Jezevčík trpasličí/král.dlouhosrstý s PP,FCI

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Naše Chovatelská stanice ,má volná štěňátk...
30000 KčKristýnaHunt
XXX.XXX.240.246
Dobrý den, moc prosím o radu. Mám 7 týdenního trpasličího jezevčíka. Dnes jsem mu chtěla dát kousek syrového kuřecího masa bez kosti, bohužel než jsem kousek odtrhla vzal mi celý kus a spolknuj jej. Poradíte mi prosím někdo co mám dělat ? Chvíli si hrál a teď spí. Moc se o něj bojím za každou radu budu vděčná.
KristýnaHunt
napsal(a):
Dobrý den, moc prosím o radu. Mám 7 týdenního trpasličího jezevčíka. Dnes jsem mu chtěla dát kousek syrového kuřecího masa bez kosti, bohužel než jsem kousek odtrhla vzal mi celý kus a spolknuj jej. Poradíte mi prosím někdo co mám dělat ? Chvíli si hrál a teď spí. Moc se o něj bojím za každou radu budu vděčná.
Nedělejte nic, a buďte ráda, že má takový apetit
KristýnaHunt
napsal(a):
A jako co? Že ho maso zabije? Ale tušíte tak nějak, co je to ,,pes"?
KristýnaHunt
napsal(a):
Pes sežral maso. Tak to má být. Víte Vy, kolik majitelů má problém přesvědčit svého psa, aby žral syrové maso? A ten Váš ho žere pěkně. Buďte ráda!
Teda že se tu jednou vyskytne i dotaz s obavou, co dělat, když pes sežral maso, jsem fakt nečekala!
Zadavatelce se omlouvám, že mě ten dotaz tak pobavil. Ale jste příliš úzkostlivá a pamatujte, že Vaše štěně ještě zhltne plno jiných předmětů - kamínky, písek, klacíky. Tam někdy o problém jít může, ale většinou i s tímto si psí trávička poradí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Svalovina se tráví nejlíp, i na průjmy je na pamlskování doporučeno světlé maso bez tuku. Jednou měl můj pes za celý den právě jen tohle a víte, co mi pak odevzdal? Skoro nic, i kilová čivava má větší bobky. Takže no stress.