Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouLuciematys
XXX.XXX.47.37
Hezký den, jen chci sdílet svou zkušenost s náhradou antibiotik a ošetření kůže při pooperační péči , při jedné operaci byl Frodo (8let) kastrovaný a byl mu na hrudníku odoperovaný celkem velký benigní kožní nádor. Po mých osobních zkušenostech s antibiotiky jsem se rozhodla že jej psovi rozhodně dávat nechci a že najdu nějakou alternativu. Osvědčilo se mi užití koloidního stříbra jak vnitřně tak i zevně (indikace https://www.atevet.cz/index.php/veterinarni-ordinace-poradna-informace/veterinarni-ordinace-homeopatie/148-koloidni-stribro). Mimo to jsem podávala obou psům (i starší fence jako bonus) čistou tekutinu z aloe vera. Koloidní stříbro jsem na ránu stříkala rozprašovačem a potom jsem použila ředěnou mast Betadine s vodou - jde najít poměr. :-) Ranka se dobře hojila a nebyl žádný problém.
Při preventivních pooperačních návštěvách si lékař chválil hojivost a při dotazech zda pes nezvrací, nemá průjem a dalších vedl.účincích co by zřejmě antb s největší pravd.způsobila mi došlo jakým problemům jsem se asi vyhla. Pokud bude nutno, tak budu léčit i sebe koloidním stříbrem.