Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tereza12345

4.6.2020 15:53
Tereza12345

XXX.XXX.96.73

Ahojky... ;) už delší dobu si chci pořídit psa ale bez srsti a nevím jakého :( a nejlépe cenově níže. Pokud by jste mi rádi poradili a nebo napsali nějaké inzeráty tak budu velice ráda. Ze začátku jsme chtěla amerického bezsrstého teriéra ale našla jsem jich pár, od 23 000 až 30 000 Kč a to je pro mě dost velká částka peněz. Pak čínského chocholatého psa ale s ním jsi nejsem také jistá. Tak děkuji za všechny odpovědi. :)

4.6.2020 15:56
GAELLE

XXX.XXX.55.67

mexický naháč? peruánský naháč? ceny netuším

4.6.2020 16:04
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Trochu se obávám, že ceny kolem dvaceti tisíc (spíš nad tuto částku) jsou naprosto běžné a o moc níž se nedostanete u žádného nahatého plemene. Nejníž bude asi cena u těch číňanů.
Doporučuju Vám ale hlavně si něco přečíst o povahách. Nelze srovnávat číňana, američana a třeba peruánce! Jsou tam značné rozdíly. Nevybírejte podle ceny a už vůbec ne jen podle absence srsti, mohla byste být hodně moc zklamaná! Nastudujte povahy, vyberte plemeno, které Vám bude nejvíc sedět a na to si našetřete. Ušetříte nervy, zklamání a stres sobě i psovi!

Neregistrovaný uživatel

4.6.2020 16:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.63

A dotaz proc zrovna bezsrstaka? Alergie takova ze nesnesete ani jorka nebo shitzu? Jestli kvuli vzhledu ze je in smirte se s tim ze pokid se neunete neceho tyranrho z mnozky ci nejakeho paskvila z mnozky ppd 20 se nedostanete ani omylem.

4.6.2020 17:21
impact

XXX.XXX.45.113

Amík je můj sen. Ale ta cena je teda raketa.

4.6.2020 18:11
conie

XXX.XXX.206.202

impact napsal(a):
Amík je můj sen. Ale ta cena je teda raketa.

Jsou to temperamentní mazlové, ale nechtěla bych to ani zadarmo - kamarádka je má a musí je přes zimu oblékat i doma a na ven téměř stále, když je vedro a slunce, tak zase namazat proti spálení kůže, proběhnou vyšší trávou nebo křovíčkem a jsou samý šrám. Pomazlit, poňuchat zvláště štěnda a vrátit do péče majitelce.

4.6.2020 19:44
impact

XXX.XXX.45.113

conie napsal(a):
Jsou to temperamentní mazlové, ale nechtěla bych to ani zadarmo - kamarádka je má a musí je přes zimu oblékat i doma a na ven téměř stále, když je vedro a slunce, tak zase namazat proti spálení kůže, proběhnou vyšší trávou nebo křovíčkem a jsou samý šrám. Pomazlit, poňuchat zvláště štěnda a vrátit do péče majitelce.

Tak mít jen jednoho psa, vůbec by mi ta péče nevadila. Navíc já mám teda zálusk na černýho a tam to není tak dramatický. Mít jich doma pět, tak už by mě to asi trochu s*alo. Jednou! Jednou se zbavím všech psů a koupím si ho.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2020 22:02

impact napsal(a):
Tak mít jen jednoho psa, vůbec by mi ta péče nevadila. Navíc já mám teda zálusk na černýho a tam to není tak dramatický. Mít jich doma pět, tak už by mě to asi trochu s*alo. Jednou! Jednou se zbavím všech psů a koupím si ho.

Tak funkční šatník bude raketa skoro jako pes. Máme komplet Sofa a jeden tenký overal z Dog Comfort. Postavička stejná. V létě ty opalovací krémy... Ale tak zas je to bezva pes a člověk ušetří za veterinu.

5.6.2020 10:56
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Tak a já se přiznám, že amerického bezsrstého teriéra mám taky na "seznamu" . Má ho známá a právě teda říká, že péče není nijak náročná - v zimě obléká jen do velkých mrazů, doma ho teda neobléká nikdy, v létě ani krémem nemaže, má ho navíc s velkýma psema - venku spolu lítají, hrají si, okusují se, vymetou kde co a pes rozhodně není samý šrám.

Poslední dobou ještě pokukuji po peruánských a mexických naháčích - těch velkých.

5.6.2020 12:05
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marcelaamax napsal(a):
Tak a já se přiznám, že amerického bezsrstého teriéra mám taky na "seznamu" . Má ho známá a právě teda říká, že péče není nijak náročná - v zimě obléká jen do velkých mrazů, doma ho teda neobléká nikdy, v létě ani krémem nemaže, má ho navíc s velkýma psema - venku spolu lítají, hrají si, okusují se, vymetou kde co a pes rozhodně není samý šrám.

Poslední dobou ještě pokukuji po peruánských a mexických naháčích - těch velkých.

Neobléká? Teda já jsem sice tvrďák, ale nahatého psa bych přeci jen trochu poblékla. I tím krémem namazala, tam bych se bála rakoviny kůže. Jinak ale nehrozí, nekoupila bych si hladkosrstého psa, natož tohle

5.6.2020 12:34
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Myslím, že říkala, že ho maže jen když se jde vyloženě opalovat, jinak ne . Ale pravidelně psa maže nějakou mastí, takže vlastně možná i to má nějaký "účinek".

A k tomu oblékání - opravdu říkala, že obléká jen ve velkých mrazech. Možná mají naháčci trochu jinou termoregulaci než chlupatí psi? A taky to asi bude individuální - mám psy s podobnou srstí - psa oblékám jen když má v zimě v mrazech třeba na cvičáku čekat po "výkonu" v autě, fenu v mrazech oblékám i na procházky, protože ta se klepe a je jí zima.

5.6.2020 13:00
janaa

XXX.XXX.248.189

No,nevím,kamarádka má tři, blízko tady jednoho amíka taky mají, a oblíkají,mažou,prostě klasická péče o nahaťoury. Jinak jsou ale sympaťáci,sporťáci,žádné křehotinky

5.6.2020 23:36
tero

XXX.XXX.237.148

Vy tady řešíte oblékání, ale zadavatelku zajímá asi spíš povaha.

6.6.2020 07:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

tero napsal(a):

O té nic nevíme Ono těch psů ještě není mezi veřejností tolik.

6.6.2020 07:29
janaa

XXX.XXX.148.120

tero napsal(a):

No,zadavatelku zajímá spíš cena,a ta je prostě u amíků taková,jakou uvedla

6.6.2020 11:27
tero

XXX.XXX.237.15

Když jsme u těch naháčů, jak to je s jejich případnými kříženci? Mohou se vyskytnout i bez srsti? Stejně tak by mě zajímali kříženci basenžiho, štěkají neštěkají? To jen tak mimo diskusi, snad to nevadí..

6.6.2020 11:32
tero

XXX.XXX.237.15

Známá má tři číňany a jsou fajn. Dělá s něma agility. A nejsou myslím tak temperamentní jak se tvrdí o amících.Peruán a mexický naháč má údajně jinou povahu, trochu jako pária.

6.6.2020 20:26
impact

XXX.XXX.45.113

tero napsal(a):

Jo? Mě přijde, že ji zajímají spíš peníze.

6.6.2020 20:32

tero napsal(a):
Když jsme u těch naháčů, jak to je s jejich případnými kříženci? Mohou se vyskytnout i bez srsti? Stejně tak by mě zajímali kříženci basenžiho, štěkají neštěkají? To jen tak mimo diskusi, snad to nevadí..

Znala jsem jednoho BSN asi s amstafem a ten samozřejmě štěkal. Pak byl jeden v útulku a ten prý štěkal taky. Oni i BSN někdy štěkají, naučí se to, ale je to jen jedno baf a ticho. Ale existují i výjimky, co jsou schopny štěkat normálně. Ale není to tak, že by vyřvávali při každé příležitosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík