Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouAleachim1
XXX.XXX.157.179
Dobrý den, domluvila jsem se s paní ze Švédska, že mi daruje štěně. Přepraví ho na své náklady do ČR a prý mi bude štěně dodáno až domů na adresu. Je to vůbec možné? Nevíte, zdá se potom ještě něco platí? Štěně má 3 měsíce, očkované, cipovane, s PP a prý všemi dokumenty. Díky za radu
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.20.191
Aleachim1
napsal(a):
Dobrý den, domluvila jsem se s paní ze Švédska, že mi daruje štěně. Přepraví ho na své náklady do ČR a prý mi bude štěně dodáno až domů na adresu. Je to vůbec možné? Nevíte, zdá se potom ještě něco platí? Štěně má 3 měsíce, očkované, cipovane, s PP a prý všemi dokumenty. Díky za radu
To jste tak naivni ze tomu verite? Zr vam nekdo krasne stenatko posle zadara? Je to fake. Je toho uz x let plna inzerce firt se na to upozorňuje a firt jsou lidi tak bl bi ze na to naletej. Ne stene neexistuje a az bude jakoze na ceste vytahaj z vas nekolik desitek tisoc protozr komplikace.
To jste fakt tak pi toma ze verite ze vam nekdo posle nadhernyho psa zadara!????? Vite co. Jdete do toho ale pak tu nebrecte az budete bez peněz a bez psa.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je to podvod.
Aleachim1
napsal(a):
Je to vůbec možné?
Nevíte, zdá se potom ještě něco platí?
Jo, jo, potom se teda něco platí.
Potom, ještě před dodáním.
Copak to má být za pejsátko?
Špiclík, ze všech nejkrásnější?
Mousinka
napsal(a):
další? to bude určitě roztomilá čivavka nebo špiclik, případně mops 😂
Je TO PODVOD
akorát přijdete o peníze a možná i iluze...
zkuste raději zajít do útulku a vybrat nového parťáka pro vás tam....
Ne, nekdo tak hloupej, ze jsi myslí, ze mu nekdo dá štěně, a zdarma doveze ze Švédska do ČR, by si neměl porizovat ŽÁDNÉ zvíře - pak by měl totiž divení, jak je to možné, ze se platí na veterině, nebo že krmení není zadarmo atd.
Konkrétně ve Švédsku stojí blbý 3 tablety odčervení 50 €, takže nechci vidět, za kolik je tam čip, europas + očkování, a nějaký idiot (jinak to nazvat nejde) si tu myslí, že mu někdo bude dělat charitu ... 🙄
Aleachim1
napsal(a):
A pak se štěně zasekne na hranicích a Vy budete muset poslat peníze na přepravku. Tak pošlete pár tisic. Pak uvízne na letišti a bude potřeba zaplatit pár tisic poplatek. A pak zas něco a něco a něco a bude padesát litrů v pr deli a imaginární štěně nikde. Takových naivních lidí už bylo.
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/podvod-zena-internet-stene-banka-kamerun.A190719_142238_brno-zpravy_krut
https://www.policie.cz/clanek/nenalette-podvodnikum-prodavajici-stenata.aspx
https://tn.nova.cz/clanek/pozor-na-podvodniky-z-zeny-kvuli-steneti-vymamili-35-tisic.html
Mám pokračovat nebo Vám to stačí?
ze to nekomu neprijde divne aspoň ted, když jsou zavrene hranice všude?
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To jako myslíš, že když se zavřou hranice, tak blbec dostane rozum...? 🤪
doufala jsem
Aleachim1
napsal(a):
..a proč by to jako dělala, tedy ta paní.....
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
No přece proto, aby nějaký inteligent z ČR ušetřil 😂
GAELLE
napsal(a):
tomu snad nikdo kdo používá mozek nemůže uvěřit ............
Taky si myslím. Třeba je to příspěvek od doma se nudícího dítka. Tak b.l.b.ý. snad nikdo být nemůže.
Aleachim1
napsal(a):
Super! Paní ze Švédska je moc hodná, jděte do toho, než si to rozmyslí...
Ničeho se nebojte, PPL vám pošle upozornění na mobil, kdy přesně vám balík doveze. A když nebudete doma, tak pověřte sousedy, aby zásilku převzali.