Bišonek s PP

Prodám Bišonka - Štěňátka bišonků narozená 22.3.2025, k zadání dvě holčičky...
DohodouCreed
XXX.XXX.232.10
Dobrý den, chtěla bych poradit. našla jsem včera večer štěně v lese byl v tašce tak jsem ji ho vzala domu . dávala jsem mu papat mličko. tak ho vypil,šla jsem do obchodů a jak jsem přišla ták měl průjem koupila jsem mu dneska granule pro 2-18 měsíční štenata ale ňejak to nepapal ma maličké zubečky hodně špičate jsem tepr začátečník.
Creed
XXX.XXX.232.10
Očem tu teď píšete? Psala to ma dcera řekla mi ze našla nějakou stranku kde se píšou o štenatech tak jsem ji řekla ať tam napíše ale napsala to špatně tak jsem to napsala, co je nadtim? Když vam to tak vadi ten članek tak tu raději ani nepišté děkuji.
Creed
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych poradit. našla jsem včera večer štěně v lese byl v tašce tak jsem ji ho vzala domu . dávala jsem mu papat mličko. tak ho vypil,šla jsem do obchodů a jak jsem přišla ták měl průjem koupila jsem mu dneska granule pro 2-18 měsíční štenata ale ňejak to nepapal ma maličké zubečky hodně špičate jsem tepr začátečník.
Opravdu máte štěně?
Uvařila bych mu kousek kuřecího s rozvařenou rýží.
Posypala trochu živočišným uhlím.
Obyčejné mléko mu nesedí, jak vidíte.
Dejte mu kondenzovanou
neslazenou Tatru.
Až nebude mít průjem,
zkuste konzervičku, pro
štěňata, (koťata).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Creed
napsal(a):
Očem tu teď píšete? Psala to ma dcera řekla mi ze našla nějakou stranku kde se píšou o štenatech tak jsem ji řekla ať tam napíše ale napsala to špatně tak jsem to napsala, co je nadtim? Když vam to tak vadi ten članek tak tu raději ani nepišté děkuji.
Určitě dcera? A najednou jsou štěněti dva měsíce a našli jste ho v tašce v lese, zatímco "dcera" psala, že je štěněti měsíc a koupili jste ho. Tak buď je dcera nějak mimo, nebo jste mimo vy...
Jestli nejste troll a štěně opravdu existuje a má zdravotní problémy, tak mazejte na veterinu.
Bartos
XXX.XXX.181.79
Tak si skočte na psychynu obě.
Creed
napsal(a):
Napsala to dcera špatně nebo jste ji to špatně nadiktovala ,nebo snad nakonec sama psala ? a kdyz se do vas lidi pustili, proc kupujete mesis stare štěně z mnozirny, tak jste ze sebe chtěla udělat hrdinku? Najdu jen tak v lese tasku, v ní je štěně, jsem laik, vezmu si ho domů, dám mu mlíko, typnu mu dva měsíce a jdu se zeptat na ifaunu,co s ním? Místo, abych případ nahlasila policii a se štěnětem mazala na veterinu??
Chudák pes, pokud existuje a ještě žije..
by ho musela najít hned po odložení, v ostatních případech donesla štěně mrtvé
ale oceňuji stupňující se vynalézavost
čím dál tím víc do ..
GAELLE
napsal(a):
tak on už to není měsíční koupený bišonek? za večer vyrostl o měsíc .........skočte si na psychinu . při té vaší "péči" by byl dávno po smrti. dobrou
Týýý brďo, já tu dva dny nebyla...a co se tu zas děje?
Musím to pročíst, ale lidi jsou nenapravitelní a nechápou, že vlastnictvím zvířete přebírají také velkou ZODPOVĚDNOST a na hodně dlouho.
lupus4
napsal(a):
jestli je to fakt matka + dcera, tak je tragedie, že se něco takovýhleho vůbec rozmnožuje...a ten , co to přivedl do "jináče", taky nemůže bejt žádnej eistein , zase platí, že Stultorum mater sempiter gravida
Tak já říkám k těmto případům jednoduše "Sancta simplicitas!"
Creed
XXX.XXX.232.10
Oco vam pořad jde? A co jsi dovolujete mě a dceru urážet? Kdo vi ste? Moje mala ma 11 roku a ano našla jsem ho v lese a určitě neni otevřeny veterinář v sobotu tak jsem chtela pomoct co mu mam dat aď mu nic není. A jestli moje dcera psala ze měsíční stene a ze jsme ho koupili tak nevěděla co ma napsat tak jsem to chytla ja a napsala. Jestli vam to tak vadi tak tu raději nepište nepotřebuju se hadat skrz že toho ze moje mala to napsala naopak. A jestli nevěříte tak nevěř te a prosím vas už nepište na muj komentář jestli me chce urážet a mou dcerku. Děkuju za pochopení.😃
Mousinka
napsal(a):
Ale kazdy veterinář ma pohotovost. A pokud najdu vyhozeneho psa, okamžitě volam ze s ním jedu. Nebo privolam policejni hlídku, aby ho odvezla do útulku kde se o nej postaraji
Každý veterinář nemá pohotovost. Ale dá se najít veterina s pohotovostí. Když se chce.
Pochopím, že něco zmatlá dítě. No tak sednu ke stejné diskusi, kterou to dítě založilo a napíšu tam, že je to tak a tak. Nějak si jen nedovedu představit ani to 11leté dítě, které místo: našli jsme psa v lese, napíše koupili jsme měsíčního psa. Nezlobte se na mě, ale tady jste buď učila lhát dítě, nebo lžete sama.
Tak já jenom zopakuju defakto to, co jsem psala do diskuze o jednoměsíčním štěněti...
pokud není zadavatelka troll, tak najít veterinu-pohotovost, je jaksi tak si normální, že když najdu psa a teď nemyslím, že má na obojku číslo a já jen čekám až si ho páneček vyzvedne....psa kterého neodevzdám do útulku jako nalezence...prostě psa, kterého si chci nechat i kdyby to mělo být jen dočasně, takže když najdu psa, tak tradá na veterinu...a obzvlášť jestli je to malý štěndo, je potřeba nechat ho prohlédnou, odčervit........
Jinak já třeba štěně ovčandy s parvou měla na dietě vařený hovězí, vařená mrkev a vařená rýže.
Vykašlete se na nějaký blbý mlíko a na nějaký granule...uvařte mu to co jsem vám napsala, ať to není moc mastný, mastnotu eventuelně sebrat lžící....nedávat toho moc najednou...nevím jak je štěndo velký, takže neodhadnu dávku, místo mlíka raději nějaké zakysané mléčné výrobky, třeba jogurtík klidně s nalámanýma dětskýma piškotkama....krmte v menších dávkách 5x denně a jakmile to půjde.....zítra je pondělí, takže veti jsou v provozu všude, tak tradá na veterinu...