Shih-tzu, ši-tzu štěňátka s PP

Prodám Shi-tzu - chovatelská stanice 24 let chovu tohoto úžasného plemene,...
DohodouMonika146
XXX.XXX.199.129
Dobrý den, mám dotaz na pigmentaci čumáku. Máme 7 měsíční štěně shih-tzu, kterému se ještě čumák úplně nedobarvil. Přidávali jsme mořskou řasu, ale to bohužel nepomohlo. Teď asi tři měsíce používáme hnědou řasu Kepl od Barfu, která je přímo na podporu pigmentu, to bohužel ale taky nemá žádné výsledky. Je nějaká možnost, že se čumák dobarví v jejím věku ještě sám? Popřípadě co byste mi doporučili? Ještě bych se chtěla zeptat, jaký to má vliv na to, že má pes PP? Bude v ohledu na pigment nějaký problém s výstavami, popř. s bonitací? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
žádné zvíře není úplně dokonalé.
Monika146
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz na pigmentaci čumáku. Máme 7 měsíční štěně shih-tzu, kterému se ještě čumák úplně nedobarvil. Přidávali jsme mořskou řasu, ale to bohužel nepomohlo. Teď asi tři měsíce používáme hnědou řasu Kepl od Barfu, která je přímo na podporu pigmentu, to bohužel ale taky nemá žádné výsledky. Je nějaká možnost, že se čumák dobarví v jejím věku ještě sám? Popřípadě co byste mi doporučili? Ještě bych se chtěla zeptat, jaký to má vliv na to, že má pes PP? Bude v ohledu na pigment nějaký problém s výstavami, popř. s bonitací? Děkuji.
V první řadě asi nebylo moudré brát si zvíře s nepigmentovaným nosem, pokud plánujete výstavy a chov.
Do jaké míry to bude vadit na výstavách bych asi poslala fotku na posouzení poradci chovu - každé plemeno má jiné tolerance v tom, co ještě považují "jen" za vadu, a co už je vylučující z chovu.
Monika146
XXX.XXX.199.129
Děkuji za názor, štěně jsme si od chovatele brali s tím, že se pigment ještě vybarví. Je to tečka tak 1x2 milimetry.
Monika146
XXX.XXX.199.129