Dogslover

XXX.XXX.104.158
Zdravím, potřebuji poradit, uvažuji o pořízení pejska a stále se rozhodují mezi Šeltií a dlouhosrstou kolii, jaké plemeno je podle vás lepší ?
Potřebujete poradit, co je pro mne osobně lepší?
Vzhledem k tomu, že nejraděj cvičím sportovku, tak ani jedno :-)
Pro mou starou tchýni by byla lepší šeltie, protože by pro ni byla lepší na manipulaci. Ovšem já bych jí šeltii nedoporučil kvůli časté uštěkanosti tohoto plemene.
Pro tchána by zas byla lepší kolie, chodí na dlouhé procházky a má raději větší psy.
Kdybych si vybíral jen podle vzhledu, bral bych americkou kólii.
Nevím, jestli vám to pomohlo.
Dogslover

XXX.XXX.150.52
Tuvalu
napsal(a):
Tak napište co můžete pejskovi na nabídnout. Musíte si vybrat co je vhodné zrovna pro vás a nesoudit podle ostatních.
No potřebuji poradit pejska, který by zvládal Dogfrisbee, chodil by na dlouhé procházky, třeba i kempovat, byl by mi věrný, byl by poslušný, uměl nějaké ty triky, no celkově aby to byl skvělý parťák na moje dobrodružství. Zkuste poradit nějaké psí plemeno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dogslover
napsal(a):
No potřebuji poradit pejska, který by zvládal Dogfrisbee, chodil by na dlouhé procházky, třeba i kempovat, byl by mi věrný, byl by poslušný, uměl nějaké ty triky, no celkově aby to byl skvělý parťák na moje dobrodružství. Zkuste poradit nějaké psí plemeno.
Tak to si budete muset pořídit pejska, kterýho někdo před vámi důkladně vychová a vycvičí, aby to vše uměl.... :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lassie, to je jasna Lassie
o seltii takovy film ještě nenatocili