Německý ovčák štěňata s PP FCI

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice Moravská Kometa. Tmavě vlkoše...
Dohodou
Dobrý den
Jaké jste dávali rozměry boudy pro NO?
My by jsme chtěli udělat vlastní z OSB desek, 180 délka, 80 výška, 90 šířka..
Jasne že zateplit, do boudy jsme koupili matraci 136x88, sláma ani seno není v možnostech z důvodu alergie - dva dny vydržel částečně, pak se osypal škrábal.. Kdyztak jiné rady popřípadně k té matraci či výplně boudy. bouda s předsíňkou zajisté.
Díky za názory a radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ja celkem dlouho premyslela o boude pro naseho vorecha.
Nic na bydleni, bydli doma - jen takovy letni domek/zasivarna pri grilovacce...
A i tak, jsem jela v daleko velkorysejsich rozmerech a to neni tak velky jako NO.
...pokud by tam pes mel opravdu obcas i zit - tak volim zastreseny kotec s oplocenou predzahradkou viz. priloha.
Jako podestylku bych brala drevitou vlnu.
luci.koubu
napsal(a):
Dobrý den
Jasne že zateplit, do boudy jsme koupili matraci 136x88, sláma ani seno není v možnostech z důvodu alergie - dva dny vydržel částečně, pak se osypal škrábal.. Kdyztak jiné rady popřípadně k té matraci či výplně boudy. bouda s předsíňkou zajisté.
Díky za názory a radu.
Podle velikosti psa. Štěně jsem v boudě nikdy neměla.
Podestýlka - dřevitá vlna a spokojenost.
luci.koubu
napsal(a):
Dobrý den
Díky za názory a radu.
Já myslím, že je to OK. Udělala bych odklápěcí střechu, aby se bouda lépe uklízela.
napsal(a):
Ja celkem dlouho premyslela o boude pro naseho vorecha.
Nic na bydleni, bydli doma - jen takovy letni domek/zasivarna pri grilovacce...
A i tak, jsem jela v daleko velkorysejsich rozmerech a to neni tak velky jako NO.
...pokud by tam pes mel opravdu obcas i zit - tak volim zastreseny kotec s oplocenou predzahradkou viz. priloha.
Jako podestylku bych brala drevitou vlnu.
No pokud to má být zašívárna při grilovačce, tak ok. Ale pokud to má být pro psa, který bude venku a bude v boudě spát i v zimě, tak bych řekla, že by bouda zase přehnaně velká být neměla, aby si ji pes zadýchal a zahřál, ne?