Westík

Prodám West highland white teriéra - Prodám štěňata s PP. Jen do dobrých ru...
Dohodou
Terven
napsal(a):
Nevím, nevím...ale jestli si tam dosáhne, je to fakt mezi lopatkama??
🤷🏻♀️ Je.
Dara990
napsal(a):
Důležité je, že se chápeme
Vypadá to takto. Dívala jsem se na ceny - kolem stovky. Ale pozor - ne každý pes to snese...
fikovnice
napsal(a):
Vypadá to takto. Dívala jsem se na ceny - kolem stovky. Ale pozor - ne každý pes to snese...
Já ji na to dala obvaz už si na něj zvykla. Tak asi zůstanu u toho. Aspoň ještě zítra. Nechat se to má 48 hodin, tak ji pak vykoupu. Ať se to smyje, kdyby náhodou.
Jinak... Nevíte jak to je s těmi tabletkami proti klíšťatům? Není to lepší?
Dara990
napsal(a):
Já ji na to dala obvaz už si na něj zvykla. Tak asi zůstanu u toho. Aspoň ještě zítra. Nechat se to má 48 hodin, tak ji pak vykoupu. Ať se to smyje, kdyby náhodou.
Jinak... Nevíte jak to je s těmi tabletkami proti klíšťatům? Není to lepší?
Hlavně bacha, ať se vam na tom v nestřežené chvíli nekde neoběsí - i to se stává
Uživatel s deaktivovaným účtem
Při aplikaci je třeba důkladně rozhrnout chlupy a aplikovat až na kůži, aby to neudělalo takový mokrý flek, když je toho hodně, to dát na více míst. Já mám hladkosrsťáka a používám na to pinzetu-proti srsti a rozevřít.
napsal(a):
Při aplikaci je třeba důkladně rozhrnout chlupy a aplikovat až na kůži, aby to neudělalo takový mokrý flek, když je toho hodně, to dát na více míst. Já mám hladkosrsťáka a používám na to pinzetu-proti srsti a rozevřít.
Já vím. Ale malá má tu srst fakt hustou. Ještě nebyla ani jednou na trimování, takže to má dlouhé a ta podsada je neskutečná. To trva 15 minut než se tam člověk pořádně dostane
No než čekat, že si to bude stále olizovat, měla jste jí hned okoupat a bylo by po problému, sice efekt na klíšťata 0, ale ponaučení pro příště. To platí i kdyby byl pes po aplikaci nějaký malátný, rychle se snažit smýt, co ještě jde.
napsal(a):
No než čekat, že si to bude stále olizovat, měla jste jí hned okoupat a bylo by po problému, sice efekt na klíšťata 0, ale ponaučení pro příště. To platí i kdyby byl pes po aplikaci nějaký malátný, rychle se snažit smýt, co ještě jde.
Už to neolizuje. Ji podle mě vadilo to, jak to bylo mokré.
Smyju ji to nejspíš zítra ráno. Ať to ještě přes noc trošku působí.