Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2020 00:02
nellla03

XXX.XXX.236.251

Dobrý večer, dnes jsem byla na návštěvě a fenu jsem nehlídala(4roky). Potom jsem spěchala domů tak jsem s ní běhla asi půl km. Kamarádka mi pak napsala, že můj pes sežral 4kg granulí. Je ted hooodně nafouklá a nevím co s ní. Mám ji dát nějaký lék co by ji pomohl? Počkat?

předem děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2020 00:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měla byste zajet někde na veterinu, kde mají v noci pohotovost. Mohlo by dojít k torzi žaludku.

17.5.2020 01:17
fikovnice

XXX.XXX.135.131

nellla03 napsal(a):
Dobrý večer, dnes jsem byla na návštěvě a fenu jsem nehlídala(4roky). Potom jsem spěchala domů tak jsem s ní běhla asi půl km. Kamarádka mi pak napsala, že můj pes sežral 4kg granulí. Je ted hooodně nafouklá a nevím co s ní. Mám ji dát nějaký lék co by ji pomohl? Počkat?

předem děkuji

Taky záleží na tom, jak velkého máte psa...
Ale 4kg jsou tedy síla! A ještě ten běh po přecpání se...

17.5.2020 08:22
PumaCZ

XXX.XXX.222.149

fikovnice napsal(a):
Taky záleží na tom, jak velkého máte psa...
Ale 4kg jsou tedy síla! A ještě ten běh po přecpání se...

Ctyri kila jeste nic nejsou :D Nase fena CSV se jednou dostala k 15 kg pytli granuli a zbyla mozna tak tretina, jestli vubec :D

Chudak mela bricho jako balon, vypadala, ze praskne, sotva se valila, ale kdybyste ji nabidla lepsi kus zvance, tak by si urcite jeste dala :D

Vyspala se z toho a byla v pohode :)

Ale je fakt, ze po prezrani nemela zadnou aktivitu a uprimne si nemyslim, ze by to i bylo fyzicky mozne. Fakt se sotva hybala.

17.5.2020 09:09
nellla03

XXX.XXX.236.251

Ráno jsem se probudila a byla plná energie. Sice kondici a stavbu těla, kterou jsme budovaly 2 měsíce ztratila🤦‍♀️ ale snad bude v pořádku. Břicho má tvrdé jako beton a je tlustá jako bečka🤦‍♀️🤦‍♀️

Přidejte reakci

Přidat smajlík