Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TomášP.

16.5.2020 21:30
TomášP.

XXX.XXX.36.24

Dobrý den, náš 3 měsíční pes před 2 dny snědl takovou silonkovou ponožku. Opravdu tenoučká. Dnes nám 3x zvracel po jídle a méně vykonává potřebu. Mám důvod se bát? Zítra hned ráno s ním jedeme na veterinu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2020 21:35

Ano, bála bych se.

Ponožka je krásné lineární cizí těleso, to dokáže dělat mnohočetné díry do střeva.

16.5.2020 23:35

OT: to co máte bodlinko vedle sebe je hedvábnička- druh slepice? jen tak mě to dneska ve zprávách pousmálo, někdo si stěžoval na kokrhání hedvábničího kohouta a udělali z toho na hlavních zprávách reportáž.....no , člověk sedí večer u zpráv, co nového za celý den doma a ve světě a ono kokrhání kohouta .....jeden by čekal něco více neočekávaného... Nova, nojo no Pražáci...

17.5.2020 08:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
OT: to co máte bodlinko vedle sebe je hedvábnička- druh slepice? jen tak mě to dneska ve zprávách pousmálo, někdo si stěžoval na kokrhání hedvábničího kohouta a udělali z toho na hlavních zprávách reportáž.....no , člověk sedí večer u zpráv, co nového za celý den doma a ve světě a ono kokrhání kohouta .....jeden by čekal něco více neočekávaného... Nova, nojo no Pražáci...

To je paduánka.

Stížnost na kokrhání hedvábničky pana Krátkého jsem potkala na facebooku už minulý týden:D

Přidejte reakci

Přidat smajlík