bohuminelka

XXX.XXX.150.22
Dobrý den, shanime štěně, nejlépe fenku King Charles Španěl bez PP. Poradíte mi na koho se obrátit??
Děkuji
Zkuste "Nadeje kavalira Charlie" nebo "Kavalir v nouzi"
Obcas maji vyrozene fenky z mnoziren, ci nepovedena stenata ktere mnozitel nemohl prodat, tak se jich zbavil.
Tyto organizace vam doporucuji i pokud hledate stene bez PP (rozumejte - stene od mnozitele). Alespon uvidite, k cemu jste koupi "lacineho stenatka" odsoudili jeho rodice.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Najděte si jakékoliv přiměřeně chlupaté štěně v útulku. Za adopční poplatek. Rozhodně za štěně "bez PP" neplaťte producentovi štěňat. Stejně by vám nic jiného než více či méně chlupatý voříšek nevyrostlo.
Nedávno tu byly takové "pěkné" fotky ke štěňatům společenských plemen bez PP.

Nedělejte to. Sousedé měli fenku bez PP postiženou syringomyelií, museli jí nechat uspat jako velmi mladou. Příšerná nemoc, není to hezký pohled. Klub se to snaží mít pod kontrolou, bez PP jste bez šance. https://www.cavalierclub.cz/za-kousek-lasky-sel-bych-sveta-kraj-_135.html
Sam45

XXX.XXX.90.80
Pokud chcete kavalíra, pořiďte si pejska z ověřené chovatelské stanice. Pokud chcete vořecha připomínajícího kavalíra navštivte útulek

Chcete podporovat množitele ???
marcel1972
napsal(a):
Podívejte se do inzerátů, nebo si inzerát podejte.Při troše štěstí se dříve či pozděj něco namane.
Marceli, co Vás vlastně vede neustále k tomu tu obhajovat prodej štěňat bez PP? Já teda nejsem a nechci být žádný PP fanatik, celý život máme vořechy. Ale pokud bych chtěla určité plemeno, tak prostě chci PP psa. Jinak mám zase stejně vořecha!
fikovnice
napsal(a):
Marceli, co Vás vlastně vede neustále k tomu tu obhajovat prodej štěňat bez PP? Já teda nejsem a nechci být žádný PP fanatik, celý život máme vořechy. Ale pokud bych chtěla určité plemeno, tak prostě chci PP psa. Jinak mám zase stejně vořecha!
Nikdy sem neměl vořecha.Bud to byla lovecká plemena všichni psi s papírama, protože jsem je potřeboval pro myslivost,a mimo to německé ovcáky ty teda bez papírů protože ti hlídali na dvoře.Volím sám podle toho k jakému ůčelu psa mám. Momentálně mám fenku NO znovu bez PP a su spokojené. Mám ovcáka cistýho, viděl sem oba rodice, oba měli papíry, a byla to pouze moje volba koupit nebo ne.A tady ty výlevy otom ,že všecno co nemá PP je vořech sou směšný.Spíš mám pocit ,že tady všichni chovattelé papíráků mají strach ,že příjdou o peníze a že se jim budou jejich štěnata prodávat hůř
marcel1972
napsal(a):
Nikdy sem neměl vořecha.Bud to byla lovecká plemena všichni psi s papírama, protože jsem je potřeboval pro myslivost,a mimo to německé ovcáky ty teda bez papírů protože ti hlídali na dvoře.Volím sám podle toho k jakému ůčelu psa mám. Momentálně mám fenku NO znovu bez PP a su spokojené. Mám ovcáka cistýho, viděl sem oba rodice, oba měli papíry, a byla to pouze moje volba koupit nebo ne.A tady ty výlevy otom ,že všecno co nemá PP je vořech sou směšný.Spíš mám pocit ,že tady všichni chovattelé papíráků mají strach ,že příjdou o peníze a že se jim budou jejich štěnata prodávat hůř
To jste dost mimo, protože ti, co kupují bezpapíráky tak činí proto, aby na tom co nejvíc ušetřili - ti lidi by částku za kvalitního psa s PP stejně nedali, takže to není tak, že by množitelé bezpapíráků byli konkurence PP chovu.
Chovatele ale štve, jakým způsobem to množení bez PP probíhá, a že tihle lidi na jejich plemeni parazitují. Ti chovatelé nejsou posedlí PP chovem - skoro každý Vám řekne, že pokud nechcete psa s PP, tak zachraňte zvíře z útulku. Máte ho za pár korun, a místo podpory špinavýho byznysu pomůžete nějakýmu chudákovi...

marcel1972
napsal(a):
Mně zase stačí jeden takový případ "bezPP čistokrevnýho" dobrmana, kde je úplně debilní povaha zděděná od matky, načež daný jedinec touto povahou a jejím nezvládnutím vyrábí páníčkům hojný program ve formě objíždění nejrůznějších výchovných a výcvikových událostí (nemluvě o financích do toho vložených). Taková povaha psa by byla spíše pro zkušený lidi, který se nuděj a chtěj něco ne úplně jednoduchýho, jen tak pro legraci. Bezpapírovej chovatel to klidně nacpe začátečníkům, co psa nikdy neměli. To je moje výtka bezPP "chovu" (stejnou výtku mám pro podivný zachraňovatelky, co nacpou začátečníkům nenormálního psa z množírny, a když to pokouše půl rodiny, dají od toho ruce pryč)