Štěňátka německého ovčáka k rezervaci

Prodám Německého ovčáka - Již nyní je možno v naší chovatelské stanici zare...
25000 KčLeonka32456
XXX.XXX.215.236
Dobrý den , prosím vás poradíte mi někdo co opravdu pomáhá pejskovi, aby neměl klíšťata?
Nedávno jsme koupili obojek takový bylinkový poradila mi ho kamarádka ,ale ten vůbec nefunguje po bytě nacházím už opadlá nasátá klíšťata je to hrůza za den klidně 4-5 je mi líto hafana :( Nějaká rada co pomohla vaším pejskům?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Doporučuji použít funkci hledání: https://www.ifauna.cz/psi/diskuse?hledat=kl%C3%AD%C5%A1%C5%A5ata
Na klíšťata funguje brutální chemie, nedá se svítit. Včera na krku nacucané klíště (páté ve věku 6 a půl let) a přesně vím, kde a kdy ho ulovil. Dnes panika vyzvednout Advantix a za 14 dní na krev (vím o psovi s ebcefalitidou, který jen tak tak přežil), a protože je čas očkování, tak to vezmu i s protilátkami. Biochemii taky, ale to bude asi debakl, protože v období migrace mozku na druhý konec těla mi na mojí dokonale vyladěnou přílohu úplně peče a cpe se jen masem. Každopádně bylinkové přípravky nic moc, to už se vyplatí si nějaký babský recept uklohnit doma a psa před procházkou něčím vylouhovaným zlít odshora dolů.
Tak u nas... pejsci maji svoje obojky... a ty klasicky funguji/nefunguji.
Uz behem prochajdy z nich neco klistat sundam, pak v aute behem jizdy dom a doma se i tak dve tri zakusla v podpazu, na brisku a kolem usi najdou...
Ale kdyz clovek vi kde hledat...
Ale nechtejte videt kolik toho nosi venkovni kocour... Ten je "osetren" pipetou + dvakrat za posledni mesic umyt samponem proti parazitum...(papa pipeto, ale co, kdyz nefunguje...) a denne jich na kozichu pritahne deset i vic? Je mi az do place, kdyz ho obiram.
A to lozi jen po okolnich zahradach.
Letos asi zas nova uroven...
napsal(a):
Tak u nas... pejsci maji svoje obojky... a ty klasicky funguji/nefunguji.
Uz behem prochajdy z nich neco klistat sundam, pak v aute behem jizdy dom a doma se i tak dve tri zakusla v podpazu, na brisku a kolem usi najdou...
Ale kdyz clovek vi kde hledat...
Ale nechtejte videt kolik toho nosi venkovni kocour... Ten je "osetren" pipetou + dvakrat za posledni mesic umyt samponem proti parazitum...(papa pipeto, ale co, kdyz nefunguje...) a denne jich na kozichu pritahne deset i vic? Je mi az do place, kdyz ho obiram.
A to lozi jen po okolnich zahradach.
Letos asi zas nova uroven...
A jaké máte obojky?
Letos je to teda fakt horší než jindy, jindy jsem si vystačila s přírodníma obojkama, letos už ne a koupila jsem Kiltix. Ale od té doby co mají psi Kiltix, tak klíště přisáté neměli ani jedno a ani žádné lezoucí jsem nesundávala.