Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouDenisaaaaaaaa
XXX.XXX.0.1
Ahoj
prosim o radu. Naše fenka(zlatého retrívra) se začala dnes hárat a chceme aby měla štěňátka. Pejska vybraného máme, minulí rok už jsme to zkoušeli(10 a12den) a nechali je spolu že by to zvládli sami.Svázali akorát tonevyšlo. Fenečce bylo minulý rok když jsme zkoušeli 1 rok a třičtvrtě (neboli 3 hárání)tetkon ji budou 3 roky. Je celkem dost malinká a trošinku osvalená A daváme ji granule brit care premium .Máme tady jednoho pána který by nám prý při nakrývání pomohl .Chodíme s ní na procházky každý den minimálně kilometr a půl. Co máme dělat aby to vyšlo???Předem děkuji za odpověd.
1. Je potřeba si najít podmínky pro uchovnění zlatých retrívrů. Obvykle se jedná o výstavu.
2. Je potřeba udělat zdravotní vyšetření. Obvykle na dysplazii kyčelního a loketního kloubu. Podle plemene i na další onemocnění. A to z toho důvodu, že pes i fena mohou být zdraví, ale mohou nemoc přenášet, štěňata pak mohou být nemocná. Nebo také se může stát, že má fena predispozici pro nějaké onemocnění, které je zatím vyditelne jen na rentgenu, ale mohlo by se projevit za několik dalších let, je dědičné a proto, pokud má fena takovou nemoc, tak se nekryje.
3. Vybrat nepříbuzného vhodného psa, který je už zkušený a jeho majitel také. S tím poradí buď poradce chovu nebo chovatel od kterého máte fenu. Vyřídí se také krycí list.
4. Samotné krytí. Může poradit chovatel od kterého máte fenu nebo majitel krycího psa. U veterináře lze změřit progesteron a podle toho určit, zda už je termín krytí.
Ale protože je jasné o co se jedná. Doporučuju přečíst si zde toto:
http://nemnozdoma.cz/proc-nemnozit/
Uživatel s deaktivovaným účtem
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Vždyť je to troll
Já ti nevím, Karle On by to mohl opravdu někdo myslet vážně. V nějaké diskuzi (teď si nevybavím, ve které), někdo vtipně poznamenal - "divím se, že se ještě pořád divím."
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Vždyť je to troll
Já si to nemyslím, vzpomněla jsem si, jak mi před lety kamarád, majitel krásného psa NO, zhnuseně vyprávěl, že za ním přišel kluk od nich z vesnice, že má fenku NO, co zrovna hárá a rodiče ho posílají, aby jí jeho pes nakryl. Fenka měla 9 měsíců, při pohledu na psa sa počurala strachy, to ještě kluk chtěl, aby mu jí kdyžtak pomohl podržet, že jí asi neudrží. Tak samozřejmě, že ho vyhodil, ale kam ho otec poslal pak, to už nezkoumal.