Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tyna1995

4.6.2020 12:52
Tyna1995

XXX.XXX.131.96

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám 9 týdnu staré štěně už týden má prujem. S pejskem sm byla i u veterináře který nám dal atb. Prujem trvá furt. Dostala jsem pro pejska prášek na odčervení a když byl na stolici měl prujem a několik bilych kuliček tak bych se chtěla zeptat jestli nevíte co to je? Děkuji za odpoved

4.6.2020 13:38
Mousinka

XXX.XXX.39.139

čím pejska krmil chovatel, čím krmite vy a jak často? co je to za pejska?

4.6.2020 15:59
Dasvo

XXX.XXX.101.12

U průjmujícího štěněte je dobré udělat koprologii, nebo aspoň kouknout na hovino pod mikroskopem. Poměrně častou příčinou bývají giardie, přibývá kokcidióz...
Anebo může jít opravdu „jen“ o reakci na změnu. Jak je psáno výš - Čím krmíte, čím krmil chovatel, jak ho máte dlouho, byl pravidelně odčervovaný, kdy byl očkovaný?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2020 16:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tyna1995 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám 9 týdnu staré štěně už týden má prujem. S pejskem sm byla i u veterináře který nám dal atb. Prujem trvá furt. Dostala jsem pro pejska prášek na odčervení a když byl na stolici měl prujem a několik bilych kuliček tak bych se chtěla zeptat jestli nevíte co to je? Děkuji za odpoved

Co to je "několik bílých kuliček"?

5.6.2020 16:35
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co to je "několik bílých kuliček"?

To by mě taky zajímalo...
Pokud je to fakt kulaté a štěně průjmuje hodně, tak může jít také o nestrávené léky, které jen prošly GIT... Těžko říct, co tím bylo myšleno...

Přidejte reakci

Přidat smajlík