, slíbím, že nikdy, nikdy
toho psa v baráku, ani venku kolem, bez vodítka nepustím, ukážu sáčky na exkrementy, aby se vidělo, jak jsme zodpovědní, a dám paní pamlsek.
A to jako proč??? Pokud jsem zodpovědný majitel, můj pes je v domě na vodítku, nikoho neobtěžuje, neštěká, nenapadá, PROČ BYCH MĚLA PONÍŽENĚ PÓKLONKOVAT NĚKOMU, KDO NEMÁ PSY RÁD???? Já si svoje plním. A trvám na tom, aby se i ostatní chovali podle předpisů - vyhlášek atd.
Pokud jsem zodpovědný majitel ...
sel jsem v 11 v noci se psem vyvencit
jen utikal po schodech zadnej rachot ...
Ano bezel a jelikoz vim ze specha tak schody taky sbiham rychlejc
V noci je ve ztichlém, spícím paneláku slyšet každý krok
i každé slovo.
- Baba snad nečíhala za dveřmi, aby ho načapala ...
napsal(a):
Ahoj, po čase Tě zdravím ,
ale tentokrát moc nesouhlasím s tím koncem Tvého příspěvku. Já se snažím v bytě chovat co nejslušněji = co nejtišeji. A to proto, že prostě v paneláku se nesou všechny zvuky naprosto šíleným způsobem. A já mám fakt smůlu na sousedy nade mnou, mnohokrát jsem byla nucena je poslouchat, jak "se mají rádi" (mrouskání koček je oproti tomu líbezná píseň ) a dalších milión jejich zvuků, včetně dupotu připomínajícímu stádo slonů, ale holt pokud by kočky bušily do zdi ocasem tak, že by se to neslo v noci do jiného bytu a lidem by to vadilo, tak bych je asi aspoň na noc přestěhovala do jiného pokoje. Je ale fakt, že se opravdu snažím dodržovat takové to "Co sám nemáš rád, nedělej ani druhým", ale zpět se mi to nevrací. Nemluvě stran tohoto problematického souseda, který hulí dennodenně 365 dní v roce na balkóně, a kouř mi jde komplet do celého bytu. Nic prý s tím nejde dělat. Je to vše o ohleduplnosti...
conie
napsal(a):
A to jako proč??? Pokud jsem zodpovědný majitel, můj pes je v domě na vodítku, nikoho neobtěžuje, neštěká, nenapadá, PROČ BYCH MĚLA PONÍŽENĚ PÓKLONKOVAT NĚKOMU, KDO NEMÁ PSY RÁD???? Já si svoje plním. A trvám na tom, aby se i ostatní chovali podle předpisů - vyhlášek atd.
Ale tak si jeho příspěvky přečtěte ještě jednou.
Seběhněte v noci schody v paneláku. Nebo spíše stůjde dole a nechte někoho seběhnout shora. Pes na vodítku nebyl. Pán je tam na návštěvě a začít nový život takhle, to mi nepřijde nic moc.
Paní asi nemá ráda psy, to jistě nemá zas omezovat ostatní, ale jde to začít i jinak. Ohleduplnost ještě nikoho nezabila. Kromě pejskařů.
Venku také nemá psa pouštět, pouze pokud je to dovoleno. Není. A než to zjistím, což vůbec tento člověk neudělal, ani mě nenapadne vodítko sundat. V baráku, před vchodem, nikde.
Je to stafford, samozřejmě, co jiného. Představte si, že dole vybíhá schody vlčák, jezevčík. A jsme na Nově.
Jmenuje se to ohleduplnost.
fikovnice
napsal(a):
Ahoj, po čase Tě zdravím ,
ale tentokrát moc nesouhlasím s tím koncem Tvého příspěvku. Já se snažím v bytě chovat co nejslušněji = co nejtišeji. A to proto, že prostě v paneláku se nesou všechny zvuky naprosto šíleným způsobem. A já mám fakt smůlu na sousedy nade mnou, mnohokrát jsem byla nucena je poslouchat, jak "se mají rádi" (mrouskání koček je oproti tomu líbezná píseň ) a dalších milión jejich zvuků, včetně dupotu připomínajícímu stádo slonů, ale holt pokud by kočky bušily do zdi ocasem tak, že by se to neslo v noci do jiného bytu a lidem by to vadilo, tak bych je asi aspoň na noc přestěhovala do jiného pokoje. Je ale fakt, že se opravdu snažím dodržovat takové to "Co sám nemáš rád, nedělej ani druhým", ale zpět se mi to nevrací. Nemluvě stran tohoto problematického souseda, který hulí dennodenně 365 dní v roce na balkóně, a kouř mi jde komplet do celého bytu. Nic prý s tím nejde dělat. Je to vše o ohleduplnosti...
Já teda hlavně v životě neviděla ani neslyšela kočku bušit ocasem do zdí :D ...paní si myslela, že máme doma asi lvy, nebo co. Ale tak ona byla celkově úplně prdlá. Pořád se chodila všech i nás ptát, jestli nás zase neruší sousedi vedle, pod náma, nad náma a pořád ji něco vadilo...že lidi na chodbě nezalívají kytky, nebo že je zalívají moc a několikrát jsem ji načapala jak stojí u něčích dveří a poslouchá o čem tam mluví...několikrát jsem ji viděla stát i u našich, tak to vždycky "zdrhla" :D ...a to jsme s ní žádnej problém neměli, jen se asi nudila a byla šíleně otravná, zvědavá a všem lezla na nervy...jsem strašně ráda, že už tam nebydlím, asi bych se z ní zbláznila ...
Moje prababička je něco podobnýho, ta div nestojí sousedům pod otevřenýma oknama a nechodí ven s dalekohledem a pak nám povídá co kdo celej den dělal...a to bydlí na vesnici v normálním domě, jen očumuje sousedy kolem... už se s ní pár lidí docela dost pohádalo...nebo se koukala do popelnic lidí, co všechno kdo vyhazuje...prostě někteří staří lidi mají jako jedinou zábavu šmírování ostatních a otravování jejich života mám pocit...neříkám všichni, ale setkávám se s tím docela často ...
napsal(a):
Já teda hlavně v životě neviděla ani neslyšela kočku bušit ocasem do zdí :D ...paní si myslela, že máme doma asi lvy, nebo co. Ale tak ona byla celkově úplně prdlá. Pořád se chodila všech i nás ptát, jestli nás zase neruší sousedi vedle, pod náma, nad náma a pořád ji něco vadilo...že lidi na chodbě nezalívají kytky, nebo že je zalívají moc a několikrát jsem ji načapala jak stojí u něčích dveří a poslouchá o čem tam mluví...několikrát jsem ji viděla stát i u našich, tak to vždycky "zdrhla" :D ...a to jsme s ní žádnej problém neměli, jen se asi nudila a byla šíleně otravná, zvědavá a všem lezla na nervy...jsem strašně ráda, že už tam nebydlím, asi bych se z ní zbláznila ...
Moje prababička je něco podobnýho, ta div nestojí sousedům pod otevřenýma oknama a nechodí ven s dalekohledem a pak nám povídá co kdo celej den dělal...a to bydlí na vesnici v normálním domě, jen očumuje sousedy kolem... už se s ní pár lidí docela dost pohádalo...nebo se koukala do popelnic lidí, co všechno kdo vyhazuje...prostě někteří staří lidi mají jako jedinou zábavu šmírování ostatních a otravování jejich života mám pocit...neříkám všichni, ale setkávám se s tím docela často ...
No tak, já bych si o dotyčné asi pomyslela to, co Ty (že třeba úplně normální není), ale jelikož jsem fakt vyloženě trápená sousedem nade mnou, tak je pro mě tabu dělat JAKÝKOLI bordel/hluk. Samozřejmě, že moje kočky se třeba občas honí. No tak na to jsem se hned ze začátku ptala zas pro změnu sousedů zezdola a ti jsou úplně splachovací a řekli mi:"Dělej si v bytě, co chceš, jen nás nevytop!"
Přesto já třeba snad už od puberty mám jakýsi návyk chodit po svém vlastním bytě po špičkách - asi proto, že vím, jak se opravdu nese panely JAKÝKOLI zvuk.
napsal(a):
Nám také sousedka dělala problémy, takže z osobní zkušenosti vím, že po dobrém to vážně nefunguje, ba naopak.
Po přestěhování byla sousedka ťuťu ňuňu, chodila tehdy ještě Barušáka drbat k nám na balkon (ona byla non stop na společné zahradě a my ve vyvýšeném přízemí) a pak jí asi po půl roce hráblo a začalo peklo.
Nejprve si stěžovala na smrad a špínu, což bylo samozřejmě daleko od pravdy, ale i tak jsem okamžitě psa vykoupala a začala každý den luxovat a vytírat společnou chodbu (měli jsme vchody vedle sebe). Pak začala s tím, že pes nejen, že smrdí ve společné chodě, kde bylo non stop otevřené okno, ale i často vchodové dveře, a nikdo jiný tam nikdy smrad z našeho psa necítil, ale že náš pes smrdí V JEJÍM BYTĚ a že jsme jí způsobili zdravotní újmu, že má těžkou alergii na psy a nemůže dýchat a kdesi cosi.
V podstatě denně na nás řvala, např. že nevětráme (bylo to v zimě a i tak jsem každý den minimálně 2x denně větrala, denně luxovala i vytírala a dokonce jsme koupili i velmi drahou čističku vzduchu), že jsme jí způsobili rakovinu atd.
No, long story short, babě nebylo nic dobré, vymýšlela, vyhrožovala, až jsme se nakonec nas*ali, zavolali společnosti vlastnící bytový dům, ty jí řekli (po vyžádání si zprávy od jejího lékaře), že je netolerantní a pokud bude takto pokračovat, dostane okamžitou výpověď z bytu. A byl pokoj. Tedy, alespoň do doby, než jsme si pořídili po Barušákovi nové štěndo, to zase začalo vše nanovo, ale tentokrát už to společnost odmítla řešit a naopak vyhrožovala okamžitou výpovědí nám.. Ale to už je jiná story.