Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ChovatelPiestany

1.6.2020 23:20
ChovatelPiestany

XXX.XXX.234.187

POZDRAVUJEM. Chcem sa opýtat, co davate vašim psom v tejto sezóne do búdy a voliery na ležanie. Drevita slama hreje, cize v lete nieje vhodna. Hlavne ma zaujímajú veľké a kratkosrste plemena psov a nad 45kg zhruba..Dakujem vsetkym za skusenosti. Mame šteňa cane corso, 5mes.

2.6.2020 07:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

ChovatelPiestany napsal(a):
POZDRAVUJEM. Chcem sa opýtat, co davate vašim psom v tejto sezóne do búdy a voliery na ležanie. Drevita slama hreje, cize v lete nieje vhodna. Hlavne ma zaujímajú veľké a kratkosrste plemena psov a nad 45kg zhruba..Dakujem vsetkym za skusenosti. Mame šteňa cane corso, 5mes.

V létě vám v boudě beztak nebude. Nic, jen dřevěná podlážka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2020 07:42

daji se koupit "venkovni" pelechy -ale to nevim, jestli je ještě neznici ?
nebo vetbed deku.
A casto se temhle psum kupuji lehátka, aby nemela otlaky.

Kynológien.1

2.6.2020 10:15
Kynológien.1

XXX.XXX.234.144

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nebo vetbed deku.

Tak asi lehatko do koterca nedajú..Pelech v koterci? K čomu? Matrac -nepremokavy podla mňa, v lete psy su bezne v budach, ved prší, su búrky, chadne noci,..

Kynológien.1

2.6.2020 10:40
Kynológien.1

XXX.XXX.234.144

lesnížínka napsal(a):
V létě vám v boudě beztak nebude. Nic, jen dřevěná podlážka.

Lehatko do kotca? Asi nie, ved sa tam pes nepohne..

ChovatelPiestany

2.6.2020 11:14
ChovatelPiestany

XXX.XXX.234.144

nebo vetbed deku.

VETBET deku? V letnej sezóne do búdu, voliéry..? Vazne? Ved ta hreje psa, cize sa dava na zimu pomial viem. A vraj ovela lepšie je užvpouzivat drevitu vlnu.., ta deka vraj aj tak je stale mokra. Alebo mate inú skúsenosť?

2.6.2020 11:19

Proč si, zadavateli diskuze, dáváte další jména? Diskutujete rád sám se sebou? (ChovatelPiestany, Kynológien.1)

2.6.2020 11:46

VETBET deku? V letnej sezóne do búdu, voliéry..? Vazne? Ved ta hreje psa, cize sa dava na zimu pomial viem. A vraj ovela lepšie je užvpouzivat drevitu vlnu.., ta deka vraj aj tak je stale mokra. Alebo mate inú skúsenosť?

vetbetka samo nemůže byt na desti. ale v boude uz ano. a odvadi mokro od psa. neprehrivaji se mi na ni psi -mam ji celorocne v aute.

pelechem jsem mela na mysli voděodolnou matraci, která muze i zmoknout. ale pak na ni asi zase nebude lehávat pes, ze

a ne, netusim, jak mate velky kotec -me se do nej lehatko vejde

k te drevite vlne - jde používat celorocne - jen v lete ji většinou vytahaji vsechnu ven

2.6.2020 12:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kynológien.1 napsal(a):
Lehatko do kotca? Asi nie, ved sa tam pes nepohne..

Já jsem lehátko do kotce nepsala. Psala jsem, že v boudě psu stačí dřevěná podlaha. Co dát do kotce nevím, ten nemám a pokud prší, pes zaleze pod skleněnou pergolu nebo výklenek u vchodu, kam neprší. Když je v noci chladno, klidně si jde lehnout do boudy i když v ní teď má slámu celý rok(nechávala jsem ji tam kvůli tomu, že v ní spával kocour) Rád si tam zaleze i teď zjara, kdy třeba zmokne - ve slámě se vytře.

ChovatelPiestany

2.6.2020 14:23
ChovatelPiestany

XXX.XXX.234.159

vetbetka samo nemůže byt na desti. ale v boude uz ano. a odvadi mokro od psa. neprehrivaji se mi na ni psi -mam ji celorocne v aute.

pelechem jsem mela na mysli voděodolnou matraci, která muze i zmoknout. ale pak na ni asi zase nebude lehávat pes, ze

a ne, netusim, jak mate velky kotec -me se do nej lehatko vejde

k te drevite vlne - jde používat celorocne - jen v lete ji většinou vytahaji vsechnu ven

Tak ta deka ma v popise "ohrieva" psy, v nepriaznivom počasí a odvadza vlchkost..
Cize super skusime, no nie urcite v letnom období..
Tak ta videodolna matrac bude lepsie riesenie v letnom období aj do budy, presne tu sme zadovážili..
Len som hladal nieco vonku, nech nelezi na doskách, prevencia otlakov..
Vraj staci aj hrubsia rohozka a otlaky sa vraj nerobia, ta moze aj moknut...

2.6.2020 17:59
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak ta deka ma v popise "ohrieva" psy, v nepriaznivom počasí a odvadza vlchkost..
Cize super skusime, no nie urcite v letnom období..
Tak ta videodolna matrac bude lepsie riesenie v letnom období aj do budy, presne tu sme zadovážili..
Len som hladal nieco vonku, nech nelezi na doskách, prevencia otlakov..
Vraj staci aj hrubsia rohozka a otlaky sa vraj nerobia, ta moze aj moknut...

Jo venku...tak tam lehávali psy na umělé trávě, takové té lepší, co se dělají hřiště. Ale nevím proč, teď na stará kolena leží raděj na tvrdé dlažbě

2.6.2020 19:57
impact

XXX.XXX.45.113

Tak dřevitá vlna podle Vás hřeje a když člověk namítne, že v teple psi stejně nespí v boudě, tak zas držkujete, že i v létě je zima, když třeba prší. Tak pak se logicky psi rádi zahřejí.

Moji mají celoročně vlnu a nestěžují si.

ChovatelPiestany

3.6.2020 00:04
ChovatelPiestany

XXX.XXX.234.159

impact napsal(a):
Tak dřevitá vlna podle Vás hřeje a když člověk namítne, že v teple psi stejně nespí v boudě, tak zas držkujete, že i v létě je zima, když třeba prší. Tak pak se logicky psi rádi zahřejí.

Moji mají celoročně vlnu a nestěžují si.

Co za bludy pisete? Kde pisem ze v lete je zima?! Pisem chladnejsie noci, nie mrazy! Drevitu vlnu v lete nikto nedava do budy..k co mu aj!? A psy bezne v budach spia aj v lete..

Přidejte reakci

Přidat smajlík