Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
mám dotaz. Nedávno jsem chtěla přispět nemalou částkou na LOZ Písek. Tip jsem dostala od kamarádky, která si adoptovala od tohoto spolku psa.
Jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistila, že pobočný spolek LOZ Písek vybírá peníze na soukromý účet nějaké paní Mackové, která se veřejně označuje jako vedoucí dočasné péče. Při pohledu na profil, jsem zjistila, že paní používá název LOZ Písek jako oficiální a lidé si myslí, že přispívají LOZ Písek.
Nelenila jsem a začala jsem zjišťovat. Paní Macková používá účet několik roků a určitě nepodává daňové přiznání. Jak vlastně potvrzuje dary od lidí? Pobočný spolek LOZ Písek IČ : 71214691 byl z obchodního soudu vymazán v roce 2017, nedoložil potřebné dokumenty - stanovy a předsedu do dnešní doby. Za předsedu se na FB označuje paní Štěpánová, ale bez potřebných listin jí to moc nevěřím. Co je zapsáno v Obchodním soudu je směrodatné.
Jak je možné v této době takto fungovat? Kontaktovala jsem i předsedkyni LOZ a ani po měsíci nic. Žádná změna, asi je jí to jedno. Hlavně, že byla v reportáži, kde se špinil jiný spolek. Ten má alespoň svůj účet a je zapsaný dle zákona.
Ptala jsem se i právníka: Je naprosto vyloučeno, aby byl při nakládání s prostředky spolku využíván soukromý účet, třeba i osobní účet pokladníka! Spolek je právnická osoba. Vyvedení peněz na soukromý účet, byť v dobré víře, kdy jako soukromá osoba získám např. vyšší úroky, je klasická defraudace! Pokud pominu trestní odpovědnost, nastane tak pokladníkovi problém, protože nebude mít jak správně zaúčtovat převody mezi svým účtem a spolkovými penězi. V případě náhlého úmrtí se pak spolek k penězům fyzické osoby nedostane!
Takže takhle funguje záchrana psů v ČR. Každý si může dělat co chce!

Liga na ochranu zvířat je zrušená? Nene.
Písek je pobočný spolek a je normálně v rejstříku.
https://www.podnikatel.cz/rejstrik/liga-na-ochranu-zvirat-pisek-71214691/
Jinak než něco, tak čtu
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3027493/docasna-pece-zoufala-chovatelka

Ares - pod Hlavním LOZ
Liga na ochranu zvířat - Písek, IČ: 712 14 691
Na Stínadlech 360/4, Pražské Předměstí, 397 01 Písek
zapsáno 12. ledna 2017
vymazáno 31. května 2017
Nemá ze zákona doložené stanovy a ani předsedu. Je za to i pokuta a takový pobočný spolek vlastně neexistuje.
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=737476&typ=UPLNY
A to, že mají účet na soukromou osobu je normální? Proč se tedy zakládají spolky?
A odkaz na diskuzi nějak nechápu. Stále je to vybírání darů na soukromou osobu pod hlavičkou nezapsaného pobočného spolku. To nějaká diskuze nezmění.

Ten celý účet je docela vtipný.
https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2200388731
a to, že tam paní platí vesele za svého psa veterinu. Čert to vem, on za to nemůže.
Koukneme se třeba na podložky :
07.06.2020 -4 627,09 CZK Platba převodem uvnitř banky
podložky
44455078 BXR6-FH50-1Q3X podložky
09.06.2020 -2 510,00 CZK Platba převodem uvnitř banky
podložky
470059 podložky
03.07.2020 -4 030,00 CZK Okamžitá odchozí platba
podložky
8880006566 podložky
Kdyby paní byla spolek, tak má jistě jiné ceny. I když tady to zrovna při součtu cen a průměrným používání podložek (pes/ks) vypadá na trochu divné platby.
napsal(a):
Ten celý účet je docela vtipný.
https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2200388731
a to, že tam paní platí vesele za svého psa veterinu. Čert to vem, on za to nemůže.
Koukneme se třeba na podložky :
07.06.2020 -4 627,09 CZK Platba převodem uvnitř banky
podložky
44455078 BXR6-FH50-1Q3X podložky
09.06.2020 -2 510,00 CZK Platba převodem uvnitř banky
podložky
470059 podložky
03.07.2020 -4 030,00 CZK Okamžitá odchozí platba
podložky
8880006566 podložky
Kdyby paní byla spolek, tak má jistě jiné ceny. I když tady to zrovna při součtu cen a průměrným používání podložek (pes/ks) vypadá na trochu divné platby.
Prosím Vás a jaké jiné ceny za podložky by měly spolky mít? 😳 Jakože žijete v domnění, že si spolek dupne a hned mu všude daj všechno za polovinu? 🤣
Imho když mám štěňata a mám je doma na podložkách, klidně sjedou 10 podložek za den (dle počtu štěňat, velikosti boxu a času, který jsem doma/v práci). Za deset dní je to stovkový balík, který stojí cca 800 ve velkoobchodu. Tak počítejte.
Nejsem apriori proti tomu, esi tu někoho drbete nebo ne, ale aspoň to proboha stavte na nějakých normálních argumentech a ne na takových 💩💩💩.

On je spíš problém v tom, že paní tam na podložkách nikoho skoro nemá. Teprve teď tam má nově štěňata.
Podložky nepodložky - příspěvek je o vybírání peněz na soukromý účet.
napsal(a):
On je spíš problém v tom, že paní tam na podložkách nikoho skoro nemá. Teprve teď tam má nově štěňata.
1) Jak to tak dobře víte, že tam nemá nějaká zachráněná štěňata, třeba s matkou, které zatím nezveřejňuje?
2) Jakože je nemůže používat i pod jiné psy?
3) A když jí náhodou dojdou, tak nemůže nakoupit, ať má připraveno a musí čekat, až bude zase nějaká štěňata mít?
Mám z Vás dojem, že jste spíš člověk, který si nutně musel přijít anonymně kopnout. Co Vám udělala? 🤣
Edit: No já jsem pitchoviny o podložkách nezačala, tak co se vztekáte? 🤣

A to se prostě nemůžete zeptat šéfky, jestli s tou Mackovou vůbec ještě spolupracují? Však ta diskuze říká, že je mimo..
Jaké stanovy, to je pobočný spolek, co to máte za hloupého advokáta? Stanovy mají. Tak snad se bavím s útulkem a pošlu to jim, ne.
229717616/0300
Copak tam nevidíte dvě pobočky v Písku?? Znovu akční 2017.
Jedna zrušená, druhá běží.
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik- $firma?ico=71214691&jenPlatne=VSECHNY
Dočaskáři nemusí používat hlavní účet, jsou "placeni" od spolku, případně jim někdo peníze daruje, no a co, však transp. účet, tím líp, ne.
Udělejte radši něco užitečného a napište to D. Kubištové.
edit.: dočaskář nemusí nikomu vysvětlovat nic, on není žádný subjekt a povinnost trans. účtu není

napsal(a):
Víte, že psi s inkontinencí ty podložky potřebují také? A staří psi? A blinkací psi? Liga na ochranu zvířat není hotel, mají tam třeba nemocné a opuštěné psy, chápete?
A jdu, na některé typy už nemám nervy.

impact
napsal(a):
1) Jak to tak dobře víte, že tam nemá nějaká zachráněná štěňata, třeba s matkou, které zatím nezveřejňuje?
2) Jakože je nemůže používat i pod jiné psy?
3) A když jí náhodou dojdou, tak nemůže nakoupit, ať má připraveno a musí čekat, až bude zase nějaká štěňata mít?
Mám z Vás dojem, že jste spíš člověk, který si nutně musel přijít anonymně kopnout. Co Vám udělala? 🤣
Edit: No já jsem pitchoviny o podložkách nezačala, tak co se vztekáte? 🤣
Do nikoho nekopu, jen mi to přišlo divné. Paní je teda údajně dočaska LOZ Písek se soukromým účtem? LOZ Písek nemá svůj účet a jen půjčil název? Proč teda nemají i velké spolky takový model?

napsal(a):
A to se prostě nemůžete zeptat šéfky, jestli s tou Mackovou vůbec ještě spolupracují? Však ta diskuze říká, že je mimo..
Jaké stanovy, to je pobočný spolek, co to máte za hloupého advokáta? Stanovy mají. Tak snad se bavím s útulkem a pošlu to jim, ne.
229717616/0300
Copak tam nevidíte dvě pobočky v Písku?? Znovu akční 2017.
Jedna zrušená, druhá běží.
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?ico=71214691&jenPlatne=VSECHNY
Dočaskáři nemusí používat hlavní účet, jsou "placeni" od spolku, případně jim někdo peníze daruje, no a co, však transp. účet, tím líp, ne.
Udělejte radši něco užitečného a napište to D. Kubištové.
edit.: dočaskář nemusí nikomu vysvětlovat nic, on není žádný subjekt a povinnost trans. účtu není
Mimo rozhodně není, když používá jejich název a účet nazvaný podle pobočného spolku.

napsal(a):
Do nikoho nekopu, jen mi to přišlo divné. Paní je teda údajně dočaska LOZ Písek se soukromým účtem? LOZ Písek nemá svůj účet a jen půjčil název? Proč teda nemají i velké spolky takový model?
Mají.
LOZ o tom třeba ani neví, to Vás nenapadlo? Co si to ověřit, hm?!
A kopete. A prostě neumíte číst. A jste zákeřný tvor. Ee.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2878511/obchod-se-psy-pod-rouskou-dobrocinnosti/strana/3

napsal(a):
Mají.
LOZ o tom třeba ani neví, to Vás nenapadlo? Co si to ověřit, hm?!
A kopete. A prostě neumíte číst. A jste zákeřný tvor. Ee.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2878511/obchod-se-psy-pod-rouskou-dobrocinnosti/strana/3
Ví o tom, paní z LOZ jsem psala jako první.

napsal(a):
Mimo rozhodně není, když používá jejich název a účet nazvaný podle pobočného spolku.
To už tu bylo 3x, čtěte odkazy a udělejte něco užitečného.

napsal(a):
Ví o tom, paní z LOZ jsem psala jako první.
No a co říkala? :-)

napsal(a):
No a co říkala? :-)
Nic, že to řeší z paní Štěpánovou.

napsal(a):
To už tu bylo 3x, čtěte odkazy a udělejte něco užitečného.
Ale v těch odkazech se jen dozvím, že paní je bývalá množka. Pak jsem našla, že jí nějaký spolek vyhodil nebo co. Mě prostě zajímá proč nemá LOZ Písek svůj transparentní účet nebo proč tam nemají uvedený nějaký hlavní účet LOZ. Nechci podporovat nějakou paní na soukromém účtu. Koukala jsem na jiné spolky a nikde to takhle nemají. Vždycky je majitel účtu spolek.
Tak prostě nazvu stránku Dočasná či dlouhodobá péče u Žeryka a ne Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Písek, aby si každý jako já myslel, že jdou peníze přímo LOZ Písek.

Položím otázku asi jinak nebo se nedočkám odpovědi.
Pobočný spolek LOZ - LOZ Písek nemá žádný svůj spolkový účet? Má jen dočasku se svým soukromým účtem? Kdokoliv chce přispět na LOZ Písek automaticky přispěje na soukromý účet té paní?
S paní Mackovou jsem se setkal osobně a přiznávám, že na mě nepůsobila zrovna dobrým dojmem. Neznám ji ale nijak dobře, abych mohl soudit. Situaci v LOZ Písek neznám vůbec.
Na Vašem místě bych se pokusil s dotazy kontaktovat nějakou nadřízenou osobu. Naprosto chápu, že když chce někdo darovat peníze, zajímá ho, na co budou využity! Bohužel ale takhle anonymně řešit někoho v diskuzi nepůsobí dobře.
napsal(a):
Pobočný spolek LOZ - LOZ Písek nemá žádný svůj spolkový účet? Má jen dočasku se svým soukromým účtem? Kdokoliv chce přispět na LOZ Písek automaticky přispěje na soukromý účet té paní?
Malý moment..

napsal(a):
Tak ještě jednou.
LOZ má jeden jediný účet!
Je to ten, co mají na svém jediném webu a ten jsem sem napsala.
Takže kdo chce přispět LOZ, vleze na web LOZ a tam najde jejich jediný účet!
http://lozcr.eu/kontakty/
Když to s vedoucí Písku předsedkyně řeší, tak o co Vám jde?
Můžete max tak podat stížnost kvůli neohlášené sbírce, ale to nevím, jestli udělala tahle osoba, nebo si stěžovat na něco jako "podvedli mě, protože jsem daroval peníze psům a ne té osobě".
Když se někdo bude hodně snažit, prokážou jí úmysl a dostane dva roky, no.
Ale když něčemu nerozumíte a ještě jste to ani nenechala dořešit šéfku LOZ, tak byste se tomu spolku radši tady měla omluvit a nemlet nesmysly.
Je to veřejné a od Vás to není fér.
Co já vím, tak jiné pobočky šlapou ok, ta u nás rozhodně.
Copak Vám nedošlo, že tuhle osobu vyhodili i z jiných spolků, kterýchžto používala hlavičku? Je to soukromá osoba, dočaskář, oni za ni nenesou odpovědnost. Ale po tomhle s tím něco udělají, nebojte.. ani jste nepočkala, co se stane zítra, ale tak hlavně že drby na netu.

napsal(a):
Tak ještě jednou.
LOZ má jeden jediný účet!
Je to ten, co mají na svém jediném webu a ten jsem sem napsala.
Takže kdo chce přispět LOZ, vleze na web LOZ a tam najde jejich jediný účet!
http://lozcr.eu/kontakty/
Když to s vedoucí Písku předsedkyně řeší, tak o co Vám jde?
Můžete max tak podat stížnost kvůli neohlášené sbírce, ale to nevím, jestli udělala tahle osoba, nebo si stěžovat na něco jako "podvedli mě, protože jsem daroval peníze psům a ne té osobě".
Když se někdo bude hodně snažit, prokážou jí úmysl a dostane dva roky, no.
Ale když něčemu nerozumíte a ještě jste to ani nenechala dořešit šéfku LOZ, tak byste se tomu spolku radši tady měla omluvit a nemlet nesmysly.
Je to veřejné a od Vás to není fér.
Co já vím, tak jiné pobočky šlapou ok, ta u nás rozhodně.
Copak Vám nedošlo, že tuhle osobu vyhodili i z jiných spolků, kterýchžto používala hlavičku? Je to soukromá osoba, dočaskář, oni za ni nenesou odpovědnost. Ale po tomhle s tím něco udělají, nebojte.. ani jste nepočkala, co se stane zítra, ale tak hlavně že drby na netu.
Dořešit? Řeší to už skoro měsíc. To je takový problém zavolat té paní do Písku z LOZ Písek, ať to okamžitě stopnou. Pak udělat - vyřešit oficiální účet?

Dasvo
napsal(a):
S paní Mackovou jsem se setkal osobně a přiznávám, že na mě nepůsobila zrovna dobrým dojmem. Neznám ji ale nijak dobře, abych mohl soudit. Situaci v LOZ Písek neznám vůbec.
Na Vašem místě bych se pokusil s dotazy kontaktovat nějakou nadřízenou osobu. Naprosto chápu, že když chce někdo darovat peníze, zajímá ho, na co budou využity! Bohužel ale takhle anonymně řešit někoho v diskuzi nepůsobí dobře.
Řeším to veřejně, protože s tím nikdo nic nedělá. Omlouvám se, ale chráním ostatní dárce. Psala jsem i paní předsedkyni LOZ, že si její práce vážím a rozhodně nechci poškodit LOZ. Jen se chci dopátrat pravdy. Stačilo po měsíci napsat řeším, je to složité. Co si mám pak myslet? Na účtu dále lidé dávají peníze a paní je dál používá.
Paní tu píše, že roznáším drby. Drby? Lidé mají právo vědět kam jdou peníze, které pošlou.

Hezké odpoledne,
dnes je dál vybíráno na soukromý účet pod názvem LOZ Písek. Přišel mi mail od paní Štěpánové. To by měla snad být předsedkyně LOZ Písek dle webu. Vadí jí, že píšu anonymně. Dobrá, těší mě Lenka a dalších cca. 25 poškozených. Vyčetla, že prý je pomlouvám. Chápu, ale stále vybírají od dárců na soukromý účet nějaké paní a ne na oficiální účet LOZ. Je jedno zda k němu mají přístup tři osoby! Stále je to soukromý účet nějaké paní! V dalším mailu, který poslala mě označuje za někoho jiného a prý mám nějaký spolek. Těžko říct s čím nebo s kým má paní problém. Dozvěděla jsem se, že se mám obrátit na jejich právníka. Podle paní je tato situace normální a dál budete přispívat soukromým osobám na jejich účty a spolek pod který se schovávají uvidí leda .... z peněz dárců. Bravo! To si těch 5 tisíc raději strčím do....!
Takže takhle vypadá jednání s dárci v ČR!

Já se divím, že se divím, že někdo zná číslo účtu, který je transparentní, takže se může předem rozhodnout, jestli jim něco dá, ale pak si jde stěžovat :-)
Být to běžný účet, tak neříkám nic.
Ale vše vidím, vím, tak s čím mám problém?
26 poškozených? Koleček?

Pro nechápavé o co mi šlo a jde :
Soukromý účet vydávající se za jediný tran. účet LOZ Písek
Číslo účtu: 2200388731 / 2010
Majitel účtu: Ing. Macková, Milana
Název účtu: Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Písek
Správně uvedený účet
Číslo účtu: 2301293897 / 2010
Majitel účtu: Liga na ochranu zvířat, místní organizace, K.H.
Název účtu: Liga na ochranu zvířat, místní organizace, K.H.
Je opravdu takový problém dojít do banky a udělat účet takto a převést tam všechny peníze ze soukromého. Peníze stejně patří zvířatům co mají v péči! Proč je má mít paní na soukromém účtu?

napsal(a):
Já se divím, že se divím, že někdo zná číslo účtu, který je transparentní, takže se může předem rozhodnout, jestli jim něco dá, ale pak si jde stěžovat :-)
Být to běžný účet, tak neříkám nic.
Ale vše vidím, vím, tak s čím mám problém?
26 poškozených? Koleček?
Vidím jen částky. Jak je ověřím? Paní tu a tam dá fakturu na fb. Ráda bych viděla daňové přiznání. To podává paní za sebe nebo spolek vykazuje nulu? Výroční zprávy a uzávěrky dává spolek za nulu nebo co jím paní přizná? To je musí hlavní účetní milovat, pokud se to k ní vůbec dostane. Prostě takhle by to fungovat nemělo si myslím. Spolek jeden či více oficiálních účtů a basta.
A 26 koleček? Vám to přijde ještě vtipné? Celková částka od těchto lidí je přes 38 tisíc. To moc k smíchu není! Vysmíváte se dárcům jak jsou naivní nebo jak to mám chápat?

Tak pozor já se zeptám veřejně, když nedostanu po měsíci odpověď na řešení! A máme tu řešení. Paní do mailu píše, že podá trestní oznámení, že jsem si dovolila upozornit, že vybírají na soukromý účet! Tak to je jednání! Tak dárce má jen platit a na nic se neptat! Bravo!

napsal(a):
Vidím jen částky. Jak je ověřím? Paní tu a tam dá fakturu na fb. Ráda bych viděla daňové přiznání. To podává paní za sebe nebo spolek vykazuje nulu? Výroční zprávy a uzávěrky dává spolek za nulu nebo co jím paní přizná? To je musí hlavní účetní milovat, pokud se to k ní vůbec dostane. Prostě takhle by to fungovat nemělo si myslím. Spolek jeden či více oficiálních účtů a basta.
A 26 koleček? Vám to přijde ještě vtipné? Celková částka od těchto lidí je přes 38 tisíc. To moc k smíchu není! Vysmíváte se dárcům jak jsou naivní nebo jak to mám chápat?
Ano, vysmívám se dárcům, kteří vidí, na co jsou peníze užívány, a přesto jí něco pošlou.
Nakupuji na zoohitu, body se tam dají darovat útulkům. A přijde mi, že to funguje.
Pak se jim dá darovat jídlo, deky, ..
Hele. Já su skoro největší kritik tadytoho všeho, .. ani mě nenapadne vzít si psa z útulku, kde chcou 5000 poplatek....... a mám spoustu dalších chytrých řečí.... ale paní Macková je taková zvláštní, je toho po netu dost, takže prostě.. no nebudu to dopisovat, bych mohla být zas za vtipálka.
A já jsem :-)
Velmi mě bude zajímat "audit", co jí kdo dokáže, když účet je transparentní a dárci se svobodně rozhodli.
Myslím, že ta paní ani není podvodník, ona to myslí dobře, jen by ten název účtu mohli změnit na "pro pejsky z písku".
Nebo z Písku. To máte jedno.

napsal(a):
Ano, vysmívám se dárcům, kteří vidí, na co jsou peníze užívány, a přesto jí něco pošlou.
Nakupuji na zoohitu, body se tam dají darovat útulkům. A přijde mi, že to funguje.
Pak se jim dá darovat jídlo, deky, ..
Hele. Já su skoro největší kritik tadytoho všeho, .. ani mě nenapadne vzít si psa z útulku, kde chcou 5000 poplatek....... a mám spoustu dalších chytrých řečí.... ale paní Macková je taková zvláštní, je toho po netu dost, takže prostě.. no nebudu to dopisovat, bych mohla být zas za vtipálka.
A já jsem :-)
Velmi mě bude zajímat "audit", co jí kdo dokáže, když účet je transparentní a dárci se svobodně rozhodli.
Myslím, že ta paní ani není podvodník, ona to myslí dobře, jen by ten název účtu mohli změnit na "pro pejsky z písku".
Nebo z Písku. To máte jedno.
Naprostý souhlas!
Hezký večer , pejsky zachraňujeme 9tým rokem , za tu dobu zde bylo 584 pejsků . Transparentní účet je od r. 2013 . Jeden jediný. (nemění se ,neskrývá se , stále je to ten samý ) . Veškeré peníze pro pejsky jsou na něj vkládány a následně použity na pejsky a pro pejsky .
Ano jsme registrovaný útulek - Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Písek .
Je pravda , že máme větší počet spotřebovaných podložek , nejen pro štěňata , ale i pro více pejsků , kteří jsou staří , neumí dodržovat hygienu , kteří tu jsou v dlouhodobé péči .
A ano , toto je iniciativa jedné paní , která před 5ti lety okradla pejska Lumpíka a nyní se zase začala angažovat v záchraně psů .

Boticelli
napsal(a):
Hezký večer , pejsky zachraňujeme 9tým rokem , za tu dobu zde bylo 584 pejsků . Transparentní účet je od r. 2013 . Jeden jediný. (nemění se ,neskrývá se , stále je to ten samý ) . Veškeré peníze pro pejsky jsou na něj vkládány a následně použity na pejsky a pro pejsky .
Je pravda , že máme větší počet spotřebovaných podložek , nejen pro štěňata , ale i pro více pejsků , kteří jsou staří , neumí dodržovat hygienu , kteří tu jsou v dlouhodobé péči .
A ano , toto je iniciativa jedné paní , která před 5ti lety okradla pejska Lumpíka a nyní se zase začala angažovat v záchraně psů .
Paní M., když ten účet nazvete jinak, tak Vám každý může víte co :-)
Ani bych na ty kraviny neodpovídala, zašla ráno do banky a nazdar.

Boticelli
napsal(a):
Píšete od roku 2013? To jste ale nebyla celou dobu pod LOZ. Takže už nejste pod LOZ, ale jste útulek? A útulek má soukromý účet ač má řádné IČ? Chápu to dobře?

Já bych debatu ukončila. Skoro po měsíci jsou pobočné spolky doloženy u soudu a cca. za 15 dní tu bude i veřejně. Omlouvám se LOZ Písek, teď už jsou řádně zapsaným spolkem. Co se týče názvu spolku v hlavičce účtu paní Mackové. Věřím, že přejmenuje účet, aby název nebyl zavádějící a dál bude pomáhat jako doposud. Jde přece hlavně o pravdivé informace a zvířata!
Hano myslím že nám o dobro zvířat jde už hodně let a je to za námi vidět na rozdíl od vás. Řešte si svoje problémy máte jich dost. My máme vše v pořádku zrovna jako ten zápis u soudu a všem dárcům můžeme do koruny předložit výdaje, protože my si dárců vážíme. Název účtu se měnit nebude je to účet útulku od r.2013 a je v pořádku do poslední koruny.

amazonka10
napsal(a):
Hano myslím že nám o dobro zvířat jde už hodně let a je to za námi vidět na rozdíl od vás. Řešte si svoje problémy máte jich dost. My máme vše v pořádku zrovna jako ten zápis u soudu a všem dárcům můžeme do koruny předložit výdaje, protože my si dárců vážíme. Název účtu se měnit nebude je to účet útulku od r.2013 a je v pořádku do poslední koruny.
Mohu se zeptat na ten název? Paní nemá tento název tak dlouho. Spolupracuje s vámi mnohem méně let než tu píšete. V roce 2013 spolupracovala s jiným spolkem a jmenovala se jinak. To ještě byla s tím spolkem zadobře. Než s vámi začala spolupracovat měla účet na své jméno. A předtím byla zase pod jiným. Před pěti lety měla ještě adopci smlouvy na jméno pod Jasanem nebo tak nějak. Vy vlastně ani nevíte základní info. Chtělo by to místo napadání dávat přesné informace a hlavně se domluvit co kdo píše lidem. Co se týče zápisu, ten se doložil až po mém měsíční otravovaním. To, že je spolek vidět nic nedokazuje. Každý měl doložit potřebné dokumenty max. do roku 2017. Můžete být rádi, že jsem vám ušetřila pokutu až 100 tis.

napsal(a):
Mohu se zeptat na ten název? Paní nemá tento název tak dlouho. Spolupracuje s vámi mnohem méně let než tu píšete. V roce 2013 spolupracovala s jiným spolkem a jmenovala se jinak. To ještě byla s tím spolkem zadobře. Než s vámi začala spolupracovat měla účet na své jméno. A předtím byla zase pod jiným. Před pěti lety měla ještě adopci smlouvy na jméno pod Jasanem nebo tak nějak. Vy vlastně ani nevíte základní info. Chtělo by to místo napadání dávat přesné informace a hlavně se domluvit co kdo píše lidem. Co se týče zápisu, ten se doložil až po mém měsíční otravovaním. To, že je spolek vidět nic nedokazuje. Každý měl doložit potřebné dokumenty max. do roku 2017. Můžete být rádi, že jsem vám ušetřila pokutu až 100 tis.
Notak.
Už před více jak pěti lety tam ten zápis byl, Písek je od 2014 a důkaz má wayback machine gůgl a tady třeba komentář orionky z 22.12.2015 09:42
(to je to, co jste hrozně nechtěla číst :-))
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3027493/docasna-pece-zoufala-chovatelka
chtěla bych mít tyhle starosti

napsal(a):
Notak.
Už před více jak pěti lety tam ten zápis byl, Písek je od 2014 a důkaz má wayback machine gůgl a tady třeba komentář orionky z 22.12.2015 09:42
(to je to, co jste hrozně nechtěla číst :-))
chtěla bych mít tyhle starosti
To máte pravdu, ale bez doložených listin. Lhůta byla do roku 2017. To je pak jen ič bez ničeho. Nikdo nemá podklady k nakládání se spolkem. Mrtvé ič. Nezaložíte účet a nemůžete nikde dokázat, že jste třeba předseda. Více méně nemáte žádný doklad, že jste spolek. Banka i úřady vyžadují dokumenty ze soudu. Teď to tam budou konečně mít po mém otravovaní. Kdyby soud jednal pružněji, tak je dávno zruší a neudělají nic.
Vím, že to je otravné. Už mě to taky nebaví.
A to, že se tu paní stále trefuje do paní Hany, která ji nechtěla poslat spolkové peníze na soukromý účet je už trochu mimo. Žádný spolek by to neudělal, jen by proplatit faktury třeba za veterinu. To je mezi paní a paní Hanou.

napsal(a):
To máte pravdu, ale bez doložených listin. Lhůta byla do roku 2017. To je pak jen ič bez ničeho. Nikdo nemá podklady k nakládání se spolkem. Mrtvé ič. Nezaložíte účet a nemůžete nikde dokázat, že jste třeba předseda. Více méně nemáte žádný doklad, že jste spolek. Banka i úřady vyžadují dokumenty ze soudu. Teď to tam budou konečně mít po mém otravovaní. Kdyby soud jednal pružněji, tak je dávno zruší a neudělají nic.
Vím, že to je otravné. Už mě to taky nebaví.
A to, že se tu paní stále trefuje do paní Hany, která ji nechtěla poslat spolkové peníze na soukromý účet je už trochu mimo. Žádný spolek by to neudělal, jen by proplatit faktury třeba za veterinu. To je mezi paní a paní Hanou.
Myslím, že máte starosti, které vůbec mít nemusíte :-) Jo, upozorněte lidi na účet, který má jiný název. Ok.
Ale o pobočných spolcích asi nic moc nevíte, o tom, kdo musí stanovy mít, kterými se kdo řídí, kdo zřizuje a zapisuje pob. spolek kam.
Lhůta do 2017 byla pro stanovy hlavního spolku - všech u nás - proto, že vyšel NOZ a tím se všechny začaly zapisovat i veřejně. To magické datum je jen to, že při každé zákonné úpravě mají spolky 3 roky na úpravu svých stanov.
Spolky, víte, ne ty pobočky, které samy nemohou nic moc. Ony mají tak max jiný účet a otevírací dobu, ale to je asi tak celé.
Konkrétně pobočka Písek byla v roce 2017 (a to jste jim nic neříkala, že jo :-) ) zrušená a vytvořená znovu a, světe div se, jsou ve veřejném rejstříku přesné záznamy. Pro rýpaly, co by se radši mohli starat o jiné věci..
Ale je zajímavé, kdo má furt něco proti LOZ.
Jestli nemáte co dělat, začněte otravovat SOS for pets, samozvané Animal policajtky, tam se nevymotáte ani za dvacet let :-) a pozor - bude to užitečné, protože ta zvířata jsou chudáci! Už v 2015 to řešila KVS, nevyřešila, letos o nich dokument - Obchod se soucitem - zas nic nevyřešeno. Hurá do toho.

napsal(a):
Myslím, že máte starosti, které vůbec mít nemusíte :-) Jo, upozorněte lidi na účet, který má jiný název. Ok.
Ale o pobočných spolcích asi nic moc nevíte, o tom, kdo musí stanovy mít, kterými se kdo řídí, kdo zřizuje a zapisuje pob. spolek kam.
Lhůta do 2017 byla pro stanovy hlavního spolku - všech u nás - proto, že vyšel NOZ a tím se všechny začaly zapisovat i veřejně. To magické datum je jen to, že při každé zákonné úpravě mají spolky 3 roky na úpravu svých stanov.
Spolky, víte, ne ty pobočky, které samy nemohou nic moc. Ony mají tak max jiný účet a otevírací dobu, ale to je asi tak celé.
Konkrétně pobočka Písek byla v roce 2017 (a to jste jim nic neříkala, že jo :-) ) zrušená a vytvořená znovu a, světe div se, jsou ve veřejném rejstříku přesné záznamy. Pro rýpaly, co by se radši mohli starat o jiné věci..
Ale je zajímavé, kdo má furt něco proti LOZ.
Jestli nemáte co dělat, začněte otravovat SOS for pets, samozvané Animal policajtky, tam se nevymotáte ani za dvacet let :-) a pozor - bude to užitečné, protože ta zvířata jsou chudáci! Už v 2015 to řešila KVS, nevyřešila, letos o nich dokument - Obchod se soucitem - zas nic nevyřešeno. Hurá do toho.
Máte pravdu, když něco nevím, tak se zeptám. Kde jinde než na soudě.
U pobočného spolku je proces vzniku dvoufázový (stejně jako u právnické osoby). Prvním krokem je založení a druhým krokem je vznik. Pobočný spolek vzniká zápisem do spolkového rejstříku. Není-li rozhodnutí o zápisu nebo jeho odmítnutí vydáno do 30 dnů od podání návrhu na zápis, považuje se pobočný spolek za zapsaný do spolkového rejstříku uplynutím této lhůty.
Návrh na zápis od spolkového rejstříku podává hlavní spolek. Návrh na změnu či výmaz může podávat i sám pobočný spolek, pouze ovšem v případě, že k tomu bude hlavním spolkem zmocněn. K rejstříkovému řízení je po celou dobu příslušný rejstříkový soud hlavního spolku.
Do Sbírky listin je u pobočného spolku třeba založit stanovy hlavního spolku, zápis o rozhodnutí o změně stanov, příp. jiné listiny osvědčující jinou změnu zapisovaného údaje.
Tyto listiny jsou poté k dispozici veřejně.
U tohoto subjektu nejsou k dnešnímu dni tyto listiny doloženy.
napsal(a):
Ale kopete schválně rejete, vám nestačilo napsat úžasnou referenci na seznamu že? Moc dobře člověk ví o co vám jde, myslíte si že lidi jsou někteří tak hloupí . Kdepak nejsou váš záměr je fakt směšný

brundibál
napsal(a):
Ale kopete schválně rejete, vám nestačilo napsat úžasnou referenci na seznamu že? Moc dobře člověk ví o co vám jde, myslíte si že lidi jsou někteří tak hloupí . Kdepak nejsou váš záměr je fakt směšný
Omlouvám se, ale nevím co tím myslíte. Recenze jsem na seznam určitě nepsala. Myslím, že je k tomuto tématu již vše jasné a je na čase ho uzavřít.
Doporučuji s Divine vůbec nekomunikovat !! Tato pani vložila i na seznam podobnou, neli horší referenci a jde jí jednoznačně o pomstu. Bohu dík, že existují takoví lidé jako je pani Macková, která má účet transparentní, která neprošustrovává peníze od dárců, ale vše má podložené a může doložit. Každý dárce vidí na transparentní účet, tedy je jeho svobodná vůle zda chce pomoci a nebo né. Jsou i tací, co vybírají peníze na nemocného psa, pak se dohadují zda to bylo vybrané na účet spolku a ve finále se zjistí, že to nebyl účet spolku, ale soukromý účet. S rozdílem tím, že se vybralo hodně peněz, ale bohužel na účel dost závažného vyšetření nedošlo a peníze byli fuč. Jo, jo i tací jsou mezi náma. Okradou nemocného psa . Takovéto případy by se měli řešit, okrást nemocného psa dokáže jedině lidská hyena, která nemá vůbec co dělat mezi zvířaty, natož u sebe nějaká zvířata mít. A tahle hyena se ještě zbavila na stáří svých psů. Co dodat .
Já jen zírám na tu její drzost. Také jsme jí kdysi s přítelem poslali na léčbu pejska ten z vybíraných peněz na jeho léčbu neviděl ani korunu. Proto jsme chtěli peníze zpět. Dočkali jsme se jen lhaní, vykrucovaní.Penize nevrátila nikomu. Od té doby ji sleduji tak mě ani neudivilo že byla odsouzená za finanční podvod. A to se opět prezentuje jako spolek Animals Cops.Tak to vyšší dívčí to nemá obdoby.Je to jen nějaká pomsta sice hodně ubohá a le co od ní jiného čekat, že.
napsal(a):
Omlouvám se, ale nevím co tím myslíte. Recenze jsem na seznam určitě nepsala. Myslím, že je k tomuto tématu již vše jasné a je na čase ho uzavřít.
Ale psala . . . Kopíruji :
Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Písek
Třebkov 2, Písek
Divine Jewellery
1 recenze
před 2 týdny-
Nepodporujte soukromé osoby! Posílejte peníze jen oficiálním spolkům! Vyžádejte si od této dočasné péče číslo oficiálního účtu LOZ Písek!
Účet pobočného spolku je na soukromou osobu, která si s penězi dělá co chce. Je naprosto vyloučeno, aby byl při nakládání s prostředky spolku využíván soukromý účet. Spolek je právnická osoba. Vyvedení peněz na soukromý účet, byť v dobré víře je klasická defraudace! Pokud pominu trestní odpovědnost, nastane tak pokladníkovi spolku problém, protože nebude mít jak správně zaúčtovat převody mezi svým účtem a spolkovými penězi. V případě náhlého úmrtí se pak spolek k penězům fyzické osoby nedostane! . . .

listopadka
napsal(a):
Já jen zírám na tu její drzost. Také jsme jí kdysi s přítelem poslali na léčbu pejska ten z vybíraných peněz na jeho léčbu neviděl ani korunu. Proto jsme chtěli peníze zpět. Dočkali jsme se jen lhaní, vykrucovaní.Penize nevrátila nikomu. Od té doby ji sleduji tak mě ani neudivilo že byla odsouzená za finanční podvod. A to se opět prezentuje jako spolek Animals Cops.Tak to vyšší dívčí to nemá obdoby.Je to jen nějaká pomsta sice hodně ubohá a le co od ní jiného čekat, že.
Nevím jaké máte informace, ale nikdo za finanční podvod odsouzen nebyl v otázce psa Lumpa. Finance spolku nikdo nepošle bez potvrzení na soukromý účet. Proč jste tedy nenapsala na výzvu pro dárce o navrácení daru?

Boticelli
napsal(a):
Ale psala . . . Kopíruji :
Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Písek
Třebkov 2, Písek
Divine Jewellery
1 recenze
před 2 týdny-
Nepodporujte soukromé osoby! Posílejte peníze jen oficiálním spolkům! Vyžádejte si od této dočasné péče číslo oficiálního účtu LOZ Písek!
Účet pobočného spolku je na soukromou osobu, která si s penězi dělá co chce. Je naprosto vyloučeno, aby byl při nakládání s prostředky spolku využíván soukromý účet. Spolek je právnická osoba. Vyvedení peněz na soukromý účet, byť v dobré víře je klasická defraudace! Pokud pominu trestní odpovědnost, nastane tak pokladníkovi spolku problém, protože nebude mít jak správně zaúčtovat převody mezi svým účtem a spolkovými penězi. V případě náhlého úmrtí se pak spolek k penězům fyzické osoby nedostane! . . .
A není to tak? Proč tedy obvoláváte několik týdnů spolky, aby jste se ujistila jestli z toho může být problém. Přiznáte kdo vám dal jakou odpověď? No bylo vám řečeno, že to je sakra velký problém.
napsal(a):
A není to tak? Proč tedy obvoláváte několik týdnů spolky, aby jste se ujistila jestli z toho může být problém. Přiznáte kdo vám dal jakou odpověď? No bylo vám řečeno, že to je sakra velký problém.
Ale , tak na to nemám čas . Hano už toho nech , nebo chceš znovu tu o Lumpíkovi ? Nechtěla jsi to už 2x ukončit ? . . .

Ok konec.
napsal(a):
Nevím jaké máte informace, ale nikdo za finanční podvod odsouzen nebyl v otázce psa Lumpa. Finance spolku nikdo nepošle bez potvrzení na soukromý účet. Proč jste tedy nenapsala na výzvu pro dárce o navrácení daru?
Ne nikdo za finanční podvod na Lumpa odsouzen nebyl a to jen z důvodů, že nikdo na vás nepodal trestní oznámení, to jen vy na p. Mackovou, kde jste měla smůlu, protože se nic neprokázalo !! Být vámi tak raději mlčím a vůbec se neozývám. A ty vaše bláboly ve spisu byly taky výplodem lží. Tak toho raději nechte.
amazonka10
napsal(a):
Finanční podvod na vaši bývalou kamarádku Danuši Jungmannovou za to jste odsouzená byla.
Ano, to byla, ale o tom raději mlčí a nepíše. Jen se naváží do ostatních, raději by si měla zamést před vlastním prahem, hlídat sama sebe, protože si myslím že těch průserů měla už dost a může být ráda, že jsou tací, kteří na ní to trestní oznámení nepodali, jinak by už tady asi takto nevypisovala.
napsal(a):
K účtu se nevyjadřuju, ale i staří a nemocní psi mohou potřebovat podložky.
amazonka10
napsal(a):
Hano starý pejsci jsou také na podložkách a hlavně v čistotě, ale o tom ty nemáš ani ponětí vzhledem k tomuto v jakém stavu jsi vozila pejsky do adopcí. Jinak tady s tebou už není co řešit, předali jsme to právnímu zástupci LOZ ČR.
A furt a furt to tady pojede dokola...