Prodej štěňat Český teriér

Prodám Českého teriéra - Čtyři chlapečkové Českého teriéra hledají svou rod...
1500 Kč
Dobrý den,
prosím o radu. Mám 8mi letého českého teriéra. Je velmi hodný, přítulný, s ostaními psy i lidmi se chce hned kamarádit..Problém ale nastává doma při krmení. Dostává nažrat ráno a odpoledne, vždy po venčení a jakmile mu dám misku ze žrádlem na zem a nechám ho žrát, spustí neskutečný neutichající štěkot. Obzvlášť ráno je to problém, protože vstávám do práce dřív než přítel. Tak jsem delegovala jeho, aby psovi dával jíst. Ale štěká na něj úplně stejně.. Zkoušela jsem hubovat, ale zbytečně.. Zkoušela jsem si k němu sednout a jen vedle něj sedět, což musím říct, že někdy pomáhá, ale ne vždy.. Nevíte prosím někdo jak na něj? Děkuji za jakoukoliv radu.
Asi má radost? Podle mě je pár možností - naučit ho jindy štěkat na povel a s tím povel ticho a tím ho pak u misky utišit - nebo jak přestane žrát a začne štěkat, sebrat mu misku a vrátit mu jí až bude zticha, ale tady je dost risk, že než si to spojí, začne tu misku hlídat - za další dávat mu nějakej čas do misku rukou jen trochu granulí a další jen když bude zticha, to bych asi preferovala já.
Ale výsledek, no nevím, to záleží na psovi, mám psa, co štěká předtím než položím misku na zem, trénujem ve smyslu nic nebude, dokud nebudeš zticha a po roce jsme se dostali k tomu, že teda už víceméně neštěká, ale vyluzuje někdy takový zvuky, že by snad i to štěkání bylo lepší.
lesnížínka
napsal(a):
Štěká, aby mu dali něco lepšího?
Zadavatelko: a to jako takhle štěká celých těch 8 let??
Granule které mu dávám bez problému baští leta..
Štěkat u misky začal cca před 4ma rokama, ale to nebylo tak kruté, jako teď.. Poslední rok se tento štěkot stupňuje a zintenzivňuje.. Jsou i světlé chvilky během týdne (hlavně odpoledne, když jsem z práce doma)..
Přijde mi, že nerad žere sám, protože když si k němu sednu tak sice sem tam štěkne, ale zavrtí ocasem, sedne a žere.. Na to ale ve všední dny před prací ráno není čas...
assil
napsal(a):
Asi má radost? Podle mě je pár možností - naučit ho jindy štěkat na povel a s tím povel ticho a tím ho pak u misky utišit - nebo jak přestane žrát a začne štěkat, sebrat mu misku a vrátit mu jí až bude zticha, ale tady je dost risk, že než si to spojí, začne tu misku hlídat - za další dávat mu nějakej čas do misku rukou jen trochu granulí a další jen když bude zticha, to bych asi preferovala já.
Ale výsledek, no nevím, to záleží na psovi, mám psa, co štěká předtím než položím misku na zem, trénujem ve smyslu nic nebude, dokud nebudeš zticha a po roce jsme se dostali k tomu, že teda už víceméně neštěká, ale vyluzuje někdy takový zvuky, že by snad i to štěkání bylo lepší.
No s tím štěkáním dost bojujeme, protože při jakémkoliv nadšení začně štěkat.. Když přijdu domu já, nebo přítel, tak si může vyřvat hlasivky, nebo když jde o hračku, nebo někdo přijde na návštěvu.. Povel ticho občas zvládá, ale u misky je mi prd platný..
neverend
XXX.XXX.213.247
Pořád lepší když štěká a žere,než kdyby byl ticho a nežral.😀 Mě psi štěkali vždy když měli z něčeho radost.Současná ovčanda píská a dělá bordel s petflaškou kterou vždy někde ukradne.Lítá sem tam radostí že konečně někoho sehnala na vycházku.U vrat po nasazení obojku flašku zahodí a jedeeeem.Bydlím tedy na vesnici kde to nevadí a samozřejmě v paneláku je to asi něco celkem nežádoucího a to z pochopitelných důvodů.
zuzarez@gmail.com
napsal(a):
No s tím štěkáním dost bojujeme, protože při jakémkoliv nadšení začně štěkat.. Když přijdu domu já, nebo přítel, tak si může vyřvat hlasivky, nebo když jde o hračku, nebo někdo přijde na návštěvu.. Povel ticho občas zvládá, ale u misky je mi prd platný..
A tak je to teriér, takže tohle štěkání z radosti je mu vlastní, s tím zas tak nic moc nenaděláte.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zkoušeli jste si ho při prvním zvuku od misky přivolat a po chvíli zase pustit ke žrádlu? Pokud by neposlechl, nasadila bych mu vodítko, který by tahal pořád za sebou, a pomocí toho bych přivolala. Štěkání se vám bude s věkem psa zhoršovat.