Bernský salašnický pes

Prodám Bernského salašnického psa - Nabízíme volnou fenečku z naší chovatel...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, stalo se vám někdy u psa, že klíště když jste ho vyndavali 'zapadlo' do psa? Kdyby někdo nepochopil klidně vysvětlím nějak jinak.
Přikládám foto 'vcucnutého' klíštěte
Uživatel s deaktivovaným účtem
Skúste to vysvetliť,podľa fotky si myslím že je tam iba hlavička
napsal(a):
Skúste to vysvetliť,podľa fotky si myslím že je tam iba hlavička
Řeknu to tak jak se to přihodilo.
Přišli jsme z procházky, já po každé procházce vybírám klíšťata. Tak jsem si vzala pinzetku(ano vím nemá se s nimi točit, ale to udělátko na vytrhávání) pár jsem jich vytočila lezouci vysbírala a pak jsem narazila asi na 3 klíšťata která nešla vyndat, když jsem kousek čapla tou pinzetou a najednou bum vidím jak tam to klíště zalejzá pod kůži tou dírou kde bylo zapitý. U pár klíšťat se mi i stalo že po vyndání tam po nich zůstala díra jako do pr.ele a tekla z toho krev. Nikdy jsem neviděla že by po klíšťatech řekla krev, tak za to se omlouvám jestli je to běžný
Čo najskôr k veterinárovi,ak je to tak ako opisujete tak sa to bude asi musieť riešiť vyrezanim kliešťa takže ryyyyyyyychlo k vetovi
To je môj názor ,s ničím takým som sa nikdy nestretol ,možno vám niekto poradí niečo iné ale ja byť na vašom mieste tak hneď k vetovi
napsal(a):
Čo najskôr k veterinárovi,ak je to tak ako opisujete tak sa to bude asi musieť riešiť vyrezanim kliešťa takže ryyyyyyyychlo k vetovi
Dobře díky moc
Tak jsem nakonec čubě to klíště vytlačila a vytáhla, tak bude snad ok
napsal(a):
Tak jsem nakonec čubě to klíště vytlačila a vytáhla, tak bude snad ok
A skutočne bolo celé zalezene pod kožou??
napsal(a):
A skutočne bolo celé zalezene pod kožou??
Ano, ani jsem si nebyla jistá jestli jsem tlačila tu správnou díru,kterou zalezlo, a najednou KUK a klíště se uráčilo nechat se vytlačit ven, vím asi to zní zvláštně nebo neuvěřitelně ale je to pravda