Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2020 22:59
Petriarchát

XXX.XXX.40.187

Dobrý večer,
Jak dostat psa do boudy? Máme kotec a v něm boudu. Ať je jakékoliv počasí, naše fenka leží vedle boudy. Pamlsky, hračky nebo oblíbená deka strčená dovnitř, nepomáhá. Chápu, že má asi strach, že se k nám někdo vloupá a ona to neuvidí, nebo že mě vyhlíží, až přijdu ze školy ale tak když už jsme ji obstarali, bylo by fajn, kdyby byla nějak využita:D
Nějaké typy?
Děkujiii

16.2.2020 23:24
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A kde tu boudu máte? Psi většinou rádi lehávají u dveří nebo tak, aby na dveře viděli. Když jsme měli baseta (to už je hodně dlouho), tak jsme měli boudu jakoby za rohem za verandou a pes tam vůbec nechtěl, pak jsme ji dali hned ke dveřím a začal v ní spát. Později jsme měli dalšího psa a ten v boudě vůbec nespal - i když byla u dveří, Spal na rohožce přede dveřmi - pořád jsem se snažila mu tam něco dávat - pelech, paletu, nebo alespoň deku - ale vždycky když jsem tam něco dala, tak si lehnul vedle. Když jsme mu to další den posunula tam, kde ležel, zase si lehnul jinam. Nikdy se tohle "nenaučil", dokázal tam jít na povel na místo, ale pak si stejně lehnul jinam. Později ke stáří už byl v chodbě, protože to ležení na studeném mu nedělalo dobře. Teď mám psy doma, takže víc neporadím.

17.2.2020 00:04
Meelek

XXX.XXX.243.64

Počkat si na další bouři s dalším jménem, až bude foukat, pochopí i největší huňáček. Nebo mu tam hoďte třeba Vaší starou bundu, mikinu nevypranou samozřejmě.
Já jsem ty moji naházel do boudy starý hadry. Ráno jsem to měl všechno pěkně roztříděný. Cizí hadry venku, moje mikina v boudě. Pobral jsem nevědomky všechno, hodil hadry do chliva a za chvíli koukám jak si ji táhne v zubech zpět do boudy. Nedá na ni dopustit, tak jsem jí tam přihodil ještě zimní bundu. Je spokojená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík