Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
DohodouAhoj, mám dotaz, máme 2 letou fenu AUO, krmená je převážně masem 2x denně, vždy po jídle jde na min. 30min ležet. Nyní dostává do krmení asi měsíc pivovarské kvasnice, roboran a teď chvíli i lněný olej, hlavně kvůli presrstění. Několikrát denně si krká, nebo jí jakoby natáhne. Převážně to má po nějaké hře, běhání atd... Už jsme odebrali i klacky, protože je ráda žvýkala a asi i spolikala. Byli jsme kvůli tomu na veterině a nic ji nenašli. (dělali ji pouze rtg bříška!). Nemáte s tím nějaké zkušenosti?
nowera
napsal(a):
Ahoj, mám dotaz, máme 2 letou fenu AUO, krmená je převážně masem 2x denně, vždy po jídle jde na min. 30min ležet. Nyní dostává do krmení asi měsíc pivovarské kvasnice, roboran a teď chvíli i lněný olej, hlavně kvůli presrstění. Několikrát denně si krká, nebo jí jakoby natáhne. Převážně to má po nějaké hře, běhání atd... Už jsme odebrali i klacky, protože je ráda žvýkala a asi i spolikala. Byli jsme kvůli tomu na veterině a nic ji nenašli. (dělali ji pouze rtg bříška!). Nemáte s tím nějaké zkušenosti?
Špatné trávení, překyselený žaludek, něco z toho jí nesedí. Zkuste pro jistotu vyřadit alespoň jednu z těch věcí nejlíp, pokud si vzpomenete, po čem to začalo. Kvasnice, roboran, olej? Dostává i kosti? Můj pes taky jí maso, ale když má aktuelně míň kostí, tak taky polyká, protože se mu navaluje. Říhal strašně moc, to se zlepšilo právě krmením masem. Už vím, že když nesní kosti, musím mu na něco nasypat zkamenělé řasy, co jsem mu objednala a hned se to zlepší.
nowera
napsal(a):
Ahaaa, můžu se zeptat proč?
Protože kvašení, jde tam o plyny. Taky mne to napadlo, ale po pivovarských nekrkal. Ale taky mu na klíšťata nijak nepomáhaly. Vůbec nechápu, proč někdo tvrdí, že mu pomáhají a někomu vůbec? Jako...že mi napíše kámoška, že pomáhají a je v centru Prahy a jde nejdál do blízkého parčíku, který byl i možmá vystříkaný...to bych pochopila, že klíště nemají, ale někdo i chodí do lesa a tak a prý pomáhají. Nevím o co jde. O něco se psem? Nebo si někde ta klíšťata na to už zvyknula?
Uživatel s deaktivovaným účtem
nowera
napsal(a):
Ahaaa, můžu se zeptat proč?
To by me taky zajimalo.
Je to bilkovinne krmeni, dava se toho nepatrne ?
nowera
napsal(a):
No je to zajímavé, protože já mám fenku u koní a bydlíme na vesnici, všude vysoká tráva a třeba kocour mi nosí klíšťata furt a fenka nic... Když chodíme do lesa, donesla za měsíc 2 zakouslá, ale mrtvá a fakt nic jiného než kvasnice jí na klíšťata nedávám....
Když vám to zabírá...zrovna včera sem četla, že dávají i kočkám. Moje by to určitě nejedly, to je umění do nich dostat něco jiného, než jsou zvyklé. Mlaďoch klidně slíže bezo pastu, kdežto kočka ji všechnu vyprská všude kolem. Pokud jí ji ukážu na prstě, ať olíže, tak uteče a mám smůlu