Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 Kč0123456789
XXX.XXX.163.136
Dobrý den,
dnes se nám rok vykastrovaná fena svázala s naším psem. Chtěla jsem se zeptat, zda se Vám to někdy také stalo. Že se sváže kastrát s hádající Fenou vím,ale toto mě překvapilo.
Rovnou prosím bez komentářů typu jen špatný chovatel kastruje....
Moc dekuji
0123456789
XXX.XXX.163.136
Tak dobrý.... 😂 Vždy musíme mít něco speciálního tak mě to zajímalo..... 😂😂
0123456789
napsal(a):
Dobrý den,
dnes se nám rok vykastrovaná fena svázala s naším psem. Chtěla jsem se zeptat, zda se Vám to někdy také stalo. Že se sváže kastrát s hádající Fenou vím,ale toto mě překvapilo.
Moc dekuji
Možná záleží i na typu kastrace. K nám běhala za našima psama fena ze sousedství(teď už je jí 13, už to skončilo samo, naštěstí) Když ji panička konečně nechala vykastrovat a já si oddechnula, že konečně klid...houby. V ničem se to nezměnilo. Tedy jo, nezabřezla. Když jsem ji odchytila, držela se za hlavu, že vetka jí doporučila kastraci - vzít jen dělohu. Kravina jak Brno. Fena se dál chová jak háravka, zdrhá, rve ploty jejich, sousedům, přes které zdrhá, naše...nechává se poskákat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
0123456789
napsal(a):
Dobrý den,
Moc dekuji
..pobavila mně ta vaše hádající fena
lesnížínka
napsal(a):
Já si toho ani nevšimnula Jak je člověk slepýš, tak to čte víceméně intuitivně...
..já jsem také slepá, ledaco v textu nevidím, ale tohle mně tak nějak vlítlo do oka.....
0123456789
XXX.XXX.165.62
No jo no opravy na telefonu 😂 pardón 😂😂
0123456789
napsal(a):
No jo no opravy na telefonu 😂 pardón 😂😂
...to vůbec, člověk je rád když se může zasmát....