Mops

Prodám Mopse - Vymazlené černé holčičky plemene Mops s PP FCI, po špičkovýc...
Dohodou
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je normální, u 10 měsíčního štěněte mopse učůrávání apod. Např. Přijdeme z venčení kde jsme zhruba 20 minut a venku se vyčůrá a po 15 minutách co přijdeme domu se vyčůrá a je mu jedno kde, třeba uprostřed obýváku na koberci nebo na gauči, kdekoliv, nikdy ne na stejné místo, přitom třeba na nás kouká a udělá to.
Nebo třeba spí s přítelem na gauči a před hodinou se s ním bylo venku a zničehonic se počůrá, jako kdyby celý den nečural, myslíte že je to nějaké onemocnění?
Děkuji všem za rady. Návštěvu veterináře jsme zvažovali, ale tchyně říká, že je to naprosto zbytečné.
Ne, právě že ne, je to přítelův pes, všechno si za něj platí sám, ale již od té doby co ho má, tak do všeho kecá, jak ho vychovává apod. Nebo i, že ženský v práci něco říkaly a ona se toho hned chytí a je hned problém, že Kenny není podle tabulek co si vycetla na internetu.
Každopádně v týdnu zajdeme na veterinu, moc děkuji za radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kluk v 10 m neznačkuje? A zvedá nohu? Zajímá se o feny? K veterináři jděte, ale venčete ho aspoň hodinu.
Vůbec, nohu vůbec nezveda a cura jako fena, je mu jedno jestli je to fena nebo ne, prostě si s nima hrát chce, ale nic víc, že by jevil zájem to ně to ne.
Právě s ním chodíme jednou za 3-4 hodiny a k večeru několik km, ale přijde mi že ho to nebaví, vždycky chodí vzadu a jako kdyby chodil s odporem.
Uživatel s deaktivovaným účtem
že nezvedá nohu by mi až tak nevadilo, ale venku by měl čurat x-krát (i bez zvedání nohy). Mi to tak přijde, že se venku necítí komfortně, tak si to schovává na doma.
V každém případě to normální až tak není a to je vždy na místě uvažovat i o příčině zdravotní. Lépe zbytečně, než něco pros.rat.