Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2020 20:01
Neli.kac

XXX.XXX.121.14

Dobry den,

mam pulrocni fenku rhodéského ridgebacka už od mala resime, ze pozira vykaly, od kazdeho zvirete krome sebe.
Od prijezdu domu je strasne moc hubena a celkove je drobna, jsou ji videt zebra, krmime ji 3x denne a jeste ji trosku pridavame.

Krmime Kanikem, nekde jsem cetla, ze pokud ji pes vykaly mame vyzkouset BARF, vlastne nam to doporucila dlouholeta chovatelka a poradila nam i lososvy olej.

Chtela bych vedet vase zkusenosti, rady.

12.7.2020 20:31
GAELLE

XXX.XXX.55.67

netuším co je Kanik. změňte granule za lepší nebo opravdu krmte masem
Proti požírání výkalů na vycházce bych dala košík.
Lososový olej jsme psovi dávali.

12.7.2020 22:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

GAELLE napsal(a):
netuším co je Kanik. změňte granule za lepší nebo opravdu krmte masem
Proti požírání výkalů na vycházce bych dala košík.
Lososový olej jsme psovi dávali.

Jo, jo, bojím se zeptat, co je Kanik?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.7.2020 00:21

To bude asi tohle, ne?

https://kaniko.cz/

13.7.2020 04:07
rapotacka11

XXX.XXX.212.169

Je drobná a žere bobky?
To asi nebude počasím.
Že by jí něco ve výživě chybělo?

13.7.2020 08:43
Neli.kac

XXX.XXX.121.14

kaniko jsou granule, ceska firma

13.7.2020 08:45
Neli.kac

XXX.XXX.121.14

kosik jsem zkusila a i pres to je zrala.
Nedoporučili by jste nam nejake kvalitni krmivo, za me je dobry fitmin.

13.7.2020 09:01

to je nativia, delikan.. fitmin nepomůže
Zkuste rozmlácené kuřecí - když dáte křídlu párkrát paličkou, tak se nemusíte bát kostí.. nebo mleté.. podle mě jsou ty kaniko a nativia a všecko to, kde se používá hovězí lůj, škvarky a rýže - mrtvé granule, nic užitečného, nemůže to fungovat
Tak kuře nebo lepší granule.. Marp holistic, N&D (zkusila bych low grain adult), Essential.
Kupte malé balení.
O mase je tady spousta vláken
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2945126/krmeni
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3513147/krmna-davka-barfhttps://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3292595/barf-problem-s-krmenim-psa-pomoc

Není problém i bez mrazáku - každý den cestou z práce koupím kuře nebo kus prasete, mleté maso mají všude.....přílohu dáte z toho, co vaříte pro sebe, akorát nesolit.. sobě to osolím až na talíři a je vymalováno.

edit.: koprologie a odvést myšlenky jiným směrem - práce, hra

14.7.2020 20:03
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

No, my třeba krmíme masem se vším všudy (včetně nechutných smrdutých drštěk) a fena je stejně čuně a sežrala by kde co, včetně chcíplotin, hoven (ne psích). Pes je krmen stejně a nikdy by ho to ani nepadlo žrát. Teď třeba nedávno jak dost pršelo, tak fena po dešti chodila po zahradě a vyloženě si hrabala žížaly, které žrala. Sežere i pavouka... No a třeba takový koňský koblížek na cestě, tak to je něco pro ni...

Ale myslím si, že je to jen z toho, že je to "popelnice nenažraná" . Venku prostě hlídám, případně mám pokoj, když ji dám hračku, kterou si nese v hubě, s tou nic žrát nemůže.

Ale tím nijak nechci rozporovat s tím, že by nebylo dobré zkusit krmit jinak, určitě zkuste...

14.7.2020 21:49
Katka12345

XXX.XXX.32.40

Máme to podobně jako Marcela. Štěně dostává granule + na oběd vždy maso, docela v široké míře likviduje ovoce a zeleninu (dneska žral dýni, předevčírem zvesela zlikvidoval tři okurky, maliny a rybíz si trhá přímo z keře), furt okusuje kosti, ale stejně, když jdeme ke koním, tak si lehne a žere kobylince. K baráku nám chodí daňci a po těch skoro každé ráno vysává bobky. Má prostě široký apetit.
Asi nezáleží na krmení, a když je pes 🐷, tak prostě je 😄

14.7.2020 22:05

Většina štěňat považuje bobky všeho druhu za mňamku. Maso nemaso. Mně přestal žrát "lidovce" a plody býložravců cca v roce. Králičí bonbonky zůstaly dodnes, když to nehlídám. Ale s barfem bez zájmu míjí veškeré jídlo na zemi, tj. vedle Staromáku nonstop hostina - sýry, pečivo, uzeniny, ohlodaná kuřata...

14.7.2020 22:52
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Většina štěňat považuje bobky všeho druhu za mňamku. Maso nemaso. Mně přestal žrát "lidovce" a plody býložravců cca v roce. Králičí bonbonky zůstaly dodnes, když to nehlídám. Ale s barfem bez zájmu míjí veškeré jídlo na zemi, tj. vedle Staromáku nonstop hostina - sýry, pečivo, uzeniny, ohlodaná kuřata...

No tak moje fena by ani tohle nemíjela, ač je na barfu. V září ji budou dva roky a obávám se, že tohle už ji nepřejde. Jdu na to přes poslušnost, ale kdybych ji nechala, tak sežere všechno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík