Jaj

XXX.XXX.121.5
Scháním psa Landsera bez PP pomůže mi někdo prosím Sedlčansko
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepomůže.
Shánějte raději psa landseera s PP. Bez PP to totiž nebude landseer, ale kříženec, a možná bude jako štěně jako landseer vypadat. Ale kdo ví, co z něj vyroste.
Jaj
napsal(a):
Scháním psa Landsera bez PP pomůže mi někdo prosím Sedlčansko
jakýkoliv útulek, tam jich je....
Bez PP jsou to kříženci. Rodokmen, tzn. příslušnost k plemeni (= čistokrevnost) se dokládá PP, viz stanovy Českomoravské kynologické unie: https://www.cmku.cz/cz/rady-a-predpisy-cmku-152
Jaj

XXX.XXX.121.5
Děkuji scháním i s PP je čistokrevná mám rodokmeny, ale jelikož papíry ji majitel neudělal tak nemohu plemenné. Není žádný k sehnání.
Jaj
napsal(a):
Děkuji scháním i s PP je čistokrevná mám rodokmeny, ale jelikož papíry ji majitel neudělal tak nemohu plemenné. Není žádný k sehnání.
Jo tak vy sháníte ženicha? No tak to jste tady na špatné adrese, pokoutně se ženichové shání někde na bazoši, či kde. Ne, není to papírová fena, protože žádné nemá. Nemá je ne proto, že jí je majitel nenechal udělat...ani nemohl, pes jde k majiteli už s papírama, minimálně je zapsaný na plemence a papíry přijdou o něco později. Rodokmen? Ta fena ho nemá, mohli mít rodičové, které chovatelé neuchovnili a sprcli psy načerno. Vaše fena už PP fena není.