Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2020 08:40
Lucka80

XXX.XXX.237.126

Dobrý den, máme 6ti týdenní štěně kříženeho maltezačka, koupila jsem mu sušené mléko lactol, dávám mu 30 ml co 2-3 hodiny, ale zvrací.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2020 08:56

6ti týdennímu štěněti dejte mleté maso.Pokud zvrací často,tak na veterinu.

19.5.2020 09:00
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Lucka80 napsal(a):
Dobrý den, máme 6ti týdenní štěně kříženeho maltezačka, koupila jsem mu sušené mléko lactol, dávám mu 30 ml co 2-3 hodiny, ale zvrací.

To bude tím, že má být ještě kde?!
U mámy !

19.5.2020 09:16
Lucka80

XXX.XXX.237.126

rapotacka11 napsal(a):
To bude tím, že má být ještě kde?!
U mámy !

Ale máma je nechce

19.5.2020 10:05

Lucka80 napsal(a):
Ale máma je nechce

A ta fena vám to řekla? Je to marný, je to marný, je to marný...Zodpovědný chovatel 6týdenní štěně neprodá, takže zase množitel a štěně pochybného původu a nejspíš i pochybného zdraví.

19.5.2020 10:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A ta fena vám to řekla? Je to marný, je to marný, je to marný...Zodpovědný chovatel 6týdenní štěně neprodá, takže zase množitel a štěně pochybného původu a nejspíš i pochybného zdraví.

Kdo chce kam...

19.5.2020 10:32
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Lucka80 napsal(a):
Ale máma je nechce

to víte jak? řekla vám to množitelka? mazejte se štěnětem k veterináři.
nekonečný příběh lidské blbosti pokračuje

19.5.2020 10:59
Lucka80

XXX.XXX.237.126

6ti týdennímu štěněti dejte mleté maso.Pokud zvrací často,tak na veterinu.

Zvrací jen po jidle, když si odřihne. Nedávám mu třeba hodně? (30ml cca 2-3 hodiny)

19.5.2020 11:02
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Lucka80 napsal(a):
Zvrací jen po jidle, když si odřihne. Nedávám mu třeba hodně? (30ml cca 2-3 hodiny)

K tomu jen dodám, že to štěně není pravděpodobně ani 6týdenní Ta už jí normálně, sama.

19.5.2020 11:04
janaa

XXX.XXX.149.26

30 ml? To jako stříkačkou nebo jak?
6ti týdenní štěně už potřebuje normální stravu, 5x denně, do misky. Hlavně nechte zkontrolovat veterinářem, jednak věk,aby mu bylo opravdu alespoň těch šest týdnů, jednak celkový zdravotní stav

19.5.2020 11:07
Lucka80

XXX.XXX.237.126

lesnížínka napsal(a):
K tomu jen dodám, že to štěně není pravděpodobně ani 6týdenní Ta už jí normálně, sama.

Narodil se 8 dubna, to vím jistě. A není od nějaké mnozitelky. Mám od kamaradky, jen prostě fena už nechce kojit. Vrčí na ne. Četla jsem na netu, že mám dávat sušené mléko a namočené granulky, přijde mi brzo mu davat ml. Maso, nemá ještě ani zuby, jen pár

19.5.2020 11:09
janaa

XXX.XXX.149.26

Pokud nemá zuby, není mu šest týdnů. Tečka

19.5.2020 11:17

Lucka80 napsal(a):
Ale máma je nechce

Máme taky štěňata a od tři týdnu krmíme jen my, ale určitě by jsme je dřív jak v 8mi týdnech pryč nedali. Fena je taky nechce, ale tu mateřskou lásku nebo aspoň cítit tu mámu potřebujou i když je nechce, jen krmit nestačí. A nechápu proč tomu štěněti dávate pouze mléko, už by mělo dostávat granule nebo maso, samozřejmě sem tam mléko,ale jen mleko už nestačí

19.5.2020 11:21

Lucka80 napsal(a):
Narodil se 8 dubna, to vím jistě. A není od nějaké mnozitelky. Mám od kamaradky, jen prostě fena už nechce kojit. Vrčí na ne. Četla jsem na netu, že mám dávat sušené mléko a namočené granulky, přijde mi brzo mu davat ml. Maso, nemá ještě ani zuby, jen pár

Naše na ně taky vrčí protože už mají zuby, tak ji to samozřejmě bolí, jen nechápu jak to vaše 6ti týdenní nemůže mít zuby, těm našim je asi 5 týdnů a už mají zuby pěkný (moje ruka to ví nejlíp😉) takže mu není 6 týdnů a nebo je nějaký divný.

19.5.2020 11:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.1.44

Lucka80 napsal(a):

Na fotografiích jsou 6 tydenní štěnata. Jestli to vaše nemá zuby, tak platí to co psali výše...

19.5.2020 11:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.1.44

Lucka80 napsal(a):

A ještě taková technická - podle zakona smíte chovatel odebrat štěně nejdříve v 50 dnech věku štěněte, takže Vy z blbosti, a Vaše povedená kamaradka z jiných duvodů porušujete zákon na ochranu zvířat proti týrání...

19.5.2020 11:31
impact

XXX.XXX.62.135

Lucka80 napsal(a):

Plesk plesk!

19.5.2020 11:32
assil

XXX.XXX.121.3

No spíš žádný normální chovatel takový štěně neprodá, protože je to protizákonný.

19.5.2020 12:10
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Na fotografiích jsou 6 tydenní štěnata. Jestli to vaše nemá zuby, tak platí to co psali výše...

ti jsou

19.5.2020 13:47
Lucka80

XXX.XXX.237.126

GAELLE napsal(a):
ti jsou

19.5.2020 14:44
juhaj

XXX.XXX.164.121

Za totáče se štěně prodávalo v 6 týdnech. To není obhajoba prodeje šestitýdeních štěňat, jen že to tehdy byla doba, kdy šlo štěně k novým majitelům podle tehdejšího chovatelského řádu. Jeli jsme si tehdy pro našeho prvního psa, s PP byl, jen pro úplnost, štěňata v 6 týdnech už byla plně převedená na běžné krmení, se všemi zuby, očkovaná, odčervená. Žádné mléko nepotřebovala, pokud jí dáváte jenom mléko, tak bodejť by nezvracela. Na veterinu každopádně, ať víte, na čem jste.

19.5.2020 15:33

Lucka80 napsal(a):

Takhle vypadá teď? Trošku malej na 6ti týdenního, tipla bych tak max. měsíc

19.5.2020 15:35
impact

XXX.XXX.1.105

juhaj napsal(a):
Za totáče se štěně prodávalo v 6 týdnech. To není obhajoba prodeje šestitýdeních štěňat, jen že to tehdy byla doba, kdy šlo štěně k novým majitelům podle tehdejšího chovatelského řádu. Jeli jsme si tehdy pro našeho prvního psa, s PP byl, jen pro úplnost, štěňata v 6 týdnech už byla plně převedená na běžné krmení, se všemi zuby, očkovaná, odčervená. Žádné mléko nepotřebovala, pokud jí dáváte jenom mléko, tak bodejť by nezvracela. Na veterinu každopádně, ať víte, na čem jste.

V době kamenné jsme lozili po stromech a mlátili se pazourkama. A?

19.5.2020 15:45
keissa

XXX.XXX.155.174

Štěně muže mít klidně i těch 6 tydnu ,u malych plemen se zub někdy přožezáváají fakt pozdě a viděla jsem u jorku a čivav že opravdu 5-+ týdenní štěně mělo jen par řezáku ..
Ale i tak to že ho fena nechce neznamená že pujde štěně z domu ,je běžné že fena nechce kojit 6 týdenní štěnata a dokonce po nich i vrčí a ohání se když ju moc otravují a nemá možnost před nima utect na klidné místo .Právě na to je pak chovatel a štěnata se od 3-4 týdne začínají příkrmovat , 6 týdenní štěně by mělo už byt na komplet krmení a mleko od feny už ma spíš jako dudlík než součást jídelníčku .
V 6 týdnech už kupte štěněcí granule nejlépe stejně jako dával chovatel feně a štěnatum . takže žádné štěněcí mléko a pokud zvrací tak bych doporučila vereřináře u štěněte mini plemen to muže být docela proser ..a kamarádce poděkujte ...

19.5.2020 16:14
juhaj

XXX.XXX.164.121

impact napsal(a):
V době kamenné jsme lozili po stromech a mlátili se pazourkama. A?

Píšu, že to neobhajuji, ale pouze že 6 týdenní štěně se kdysi běžně dávalo do nových rodin a to zcela rozkrmené, se zuby a nezávislé na mléku. Tím pádem zadavatelčino štěně není 6 týdenní nebo je tam závažný problém. Doufám, že teď si rozumíme.

19.5.2020 17:56

keissa napsal(a):
Štěně muže mít klidně i těch 6 tydnu ,u malych plemen se zub někdy přožezáváají fakt pozdě a viděla jsem u jorku a čivav že opravdu 5-+ týdenní štěně mělo jen par řezáku ..
Ale i tak to že ho fena nechce neznamená že pujde štěně z domu ,je běžné že fena nechce kojit 6 týdenní štěnata a dokonce po nich i vrčí a ohání se když ju moc otravují a nemá možnost před nima utect na klidné místo .Právě na to je pak chovatel a štěnata se od 3-4 týdne začínají příkrmovat , 6 týdenní štěně by mělo už byt na komplet krmení a mleko od feny už ma spíš jako dudlík než součást jídelníčku .
V 6 týdnech už kupte štěněcí granule nejlépe stejně jako dával chovatel feně a štěnatum . takže žádné štěněcí mléko a pokud zvrací tak bych doporučila vereřináře u štěněte mini plemen to muže být docela proser ..a kamarádce poděkujte ...

Přesně tak to děláme my feňule už na ně vrčí, asi kvůli tomu že mají zuby a už ji bolí když cucaj

19.5.2020 19:52
Markéta80

XXX.XXX.176.252

Lucka80 napsal(a):

tak si je kamarádka měla nechat doma. I tím že by byli sourozenci spolu je to pro něj to nejlepší. ne je prodat a at se nový majitel zblázní. Navíc v 6 týdnech už štěně žere normálně samo.

19.5.2020 21:22
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

- prostě fena už nechce kojit. Vrčí na ne.

Matka štěňata vychovává.
(má mít možnost si od nich odpočinout! Na křeslo ta mimina nevylezou)
Vychovává je i společnost sourozenců.
Mleté-škrabané maso nemusí snad kousat.

19.5.2020 21:27

Mám od kamaradky, jen prostě fena už nechce kojit.

Kamarádka množitelka ! Co je jiného, když namnoží štěňata pochybného původu a ještě se jich zbaví na 6. týdnech ?!
A k tomu majitelce rozumu mdlého, která chce 6.týdenní štěňata držet na mléce!

20.5.2020 02:21
fikovnice

XXX.XXX.55.11

keissa napsal(a):

A proč štěněcí granule? Proč ne maso, vajíčko,...?

20.5.2020 06:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

fikovnice napsal(a):
A proč štěněcí granule? Proč ne maso, vajíčko,...?

Nejsem přítel granulí, ale v některých případech je to pro psa bezpečnější - nepřijde mi pravděpodobně, že člověk, který dělá už od začátku jednu krpu za druhou, bude schopen sestavit krmnou dávku pro štěně (to už je trochu vyšší dívčí)

20.5.2020 07:01
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Vždyť může nabídnout obojí během dne.
Ale teď, když to má chudinka všechno rozházený ... ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík