Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Niksk

1.7.2020 13:09
Niksk

XXX.XXX.210.62

Ahoj všem,

chtěla jsem se zeptat, jestli je možné a případně jakou máte zkušenost s kombinací BARF + granulí?

Za pár týdnů si přivezeme štěně mopse a mně se zalíbily směsi od Mixano.cz. Pokud bychom ale pejska měli krmit jen tímto, asi to trochu vleze do peněz (to samozřejmě není ten hlavní problém, na výživě psa šetřit nechceme). Hlavní je, že s pejskem dost často pojedeme na víkendy mimo domov a nebudeme mít auto, ale pojedeme vlakem. Tím pádem bychom neměli směsi jak převést, aby zůstaly zamražené a bojím se, aby se nezkazily.

Byla bych proto ráda, kdyby pejsek zvládal jíst obojí a např. několik dnů v týdnu bychom dávali BARF, několik granule. Nebo např. ráno krmit granulemi (ideálně pokud pejskovi nebudou vadit bychom chtěli zkusit Orijen), večer dát Mixano směs.

Máte s tím někdo zkušenosti, prosím? Není to pro pejska problém, např. kvůli trávení?
A taky, nemáte někdo zkušenost s Mixano směsi? Bohužel nestíhám pejskovi vařit a tyhle směsi mi přišly moc fajn :)

Předem moc děkuju :)

1.7.2020 13:20
Terven

XXX.XXX.110.191

Mám s tím zkušenost- krmila jsem štěně od dvou měsíců granulemi i barfem a střídala jsem to i během jediného dne. Úplně bez problému.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2020 13:36

Krmim tak oba psy, částečně granule, částečně barf, není problém. Ale samozřejmě zvykat postupně.
Jinak mixano je fakt drahé, levněji vás vyjdou mražené směsi z různých barf shopu :)

Niksk

1.7.2020 14:38
Niksk

XXX.XXX.210.62

Super, mockrát děkuju :) Nemáte prosím zkušenost s nějakým dobrým barf shopem?

1.7.2020 14:58

Já beru odtud http://eshop.barf-krmiva.cz/
Ale mám to v dojezdove vzdálenosti. Některé eshopy mají rozvoz nebo výdeje po celé ČR, určitě někdo poradi :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík