Štěňátka pomeranian s PP - poslední dva mazlíci !

Prodám Pomeraniana - Tři holčičky a dva chlapečci, narození 27. 10. 2024, c...
38000 KčK
XXX.XXX.111.90
Dobrý večer, píši jen že zvědavosti a byla bych ráda za rychlé a upřímné odpovědi. Mohu se zeptat na cenu oranžového pomeriana s PP? Teď v tuto chvíli v karanténě? Za fenu k odběru teď? Já osobně si ho pořídit nechci, pouze sonduji. Kamarádka si má zítra koupit štěně za, dle mého názoru, přemrštěnou cenu, a proto se ptám. mám jí ráda a myslím že jedna moc zbrkle a impulzivně a ještě k tomu draho. Děkuji
_Fifinka
XXX.XXX.110.35
Pomeraniani jsou drahé plemeno, zvlášť, pokud jsou rodiče čistě pom (s minimálním podílem krve trpasličích špiců), případně import. Ceny se pohybují klidně mezi 40–60 tis.
K
napsal(a):
Dobrý večer, píši jen že zvědavosti a byla bych ráda za rychlé a upřímné odpovědi. Mohu se zeptat na cenu oranžového pomeriana s PP? Teď v tuto chvíli v karanténě? Za fenu k odběru teď? Já osobně si ho pořídit nechci, pouze sonduji. Kamarádka si má zítra koupit štěně za, dle mého názoru, přemrštěnou cenu, a proto se ptám. mám jí ráda a myslím že jedna moc zbrkle a impulzivně a ještě k tomu draho. Děkuji
Teď v tuto chvíli v karanténě jdou psi z čistokrevných chovů na odbyt často ještě lépe, než před tou karanténou, takže myšlenka, že budou levnější není na místě.
K
napsal(a):
Prosím Vás, ale pořiďte si když už pomeraniana, ne pomeriana...