Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Psimaniak

31.3.2020 12:27
Psimaniak

XXX.XXX.202.76

Dobrý den , co mám dělat když mi pes snědl bramboru ? Neumře ? Dala jsem mu to zapít vodou nevěděla jsem co jiného dělat .

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2020 12:31

Proč by měl umírat? To, že psi nesmějí brambory, je pověra

31.3.2020 12:36

Umře. Jednou určitě. Ale ne proto, že sežral bramboru.

Zyky

31.3.2020 13:03
Zyky

XXX.XXX.253.224

Psi mohou vařené brambory, neměli by jíst ty syrové. Ale ne, protože je to zabije. Pouze mohou mít zažívací potíže.

31.3.2020 14:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Zyky napsal(a):
Psi mohou vařené brambory, neměli by jíst ty syrové. Ale ne, protože je to zabije. Pouze mohou mít zažívací potíže.

Poupravím: stejně jako lidi, by neměli jíst nazelenalé brambory. To, že jsou syrové ničemu nevadí, jen chutné to tedy není, možná se poblije

31.3.2020 15:52

Předpokládám, že se nejedná o vařenou bramboru, na to by se nikdo neptal. Co se syrových brambor týče, tak to se feňuli občas podaří uzmout, když mám v kuchyni v košíku a blbě "zatentonocuju" tu síťku...já pak nadávám, že je pes a ne prasátko a že pejskové takový věci nepapaj, Jednou stihla postupně ukrást a sežrat asi čtyři a nic se jí nestalo.

Nazelenalé brambory nejím ani já, jak píše lesnížínka, takže je doma ani nemáme...resp. pes se k nim nemá jak dostat.

31.3.2020 16:07
Sandman

XXX.XXX.183.11

měli jsme NO a ten když jme nadali pozor snědl sirové brambory jako pochoutku. dožil se neskutečných 17let, veterinář o něm říkal že je Kostěj nesmrtelný (ale ne že by byl hubený, to nebyl stejně jako já)

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík