Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 Kč
Zdravím
a prosím zdejší chovatelky, jestli mi řeknou něco k tomu, když má fenka střední plemeno k 38 dni o Dost větší bříško, než jsem byla zvyklá u jiných březích fen.
Stravu má barf plus granule, plus psí jogurty, moc teda nechce žrát, pohyb má přiměřený. Sono před týdnem potvrdilo březost a počet štěňat 4-6. Valí se a funí po baráku jako kdyby měla za týden rodit..
Ubrat krmnou dávku? Přidat pohyb? Jít znovu na sono jestli je vše ok? Máte s tím někdo zkušenost?
Uživatel s deaktivovaným účtem
marushka
napsal(a):
Ono to sono není přesné, u nás na sonu 3 štěňata a realita 10. Klidně vás může čekat pěkná nadílka. Nicméně, pokud se vám cokoliv nezdá, tak určitě veterinar.. Lepší být hysterka než něco podcenit.
Moje řeč - taky jsem radši za hysterickou paničku než něco zanedbat. A to nemám nic březího.
Ještě taková poznámka:
Nevím, kolik máte zkušeností s březími fenami. (Jestli moc, omlouvám se!) Fena, která čeká několikátý vrh, má vždycky podstatně větší břicho než prvnička. Takže pokud jste byla zvyklá na prvorodičky, může Vás břicho u zkušenější matky překvapit. :-)
Já bych asi úplně nehysterčil. Jestli se fenka chová normálně, žere, pije, funguje, nestresoval bych ji návštěvami veterináře. Na druhou stranu souhlasím s dámami výše - pokud se Vám cokoli nezdá, pro klid duše to zkonzultujte.