Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lolíček1975

12.5.2020 20:21
lolíček1975

XXX.XXX.90.20

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat proč se můj pes zastavuje v jednom konkretním místě je to betonová cesta hned vedle pole vždycky když procházíme tím místem tak začne couvat a zastavovat se, nejdříve jsem myslela, že je to kvůli tomu že je vyčerpaný, ale když jsem s ním na to místo šla znovu tak dělal pořád to stejný tak jsem s ním šla na jiný místo a byl aktivní, pes je velice aktivní ujde i 20 km, předem děkuji za odpovědi.

12.5.2020 22:04
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

lolíček1975 napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat proč se můj pes zastavuje v jednom konkretním místě je to betonová cesta hned vedle pole vždycky když procházíme tím místem tak začne couvat a zastavovat se, nejdříve jsem myslela, že je to kvůli tomu že je vyčerpaný, ale když jsem s ním na to místo šla znovu tak dělal pořád to stejný tak jsem s ním šla na jiný místo a byl aktivní, pes je velice aktivní ujde i 20 km, předem děkuji za odpovědi.

Tak se tam rozhlédněte, co mu může vadit, v okolí, přímo na cestě, třeba pod ní v tom místě teče strouha, nebo je tam díra, nebo u cesty divný strom...Může to být asi věcí, mi tu cestu nevidíme. Ještě mne napadá, že se tam psu něco stalo, měl v tom místě nějaký nepříjemný zážitek, který si pamatuje. Něco bouchlo, nebo jen zašustilo(podle toho, jak moc je pes strašpytel ) píchla ho tam včela...

13.5.2020 02:00
fikovnice

XXX.XXX.55.4

lolíček1975 napsal(a):
Dobrý den,

Je tam asi nějaký duch, např. oběšence z minulosti...
Ne, to samozřejmě nemyslím vážně. I když kdysi tu byla diskuze o tom, že psi vnímají "nadpřirozené" věci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík