Labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Emerald Marvel přijímá...
DohodouDrew
XXX.XXX.72.254
Dobrý den chtěl bych vrátit psa
Uživatel s deaktivovaným účtem
Drew
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych vrátit psa
Já taky, štěká, lítá a cupuje hračky. A dokonce chce, abych s ní šla ven! A víte, jak je tam hnusně. Všude mokrý sníh, bahno a do toho prší!!! Přijde zabahněná, zprasí koupelnu.....Na telku se mnou koukat nechce!
a to ani nemá číslo za jmenem
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Já chci vrátit všech 6 psů!
... ale nemám komu🤔
To je tak, když si doma uděláte porodnici.
Já bych "mohla", hned třem, ale všichni byli...., to ani náhodou !
Nedělejte si z toho legraci.
Jaké je to plemeno?
(pak napíšu, že ho nechci)
Moje fena by asi nejraději vrátila mě....nejenže jí nedám tolik jídla, kolik by si představovala (jedla by nonstop), ale dokonce jí nedám ani jídlo, které ona chce...pěkně kořeněný gulášek se šesti, ráno jí v pět tahám z postele a musí ven a teď jsem jí ještě dotáhla k veterináři a tam jí šahali na nožičku, k tomu jsem jí ještě v čekárně nedovolila ulovit jorkšíra ....chudinka, to je teda život....
Edit: a k tomu nejsem ani čistokrevná, ale mix maďarské, slovenské a moravské krve...no děs a prej tahle paní PP má ...uchovněná nejsem a namrskala jsem si dvě děti
napsal(a):
Moje fena by asi nejraději vrátila mě....nejenže jí nedám tolik jídla, kolik by si představovala (jedla by nonstop), ale dokonce jí nedám ani jídlo, které ona chce...pěkně kořeněný gulášek se šesti, ráno jí v pět tahám z postele a musí ven a teď jsem jí ještě dotáhla k veterináři a tam jí šahali na nožičku, k tomu jsem jí ještě v čekárně nedovolila ulovit jorkšíra ....chudinka, to je teda život....
Edit: a k tomu nejsem ani čistokrevná, ale mix maďarské, slovenské a moravské krve...no děs a prej tahle paní PP má ...uchovněná nejsem a namrskala jsem si dvě děti
Nič v zlom, ale Vás teda rozhodne nikto chcieť nebude
Myslené samozrejme zo srandy
domi.t
napsal(a):
Nič v zlom, ale Vás teda rozhodne nikto chcieť nebude
Myslené samozrejme zo srandy
Toho jsem si vědoma.....naštěstí je moje fena měkkosrdcatá a když už si mě pořídila, tak to se mnou nějak vydrží, je zodpovědná, stará se o mě jak o vlastní ...a já se taky snažím...nenaštvat tu, která mi dovolila, abych jí milovala
Kéž by bylo víc zodpovědných pejsků, kteří se pomocí inzerátu nesnaží sehnat nového...míň nemožného....páníčka
..."nejenže jí nedám tolik jídla, kolik by si představovala (jedla by nonstop)",- tak na tohle jsem chtěla založit vlastní téma, ale nahrála jste mi :
Zkoušeli jste někdy, za jak dlouho a za jaké množství bude mít váš pes dost ?
( Nemyslím teď zrovna chlebem namočeným v petroleji )
napsal(a):
..."nejenže jí nedám tolik jídla, kolik by si představovala (jedla by nonstop)",- tak na tohle jsem chtěla založit vlastní téma, ale nahrála jste mi :
Eh, ano. Objemově to vycházelo na cca 2 litry a je jedno, jestli to jsou granule nebo syrové maso.
napsal(a):
půl kuřete nebo 250g mini granulí (čtverečkové a příliš velké nejí)
hnusných mátových tyčinek nemám na pokus dost, ale počítám tak půl tuny
sušenek mám dost, ale nedám
napsal(a):
to zkoušet ani nebudu, protože si myslím, že moji psi, obzvláště fena by jedli tak dlouho, až by nepraskli, resp. mám pocit, že kdyby se přežrala a ještě jí v misce zbylo, tak že by se šla asi vyblejt a dojedla by to...když mi jako štěňata rozkousali pytel s granulema, tak už byly jak koule, ale furt jedli.
Nevím asi kdyby toho jídla byla fakt hromada......možná by se fakty nažrala do sytosti.....ale cca 700g, co dostávají psi k večeři (největší krmná dávka za den) to teda do sytosti není a nejlepší na tom je, že už se Sárině povedlo zpucnout i dvě dávky...syn nakrmil, protože jsem se zdržela v práci, ale nestihl mi to říct, já přišla dom a chudinka "hladová Sárinka" výmluvně čeká u misky, až dá panička jako vždycky véču....takže kilo a půl jídla do ní zahučelo během hodiny a když jsem si mazala chleby k večeři já, tak už jsem jí vysvětlovala, že to je moje večeře, protože už seděla připravená k dalšímu jídlu.
Je to až neskutečný, když porovnám s chrťákem, toho jsem musela na kolenou prosit, jestli by si nedal alespoň pláteček výborný šunčičky, u něj šly všechny poučky o vyvážených krmných dávkách stranou a když spapal k obědu bramborovou kašičku s pečeným kuřátkem a opravdu snědl všechno, co jsem mu dala do misky, tak jsem byla blahem bez sebe......
napsal(a):
To jsem nezkoušela. Ale předpokládám, že by záleželo, jestli to jsou granule (tam by byl strop "zobnu si tři kusy záchovné dávky, abych nezdechl") nebo maso (počítám tak 200-300g, než by se přecpaný odvalil) nebo piškoty (žral by, dokud by nepraskl).
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.115
Japonskej cin. Ppstarsi fena vyzrala dva plne hrnce zradla pro rotwiky. Dodavam do kazdeho hrnce by se vesla a jeste by zbylo misto (rtw zavreni a zradlo se chladilo na dvore). Fena vpadla do hrnce vicemene vyzrala vetsinu odvalila se o dvavet cisel dal vic neusla jak byla prezrana, vyblila se sla to dozrat a vrhla se na druhej... No vyzrala oba... Celkem blila dvakrat a i tak byla prezrana tsk ze stezi lezla. Nic ji nebylo kupodivu. A to to byly testoviny pro psy, maso, granule takovej mix vseho.
napsal(a):
Tak u mýho psa jsou to cca dvě třetiny toho, co bych považovala za správné Je-li "proti své vůli" přinucen sežrat víc (třeba podáním extra chutného krmiva), vyhlásí posléze několikadenní dietu, aby to dorovnal.
Kříženej ohař s rtv, 31 kg, atletický nežravý pes. Na barfu dokáže na jedno krmení v rozežraných časech dát i 600g krmení (300g rýže, 150 g masa, 150g zeleniny - ledvinová dieta). To už se panička vždycky poplácává po ramenou, jaký je machr, že toho psa naučila žrát. Za jeden den sežere v tomto typu krmení obvykle 1200-1500g žrádla. U granulí je to jiné, tam krmíme nonstop a pes si žere tu deset granulí, tu dvacet, tu najednou spráská celou misku, takže se to těžko měří.
V dobách psem vyhlášené diety klesá na několik dní spotřeba na záchovné dávky, které jsou nepochopitelně nízké
Tak u nás to byly tři kila vepřový krkovice včetně litru půl litru oleje a koření. Neměla dost, ale víc masa naloženýho na gril čuba nenašla jiná čuba krůtí mleté, odhad taky tak tři kila,než byla odhalena. A nebožtík pes kdysi plnej prádelní hrnec rybího vývaru,jiker a rýže. Ale jak píšu, nikdy to nebylo "dost", buď už nebylo,nebo byli hajzlíci přistiženi
Vlastně jednou byla čuba tak nažraná a přežraná, že mi nosila kusy pečenýho masa jako aport,jestli teda jako taky nechci. Ale to bylo na oslavě, kde byla jako jedinej pes a nebyla pod dohledem,takže to už možná v sobě měla ekvivalent celýho prasete nutno dodat,že nikdy nikomu nic nebylo. Ty tři kila krkovice tehdy čuba trávila přesně hodinu ve stínu pod stromem, pak si krkla, prdla a šla žebrat, páč se místo masa opíkaly buřty
..."pak si krkla, prdla a šla žebrat, páč se místo masa opíkaly buřty" .....
Takhle nějak si představuji svou psici.
Mně pes ( dnes již nebožtík ) jednou vyžral maso pro dva na týden. Než jsem to zjistila a on odmítal i pamlsek, myslela jsem, že je nemocný...
A pak mám ještě historku o vipetovi, se kterým jeli přes celou republiku na dostihy, po zastavení vyrazil z auta, odběhl si na cour, připlazil se s břichem až na zem a jelo se domů. A to platil za favorita. Zajíc ?