Americký Stafordšírský Teriér štěňata s PP

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chovatelská stanice nabízí štěň...
15000 KčDobrý den, mám dilema .. adoptoval sem fenečku AMSTAF ve třech letech, majtel ji musel dát pryč skrze dítě nebo je taková nemotora a ráda skočí na dítě a s její váhou to není moc dobré, no píšu ohledně problému s falešnou březostí, cecíky má už i s mlékem byla podáná látka pro zastvení tvorby mléka a léčíme to, jenže je dost hormonálně nevyrovnaná snáší to celkem špatně, nežere, zvrací, pelichá okolo ceciku. Moje otázka zní jestli ji nechat připustit nebo vykastrovat? Mám tady kamaráda s 6ti letým AMSTAFEM a už jsme nad tím přemýšleli jen zase nevim jestli je to dobré aby měla štěňata, nechci ji množit chci aby byla vpořádku a pokud je možnost pokrytí a následně už to bude mít lepší ty falešky nebo by se vykastrovala, žádám čistě o váš názor co vtéto situaci dělat, přikládám foto a foto cecku. Děkuji moc všem.
Steve G
napsal(a):
Dobrý den, mám dilema .. adoptoval sem fenečku AMSTAF ve třech letech, majtel ji musel dát pryč skrze dítě nebo je taková nemotora a ráda skočí na dítě a s její váhou to není moc dobré, no píšu ohledně problému s falešnou březostí, cecíky má už i s mlékem byla podáná látka pro zastvení tvorby mléka a léčíme to, jenže je dost hormonálně nevyrovnaná snáší to celkem špatně, nežere, zvrací, pelichá okolo ceciku. Moje otázka zní jestli ji nechat připustit nebo vykastrovat? Mám tady kamaráda s 6ti letým AMSTAFEM a už jsme nad tím přemýšleli jen zase nevim jestli je to dobré aby měla štěňata, nechci ji množit chci aby byla vpořádku a pokud je možnost pokrytí a následně už to bude mít lepší ty falešky nebo by se vykastrovala, žádám čistě o váš názor co vtéto situaci dělat, přikládám foto a foto cecku. Děkuji moc všem.
Z vlastní zkušenosti Vám říkám, že porod nemá naprosto žádný vliv na výskyt falešných březostí. (Hned další hárání po štěňatech měla fena opět falešku.) Štěňaty problém Vaší feny nevyřešíte! Já bych v tomto případě volil kastraci, ačkoliv jinak nejsem jejich zastáncem.