Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Prosil

26.6.2020 18:00
Prosil

XXX.XXX.90.240

Dobrý den,
Moje fenka mops 2 roky harala cca před měsícem . Žijeme se synem v domácnosti s více psy. Fenku jsme měli oddělenou každý den. Osobně si nemyslím že by se s někým spojila ,ale můj syn má stále takový divný pocit zda není březí , štěnátka za každou cenu nechceme . Je doposud stejná jen bych se chtěla ujistit někoho zkušenějšího zda jsou ceciky naprosto v pořádku . Ano, na veterinu se můžu dostavit jen nevím zda to není zbytečné , má z veteriny docela stres .. příkladám fotografii, moc moc děkuji všem za odpověď,radu, zkušenost .

Děkuji Vám za případnou radu❤️

26.6.2020 19:28
impact

XXX.XXX.59.63

Tohle Vám řekne s jistotou jen sono břicha.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2020 20:23

impact napsal(a):
Tohle Vám řekne s jistotou jen sono břicha.

Předtím štěňata neměla? Podle fotek bych tipovala na březost - i falešnou. Bez veta se asi neobejdete. Pokud nechcete jenom čekat a sledovat.

26.6.2020 21:17
Terven

XXX.XXX.110.191

Úplně stejně velký cecíky má moje fena, kterou mám od štěněte a nikdy březí nebyla. Dokonce i střihačka ve psím salónu konstatovala, že má nezvykle velký cecíky.

26.6.2020 22:45

Naší feně po faleškách cecíky i větší zůstaly., obvzlášť ty mezi zadníma....takže jedině sono....

27.6.2020 07:58
Santinan

XXX.XXX.45.113

S jistotou vám to včas potvrdí jen sono břicha,jak už tu bylo řečeno,takže chcete-li mít jistotu,vzhůru na veterinu.. n druhou stranu pokud žije v jedné domácnosti se psy tak by možná bylo lepší nechat fenu vykastrovat když nechcete stenda?

Prosil

27.6.2020 08:56
Prosil

XXX.XXX.90.240

Štěnátka nikdy před tím neměla .

Přidejte reakci

Přidat smajlík