Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KristýnaHunt

15.3.2020 12:26
KristýnaHunt

XXX.XXX.240.246

Dobrý den, moc prosím o radu. Mám 7 týdenního trpasličího jezevčíka. Dnes jsem mu chtěla dát kousek syrového kuřecího masa bez kosti, bohužel než jsem kousek odtrhla vzal mi celý kus a spolknuj jej. Poradíte mi prosím někdo co mám dělat ? Chvíli si hrál a teď spí. Moc se o něj bojím za každou radu budu vděčná.

15.3.2020 12:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

KristýnaHunt napsal(a):
Dobrý den, moc prosím o radu. Mám 7 týdenního trpasličího jezevčíka. Dnes jsem mu chtěla dát kousek syrového kuřecího masa bez kosti, bohužel než jsem kousek odtrhla vzal mi celý kus a spolknuj jej. Poradíte mi prosím někdo co mám dělat ? Chvíli si hrál a teď spí. Moc se o něj bojím za každou radu budu vděčná.

Nedělejte nic, a buďte ráda, že má takový apetit

15.3.2020 13:33
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

KristýnaHunt napsal(a):

A jako co? Že ho maso zabije? Ale tušíte tak nějak, co je to ,,pes"?

15.3.2020 14:29
sisi58

XXX.XXX.191.1

KristýnaHunt napsal(a):

Pes sežral maso. Tak to má být. Víte Vy, kolik majitelů má problém přesvědčit svého psa, aby žral syrové maso? A ten Váš ho žere pěkně. Buďte ráda!

15.3.2020 14:36
Moyda

XXX.XXX.147.89

Jedina rada, až se vyspí, vemte ho vyvenčit.

15.3.2020 20:06
fikovnice

XXX.XXX.134.59

Teda že se tu jednou vyskytne i dotaz s obavou, co dělat, když pes sežral maso, jsem fakt nečekala!
Zadavatelce se omlouvám, že mě ten dotaz tak pobavil. Ale jste příliš úzkostlivá a pamatujte, že Vaše štěně ještě zhltne plno jiných předmětů - kamínky, písek, klacíky. Tam někdy o problém jít může, ale většinou i s tímto si psí trávička poradí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2020 22:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Svalovina se tráví nejlíp, i na průjmy je na pamlskování doporučeno světlé maso bez tuku. Jednou měl můj pes za celý den právě jen tohle a víte, co mi pak odevzdal? Skoro nic, i kilová čivava má větší bobky. Takže no stress.

15.3.2020 23:33
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Tak já zadavatelku chápu. Třeba má takhle malé štěně poprvé a pokud to byl velký kus masa.....je lepší se zeptat, když si není jistá :)

16.3.2020 10:27
Mousinka

XXX.XXX.62.150

Spíš mě zarazil věk pejska, 7 týdnů a evidentně ho nemá zadavatelka doma první den.... každopádně maso mu neublíží

Přidejte reakci

Přidat smajlík