Anglický setr, štěně s PP, pes

Prodám Anglického setra - Prodám štěně Anglického setra s PP, poslední 1 pe...
DohodouKanec
XXX.XXX.238.193
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s anglickým setrem. Myslíte si že je to vhodné plemeno k dětem? Je to vhodné plemeno jako rodinný pes? Má rád práci a výcvik? (Samozřejmě už jsem si o plemeni zjišťovala co se dalo ale teď chci nasbírat co nejvíce informací 😊)
Pejsek by byl celý den v kontaktu s rodinou, měl by základní výcvik a učili bychom se nějaké ty triky, pak taky trochu běhu. Bydlíme na vesnici v rodinném domku se zahradou 200m od lesa, pejsek by byl spíš doma než venku ale kdyby chtěl byl by i venku.
Myslíte si že je toto plemeno vhodné pro nás? A jaké jsou vaše zkušenosti s tímto úžasným plemenem?
Posílejte i fotky vašich pesanů popř. nějaké typy a rady na soužití s nimi, moc se těším na vaše příspěvky ❤️😁
Bartos
XXX.XXX.181.79
Kanec
napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s anglickým setrem. Myslíte si že je to vhodné plemeno k dětem? Je to vhodné plemeno jako rodinný pes? Má rád práci a výcvik? (Samozřejmě už jsem si o plemeni zjišťovala co se dalo ale teď chci nasbírat co nejvíce informací 😊)
Pejsek by byl celý den v kontaktu s rodinou, měl by základní výcvik a učili bychom se nějaké ty triky, pak taky trochu běhu. Bydlíme na vesnici v rodinném domku se zahradou 200m od lesa, pejsek by byl spíš doma než venku ale kdyby chtěl byl by i venku.
Myslíte si že je toto plemeno vhodné pro nás? A jaké jsou vaše zkušenosti s tímto úžasným plemenem?
Posílejte i fotky vašich pesanů popř. nějaké typy a rady na soužití s nimi, moc se těším na vaše příspěvky ❤️😁
Lovecké plemeno, do rukou zkušených chovatelů ok.
Poslyšte, neptal jste se nedávno pod jiným nickem na flata? Nějak mi podle stylu psaní přijde, že ano, i podle vašich reakcí tam, kde navíc píšete, že jste se teda pro flata rozhodli. Pokud ano, tak by mě zajímalo, jaký smysl má zakládání nových témat pod různými nicky, chcete rozproudit diskuzi, nebo jak to je?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zoia
napsal(a):
Poslyšte, neptal jste se nedávno pod jiným nickem na flata? Nějak mi podle stylu psaní přijde, že ano, i podle vašich reakcí tam, kde navíc píšete, že jste se teda pro flata rozhodli. Pokud ano, tak by mě zajímalo, jaký smysl má zakládání nových témat pod různými nicky, chcete rozproudit diskuzi, nebo jak to je?
IP adresa říká, že je to tentýž tazatel
Má rád práci a moc. Tu, pro kterou byl vyšlechtěn. A žádné učení triků (nesnáším tento výraz v souvislosti se psy) mu lovecké využití nenahradí. Kupte si radši toho flata, na kterého jste se ptala.
Zadavatelka listuje atlasem psů...
Myslíte si že je to vhodné plemeno k dětem? Ne.
Je to vhodné plemeno jako rodinný pes? Ne.
Má rád práci a výcvik? Lovecký ano.
Myslíte si že je toto plemeno vhodné pro nás? Ne.
A jaké jsou vaše zkušenosti s tímto úžasným plemenem? Známí si pořídili irského setra jako rodinného psa a zaplakali. Anglický bude možná trošku mírnější, ale dokud budou setři setry, nebudou to dobří rodinní psi. Vždy to budou v prvé řadě psi lovečtí. Uspokojte tuto psí potřebu a pak to bude i pes k dětem i do rodiny. Ale napřed to musí být pes lovecký, lovecky vedený a lovecky využívaný.
Zoia
napsal(a):
A mění nicky, aby to bylo pestřejší. Flata prosím s tímhle přístupem taky ne,
Máte pravdu. Možná radši žádného živého...